Koulujuoksu päiväkodeille

Koulujuoksun innoittamina Team Rynkeby – God Morgon järjesti yhdessä Espoon alueen päiväkotien kanssa ensimmäisen juoksutapahtuman keväällä 2018. Se toteutettiin päiväkotien läheisillä urheilukentillä, jonne opettajat veivät lapset liikkumaan. Juoksun päätteeksi opettajat jakoivat osallistujille diplomit kiitokseksi.

Nyt tavoitteemme on saada mukaan mahdollisimman monta päiväkotia Suomessa. Urheilutapahtuman ensisijaisena tavoitteena on innostaa lapsia liikkumaan. Tämä on hienossa linjassa päiväkotien varhaiskasvatussuunnitelman kanssa. Liikkumisen ohessa lapset auttavat vaikeasti sairaita lapsia ja oppivat myötätunnon hyvettä sekä sen mullistavaa voimaa.

Perheillä on mahdollisuus tukea tätä yhteistä hyvää sopivaksi katsomallaan lahjoituksella. Perheet voivat myös haastaa pieneen lahjoitukseen sukulaisia, ystäviä ja tuttavia.

Keräyskohde ja maksaminen
Koulujuoksun avulla kerätyt lahjoitukset menevät Aamu Suomen Lasten Syöpäsäätiölle. Aamu Säätiö rahoittaa elintärkeää lasten syöpäsairauksien tutkimusta ja hoitojen kehittämistä. Team Rynkeby – God Morgonin tekemät lahjoitukset muodostavat merkittävän osan Aamu Säätiön kokonaisrahoituksesta.

Suomessa Koulujuoksukeräys toteutetaan Aamu Suomen Lasten Syöpäsäätiön varainkeräysluvalla: RA/2018/92. Lupa on voimassa 4.3.2018 – 3.3.2023 koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta. 

Lahjoitusmaksut suoritetaan 24.5.2021mennessä osoitteessa www.teamrynkeby-godmorgon.fi/lahjoitus

Asenne on tärkein
Koulujuoksussa ei kilpailla urheilutuloksilla eikä kerätyillä lahjoituksilla. Jokainen lahjoitus on tärkeä. Jo pelkkä koulujen ja päiväkotien läsnäolo tapahtumassa luo tärkeää näkyvyyttä ja lisää tietoisuutta lasten ja nuorten syöpäsairauksista. Tästä kaikesta voidaan jutella lasten kanssa ennen osallistumista niin päiväkodeissa kuin kotona.

Ilmoittautuminen Koulujuoksuun
Voitte ilmoittaa päiväkotinne Koulujuoksuun tästä linkistä: https://www.team-rynkeby.fi/koulujuoksu/ilmoita-koulusi.aspx.

Ilmoittautumisenne jälkeen Team Rynkeby – God Morgon tiimin vastuuhenkilö on teihin yhteydessä ja sopii käytännön järjestelyistä.

Tästä linkistä löytyy huoltajille jaettavaa infoa Koulujuoksusta: Kirje huoltajille

Snapshots from Tour de Paris 2019

Snapshots from Team Rynkeby's trip to Paris 2019 - new snapshots every day.

See videos

Syöpää sairastavat lapset

Joka vuosi noin 150 lasta sairastuu syöpään Suomessa.

Lue lisää

Platinum Sponsors

Follow @TeamRynkeby on Instagram