Koulujuoksun toimintasuunnitelma

Team Rynkeby - God Morgon Koulujuoksun toimintasuunnitelma 2020

 

8. MAALISKUUTA: VIIMEINEN ILMOITTAUTUMISPÄIVÄ

Koulujen tulee ilmoittautua TR–GM Koulujuoksuun määräaikaan mennessä. Jälki-ilmoittautuminen ei ole mahdollista.

Osallistuminen on kouluille maksutonta. Ilmoittautuminen tehdään sähköisesti TR–GM Koulujuoksun sivustossa: www.team-rynkeby.fi/osallistu.

Koulun tulee ilmoittaa Koulujuoksuun osallistuvien oppilaiden määrä mahdollisimman tarkasti, koska sen perusteella koululle toimitetaan osallistujille jaettavat mehut ja rannekkeet. Koulu voi muuttaa osallistujien määrää ilmoittautumisen määräaikaan asti ilmoittautumisen yhteydessä tulleen vahvistusviestin kautta. Määräajan umpeuduttua osallistujamäärää ei voi enää muuttaa.

ILMOITTAUTUMISEN JÄLKEEN

TR–GM joukkueen edustaja ottaa yhteyttä koulun yhteyshenkilöön hyvissä ajoin ennen tapahtumaa ja sopii käytännön järjestelyistä opettajan kanssa. Paikallinen TR–GM joukkue auttaa koulua TR–GM Koulujuoksun järjestämisessä mahdollisuuksien mukaan.

VIIKKO 18–19: KOULUILLE TOIMITETAAN MATERIAALIT

Noin kaksi viikkoa ennen Koulujuoksu-tapahtumaa koululle toimitetaan mehut ja rannekkeet. Koulu voi tulostaa Koulujuoksuun liittyvät materiaalit TR-GM verkkosivuilta: diplomit osallistujille, julisteet kouluun, vanhempien kirjeet ja sponsorointilomakkeet. 

Jos koulu ei ole saanut materiaaleja ilmoitettuun ajankohtaan mennessä, pyydetään koulun yhteyshenkilöä ottamaan mahdollisimman pian yhteyttä paikallisen TR–GM joukkueen yhteyshenkilöön.

VIIKKO 17–19: KERÄYKSEN KICKOFF

Koulut voivat järjestää juoksuun osallistuville luokille kickoff-tilaisuuden ennen tapahtumaa. Kouluihin voidaan kutsua syöpää sairastaneita vanhempia tai oppilaita kertomaan syöpäsairaiden lasten ja nuorten eteen tehtävän työn tukemisen tärkeydestä.

Team Rynkeby säätiö on kerännyt yhteistyötahojen kanssa opetusmateriaalin, jota opettajat voivat käyttää kouluopetuksessa: www.team-rynkeby.fi/opetusmateriaali.

Kickoff-tilaisuuden jälkeen oppilaat saavat kukin kirjeen toimitettavaksi vanhemmilleen. Vanhempien kirje on ladattavissa verkosta Word-dokumenttina ja sitä voidaan käyttää koulun viestinnässä perheille. Lisäksi oppilaille voidaan tulostaa sponsorointilomake, johon oppilas kirjaa vanhempiensa, isovanhempiensa, ystäviensä, naapureittensa ym. kanssa tekemänsä "sponsorisopimukset".

On tärkeää kertoa oppilaille, että TR–GM Koulujuoksu ei ole kilpailu siitä kuka oppilas tai mikä luokka keräisi eniten rahaa. Jokainen lahjoitus on yhtä tärkeä. Pelkkä oppilaiden läsnäolo juoksussa auttaa luomaan näkyvyyttä taistelulle lasten syöpäsairauksia vastaan.

Viikko 18-19: KUTSU PAIKALLISLEHDISTÖ

Jos koulu haluaa tehdä TR–GM Koulujuoksusta näkyvän tapahtuman, voi paikalle kutsua paikallislehden toimittajan. TR–GM on laatinut lehdistömateriaalia, jota on helppo muokata koulukohtaiseksi: www.team-rynkeby.fi/lehdistö.

Koulut voivat kutsua tapahtumaan myös paikallisia urheilutähtiä tai muita julkisuuden henkilöitä juoksemaan oppilaiden kanssa. He voivat tehdä päivästä erityisen oppilaille.

8. TOUKOKUUTA: TR–GM KOULUJUOKSUPÄIVÄ

Suosittelemme, että koulu varaa korkeintaan yhden tunnin juoksemiseen (lisäksi tulevat lämmittely, vaatteidenvaihto jne.). Yhden juoksukierroksen pituus on 500-1000 m.

Maaliviivalle varataan jokaista luokkaa varten ilmoittautumispiste, jossa yksi tai useampi vanhempi tai opettaja kirjaa kunkin oppilaan kierroksen aina kun oppilas ohittaa maaliviivan. Kirjaaminen voidaan tehdä esimerkiksi piirtämällä tussilla viiva oppilaan rannekkeeseen. Tällöin rannekkeet voi jakaa jo tilaisuuden aluksi juoksijoille. 

Juoksun päätteeksi kilometrien tai kierrosten määrä kirjataan jokaisen oppilaan sponsorointilomakkeeseen ja lasketaan sponsorien lahjoitussummat.

26. TOUKOKUUTA: SPONSOROINTIMAKSUJEN MÄÄRÄAIKA

Maksut suoritetaan viimeistään 26.5.2020 osoitteessa www.teamrynkeby-godmorgon.fi/lahjoitus

Suomessa Koulujuoksu-keräys toteutetaan Aamu Suomen Lasten Syöpäsäätiön varainkeräysluvalla: RA/2018/92. Lupa on voimassa 4.3.2018 – 3.3.2023 koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta.

Emme lähetä laskuja, eikä lahjoituksia voi suorittaa käteisenä.

Sponsorointimaksujen määräajan aikoihin opettaja jakaa oppilaille TR–GM Koulujuoksu –diplomit.

31. TOUKOKUUTA: KOKONAISKERÄYSSUMMA JULKAISTAAN

Kouluille lähetetään diplomi, johon koulut voivat itse kirjoittaa oppilaidensa keräämän summan.

Team Rynkeby säätiö julkaisee kaikkien koulujen yhteensä keräämät summat Suomessa, Tanskassa, Ruotsissa ja Norjassa.

Snapshots from Tour de Paris 2019

Snapshots from Team Rynkeby's trip to Paris 2019 - new snapshots every day.

See videos

Syöpää sairastavat lapset

Joka vuosi noin 150 lasta sairastuu syöpään Suomessa.

Lue lisää

Platinum Sponsors

Follow @TeamRynkeby on Instagram