Sponsorointi

Sponsorointi

Team Rynkeby – God Morgonin Pariisin pyöräilyn tarkoituksena on kerätä rahaa vakavasti sairaiden lasten hyväksi. Rahat kerätään muun muassa sponsorilahjoituksina.

Vuonna 2017 Team Rynkeby – God Morgonillä oli yli 5 100 sponsoria, jotka tukivat projektia joko rahan tai tarvikkeiden muodossa. Se tarkoitti, että Team Rynkeby – God Morgon lahjoitti 8,77 miljoonaa euroa vakavasti sairaiden lasten hyväksi Suomessa, Tanskassa, Ruotsissa, Norjassa, Färsaarilla ja Islannissa.

Team Rynkeby – God Morgon on vapaaehtoisorganisaatio ja sen vuoksi kysymme myös tiimisponsoreilta aineellista apua Pariisin matkaa varten, mm. autoja, polttoainetta, ruokaa ja juomaa. Osallistujat maksavat itse osallistumiskulunsa.

100 prosenttia vakavasti sairaille lapsille

Team Rynkeby – God Morgonin pääsponsorit, Rynkeby Foods A/S, God Morgon ja hohes C kattavat projektin keskeiset kustannukset, jolloin kerätyt rahat lahjoitetaan sataprosenttisesti vakavasti sairaiden lasten hyväksi lahjoituskohteiden kautta Suomessa, Tanskassa, Ruotsissa, Norjassa, Färsaarilla, Islannissa ja Saksassa.

Suomessa Team Rynkeby – God Morgon tukee kahta kohdetta: Aamu Säätiötä ja Sylva ry:tä.

Tervetuloa sponsoriksi

Sponsorina liityt osaksi kampanjaamme tukea syöpää sairastavia lapsia ja nuoria.

Lue lisää

Syöpää sairastavat lapset

Joka vuosi noin 150 lasta sairastuu syöpään Suomessa.

Lue lisää

Platinum Sponsors

Follow @TeamRynkeby on Instagram