Team Rynkeby Koulujuoksu

Team Rynkeby - God Morgon Koulujuoksu 


HUOM! Koronavirus covid-19 pandemian vuoksi Team Rynkeby Koulujuoksu siirretään PERJANTAIHIN 28.8.2020.
 

Team Rynkeby – God Morgon Koulujuoksu on pohjoismaiden suurin liikunta- ja hyväntekeväisyysjuoksu, jossa koululaiset Suomessa, Tanskassa, Ruotsissa ja Norjassa juoksevat vakavasti sairaiden lasten hyväksi.

Team Rynkeby säätiön järjestämä Koulujuoksu toteutetaan Suomessa vapun jälkeisenä perjantaina 8.5.2020.

Liikunta, yhteisöllisyys ja hyväntekeväisyys

Osallistumalla TR–GM Koulujuoksuun oppilaat tekevät hyvää itselleen ja toisille. Heistä tulee myös osa suurta pohjoismaista yhteisöä, joka yli luokka-, koulu- ja maarajojen on mukana auttamassa vakavasti sairaita lapsia.

Ennen juoksua oppilailla on mahdollisuus hankkia tukijoita perheenjäsenistä, ystävistä ja paikallisista yrittäjistä, joita pyydetään antamaan sopivaksi katsomansa summa kierrokselta tai kilometriltä, jonka oppilas juoksee TR–GM Koulujuoksun yhteydessä.

Tukijat maksavat summan viimeistään 26.5.2020 mennessä osoitteessa www.teamrynkeby-godmorgon.fi/lahjoitus

Suomessa keräyskohteena on Aamu Säätiö, joka rahoittaa lasten syövän tutkimusta ja hoitojen kehittämistä. www.aamusaatio.fi. Ruotsissa rahat lahjoitetaan lasten aivosäätiölle, Norjassa lasten syöpäjärjestölle ja Tanskassa vaikeasti keuhkosairaiden lasten hyväksi.

Suomessa Koulujuoksu-keräys toteutetaan Aamu Suomen Lasten Syöpäsäätiön varainkeräysluvalla: RA/2018/92. Lupa on voimassa 4.3.2018 – 3.3.2023 koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta. 

Tapahtuman suojelija

Kansanedustaja, eduskunnan syöpäverkoston puheenjohtaja Sari Sarkomaa on Koulujuoksun suojelijana kaudella 2020 ja 2019. Opetusministeri Sanni Grahn-Laasonen toimi Koulujuoksun suojelijana vuonna 2018. 

Tukea opetukseen

Syöpään sairastuneita lapsia ja nuoria on jo lähes joka koulussa, joten Koulujuoksu antaa mahdollisuuden keskustella vakavasta ja vaikeasta asiasta kouluissa. Team Rynkeby – God Morgon toivoo, että sen tuottamaa materiaalia voidaan hyödyntää kouluissa. Materiaali auttaa käymään keskusteluja oppilaiden kanssa lasten vakavista sairauksista, jotka vaikeuttavat sairastuneiden lasten osallistumista kouluyhteisöön.

Osallistuminen on ilmaista

Rynkeby Foods A/S ja God Morgon yhteistyössä yksittäisten maiden rahaa vastaanottavien järjestöjen kanssa kattavat Team Rynkeby säätiön Koulujuoksun kustannukset, joten osallistuminen on kouluille maksutonta.

Team Rynkeby – God Morgon huolehtii lisäksi siitä, että osallistujat saavat mehut ja rannekkeet. Koulut voivat ladata Team Rynkeby – God Morgonin verkkosivuilta diplomit osallistujille, julisteet kouluun, vanhempien kirjeet ja sponsorointilomakkeet.

Yhteystiedot

Kirsi Pärssinen
Country Manager
kip@team-rynkeby.com
Puhelin: +358 50 351 4711

Snapshots from Tour de Paris 2019

Snapshots from Team Rynkeby's trip to Paris 2019 - new snapshots every day.

See videos

Syöpää sairastavat lapset

Joka vuosi noin 150 lasta sairastuu syöpään Suomessa.

Lue lisää

Platinum Sponsors

Follow @TeamRynkeby on Instagram