Koulujuoksun toimintasuunnitelma 2022

 

1. MAALISKUUTA: VIIMEINEN ILMOITTAUTUMISPÄIVÄ

Koulujen viimeinen ilmoittautumispäivä Koulujuoksuun. Jälki-ilmoittautuminen ei ole mahdollista.

Osallistuminen on kouluille maksutonta. Ilmoittautuminen tehdään sähköisesti Team Rynkeby – God Morgonin verkkosivuilla: www.team-rynkeby.fi/osallistu.

Pyydämme, että koulu ilmoittaa Koulujuoksuun osallistuvien oppilaiden määrä mahdollisimman tarkasti, koska sen perusteella tilaamme ja toimitamme koululle osallistujille jaettavat mehut ja rannekkeet. Koulu voi muuttaa osallistujien määrää ilmoittautumisen määräaikaan asti sähköpostiin tulleen vahvistusviestissä olevan linkin kautta. Määräajan umpeuduttua osallistujamäärää ei voi enää muuttaa.

ILMOITTAUTUMISEN JÄLKEEN

TR–GM joukkueen edustaja ottaa yhteyttä koulun yhteyshenkilöön hyvissä ajoin ennen tapahtumaa ja sopii käytännön järjestelyistä opettajan kanssa. Paikallinen TR–GM joukkue auttaa koulua Koulujuoksun järjestämisessä mahdollisuuksiensa mukaan.

VIIKKO 16–17: KOULUILLE TOIMITETAAN MEHUT JA RANNEKKEET

Noin kaksi viikkoa ennen Koulujuoksu-tapahtumaa koululle toimitetaan mehut ja rannekkeet. Jos koulu ei ole näitä saanut sovittuun ajankohtaan mennessä, pyydetään koulun yhteyshenkilöä olemaan yhteydessä paikallisen TR–GM joukkueen edustajaan.

Koulu voi tulostaa TR-GM verkkosivuilta julisteet koulun seinille, vanhempien kirjeet, sponsorointilomakkeet ja diplomit oppilaille.

VIIKKO 17–18: KOULUJUOKSUN KICKOFF

Toivomme, että koulut järjestäisivät juoksuun osallistuville luokille kickoff-tilaisuuden ennen tapahtumaa tai tapahtumapäivänä. Tulemme mielellämme kouluille kertomaan TR–GM toiminnastamme ja rahankeräyksestämme. Koulut voivat kutsua myös syöpää sairastaneita vanhempia tai oppilaita kertomaan syöpäsairaiden lasten ja nuorten eteen tehtävän työn tukemisen tärkeydestä.

Team Rynkeby -säätiö on toteuttanut yhteistyötahojen kanssa opetusmateriaalia, jota opettajat voivat käyttää opetuksessa. Aamu Säätiön piirrosvideo löytyy tästä linkistä': Mitä ajattelet kun kuulet sanan syöpä

Vanhempien kirje on myös ladattavissa verkkosivuiltamme Word-dokumenttina ja sitä voidaan käyttää koulun viestinnässä perheille. Lisäksi oppilaille voidaan tulostaa sponsorointilomake, johon oppilas kirjaa vanhempiensa, isovanhempiensa, ystäviensä, naapureittensa ym. kanssa tekemänsä "sponsorisopimukset".

On tärkeää kertoa oppilaille, että Koulujuoksu ei ole kilpailu siitä kuka oppilas tai mikä luokka keräisi eniten rahaa. Jokainen lahjoitus on yhtä tärkeä. Pelkkä oppilaiden läsnäolo juoksussa auttaa luomaan näkyvyyttä taistelulle lasten syöpäsairauksia vastaan.

Viikko 17-18: KUTSU PAIKALLISLEHDISTÖ

Jos koulu haluaa tehdä Koulujuoksusta näkyvän tapahtuman, voi paikalle kutsua paikallislehden toimittajan. TR–GM on laatinut lehdistömateriaalia, jota on helppo muokata koulukohtaiseksi: www.team-rynkeby.fi/lehdistö.

Koulut voivat kutsua tapahtumaan myös paikallisia urheilutähtiä tai muita julkisuuden henkilöitä juoksemaan oppilaiden kanssa. He voivat tehdä päivästä erityisen oppilaille.

6. TOUKOKUUTA: KOULUJUOKSUPÄIVÄ

Koulu on suunnitellut etukäteen turvallisen reitin juoksua varten. Suosittelemme, että koulu varaa korkeintaan yhden tunnin juoksemiseen (lisäksi tulevat lämmittely, vaatteiden vaihto jne.). Yhden juoksukierroksen pituus voi olla 500-1000 m.

Maaliviivalle varataan jokaista luokkaa varten ilmoittautumispiste, jossa yksi tai useampi vanhempi tai opettaja kirjaa kunkin oppilaan kierroksen aina kun oppilas ohittaa maaliviivan. Kirjaaminen voidaan tehdä esimerkiksi piirtämällä tussilla viiva oppilaan rannekkeeseen. Tällöin rannekkeet voi jakaa jo tilaisuuden aluksi juoksijoille. 

Juoksun päätteeksi kilometrien tai kierrosten määrä kirjataan jokaisen oppilaan sponsorointilomakkeeseen ja lasketaan sponsorien lahjoitussummat. 

23. TOUKOKUUTA: SPONSOROINTIMAKSUJEN MÄÄRÄAIKA

Maksut suoritetaan 23.5.2022 mennessä osoitteessa www.teamrynkeby-godmorgon.fi/lahjoitus. Lahjoituksen voi maksaa myös MobilePay numeroon 86600.

Suomessa Koulujuoksu-keräys toteutetaan Aamu Suomen Lasten Syöpäsäätiön varainkeräysluvalla: RA/2018/92. Lupa on voimassa 4.3.2018 – 3.3.2023 koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta.

Emme lähetä laskuja, eikä lahjoituksia voi suorittaa käteisenä.

Sponsorointimaksujen määräajan aikoihin opettaja jakaa oppilaille Koulujuoksu-diplomit.

31. TOUKOKUUTA: KOKONAISKERÄYSSUMMA JULKAISTAAN

Team Rynkeby -säätiö julkaisee kaikkien koulujen yhteensä keräämät summat Suomessa, Tanskassa, Ruotsissa ja Norjassa. 

Snapshots from Tour de Paris 2019

Snapshots from Team Rynkeby's trip to Paris 2019 - new snapshots every day.

See videos

Syöpää sairastavat lapset

Joka vuosi noin 150 lasta sairastuu syöpään Suomessa.

Lue lisää

Platinum Sponsors

Follow @TeamRynkeby on Instagram