Koulujuoksun toimintasuunnitelma

Team Rynkeby - God Morgon Koulujuoksun toimintasuunnitelma 2019

 

1. MAALISKUUTA: VIIMEINEN ILMOITTAUTUMISPÄIVÄ

Koulujen tulee ilmoittautua TR–GM Koulujuoksuun määräaikaan mennessä. Jälki-ilmoittautuminen ei ole mahdollista.

Osallistuminen on kouluille maksutonta. Ilmoittautuminen tehdään sähköisesti TR–GM Koulujuoksun sivustossa: www.team-rynkeby.fi/osallistu.

Koulun tulee ilmoittaa Koulujuoksuun osallistuvien oppilaiden määrä mahdollisimman tarkasti, koska sen perusteella koululle toimitetaan osallistujille jaettavat mehut ja rannekkeet. Koulu voi muuttaa osallistujien määrää ilmoittautumisen määräaikaan asti ilmoittautumisen yhteydessä tulleen vahvistusviestin kautta. Määräajan umpeuduttua osallistujamäärää ei voi enää muuttaa.

VIIMEISTÄÄN 7 PÄIVÄÄ ILMOITTAUTUMISEN JÄLKEEN

TR–GM joukkueen edustaja ottaa yhteyttä koulun yhteyshenkilöön. Paikallinen TR–GM joukkue auttaa koulua TR–GM Koulujuoksun järjestämisessä mahdollisuuksien mukaan.

VIIKKO 15–16: KOULUILLE TOIMITETAAN MATERIAALIT

Viimeistään kaksi viikkoa ennen Koulujuoksua koululle toimitetaan mehut ja rannekkeet. Koulu voi tulostaa Koulujuoksuun liittyvät materiaalit TR-GM verkkosivuilta. Sponsorointilomakkeet, diplomit ja vanhempien kirjeet toimitetaan kouluille painettuna vain, jos koulu on ilmoittautumisen yhteydessä ruksannut kyseisen kohdan. 

Jos koulu ei ole saanut materiaaleja ilmoitettuun ajankohtaan mennessä, koulun on otettava mahdollisimman pian yhteyttä paikallisen TR–GM joukkueen yhteyshenkilöön.

VIIKKO 16–17: KERÄYKSEN KICKOFF

Kaksi viikkoa ennen TR–GM Koulujuoksua voivat koulut järjestää juoksuun osallistuville luokille kickoff-tilaisuuden. Kouluihin voidaan kutsua syöpää sairastaneita vanhempia tai oppilaita kertomaan syöpäsairaiden lasten ja nuorten eteen tehtävän työn tukemisen tärkeydestä.

Team Rynkeby säätiö on kerännyt yhteistyötahojen kanssa kiinnostavan opetusmateriaalin, jota opettajat voivat käyttää kouluopetuksessa: www.team-rynkeby.fi/opetusmateriaali.

Kickoff-tilaisuuden jälkeen oppilaat saavat kukin kirjeen toimitettavaksi vanhemmilleen. Kirjeet toimitetaan paperiversiona koululle vain, jos koulu on tilannut ne ilmoittautumisen yhteydessä. Vanhempien kirje on myös ladattavissa verkosta Word-dokumenttina ja sitä voidaan käyttää koulun viestinnässä perheille. Lisäksi oppilaille jaetaan sponsorointilomake, johon oppilas kirjaa vanhempiensa, isovanhempiensa, ystäviensä, naapureittensa ym. kanssa tekemänsä "sponsorisopimukset".

On tärkeää kertoa oppilaille, että TR–GM Koulujuoksu ei ole kilpailu siitä kuka oppilas tai mikä luokka keräisi eniten rahaa. Jokainen lahjoitus on yhtä tärkeä. Pelkkä oppilaiden läsnäolo juoksussa auttaa luomaan näkyvyyttä taistelulle lasten syöpäsairauksia vastaan.

29. HUHTIKUUTA: KUTSU PAIKALLISLEHDISTÖ

Jos koulu haluaa tehdä TR–GM Koulujuoksusta näkyvän tapahtuman, voi paikalle kutsua paikallislehden toimittajan. TR–GM on laatinut lehdistömateriaalia, jota on helppo muokata koulukohtaiseksi: www.team-rynkeby.fi/lehdistö.

Koulut voivat kutsua tapahtumaan myös paikallisia urheilutähtiä tai muita julkisuuden henkilöitä juoksemaan oppilaiden kanssa. He voivat tehdä päivästä erityisen oppilaille.

3. TOUKOKUUTA: TR–GM KOULUJUOKSUPÄIVÄ

Suosittelemme, että koulu varaa korkeintaan yhden tunnin juoksemiseen (lisäksi tulevat lämmittely, vaatteidenvaihto jne.). Yhden juoksukierroksen pituus on 500-1000 m.

Maaliviivalle varataan jokaista luokkaa varten ilmoittautumispiste, jossa yksi tai useampi vanhempi tai opettaja kirjaa kunkin oppilaan kierroksen aina kun oppilas ohittaa maaliviivan. Kirjaaminen voidaan tehdä esimerkiksi piirtämällä tussilla viiva oppilaan rannekkeeseen. Tällöin rannekkeet voi jakaa jo tilaisuuden aluksi juoksijoille. 

Juoksun päätteeksi kilometrien tai kierrosten määrä kirjataan jokaisen oppilaan sponsorointilomakkeeseen ja lasketaan sponsorien lahjoitussummat.

24. TOUKOKUUTA: SPONSOROINTIMAKSUJEN MÄÄRÄAIKA

Maksut suoritetaan 24.5.2019 mennessä osoitteessa www.teamrynkeby-godmorgon.fi/lahjoitus

Suomessa Koulujuoksu-keräys toteutetaan Aamu Suomen Lasten Syöpäsäätiön varainkeräysluvalla: RA/2018/92. Lupa on voimassa 4.3.2018 – 3.3.2023 koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta. 

Emme lähetä laskuja, eikä lahjoituksia voi suorittaa käteisenä.

Sponsorointimaksujen määräajan aikoihin opettaja jakaa oppilaille TR–GM Koulujuoksu –diplomit.

VIIMEISTÄÄN 29. TOUKOKUUTA: KERÄYS SULJETAAN

Koulujuoksukeräys on päättynyt ja koulun yhteyshenkilölle lähetetään sähköpostitse viesti koulun oppilaiden keräysumman suuruudesta.  

Kouluille lähetetään diplomi, johon koulut voivat itse kirjoittaa oppilaidensa keräämän summan.

31. TOUKOKUUTA: KOKONAISKERÄYSSUMMA JULKAISTAAN

Team Rynkeby säätiö julkaisee kaikkien koulujen yhteensä keräämät summat Suomessa, Tanskassa, Ruotsissa ja Norjassa.

Tervetuloa sponsoriksi

Sponsorina liityt osaksi kampanjaamme tukea syöpää sairastavia lapsia ja nuoria.

Lue lisää

Syöpää sairastavat lapset

Joka vuosi noin 150 lasta sairastuu syöpään Suomessa.

Lue lisää

Platinum Sponsors

Follow @TeamRynkeby on Instagram