Sponsorointi

Team Rynkeby – God Morgonin Pariisin pyöräilyn tarkoituksena on kerätä rahaa vakavasti sairaiden lasten hyväksi. Rahat kerätään muun muassa sponsorilahjoituksina.

Kaudella 2020 Team Rynkeby:llä oli yli 6 000 sponsoria, jotka tukivat projektia joko rahan tai tarvikkeiden muodossa. Se tarkoitti, että Team Rynkeby -säätiö lahjoitti 8,8 miljoonaa euroa vakavasti sairaiden lasten hyväksi Suomessa, Tanskassa, Ruotsissa, Norjassa, Färsaarilla, Islannissa, Saksassa ja Sveitsissä.

Team Rynkeby – God Morgon on vapaaehtoistapahtuma ja sen vuoksi kysymme myös tiimisponsoreilta aineellista apua Pariisin matkaa varten, mm. autoja, polttoainetta, ruokaa ja juomaa. Osallistujat maksavat itse osallistumiskulunsa.

Tuki vakavasti sairaille lapsille

Rynkeby Foods, God Morgon ja hohes C kattavat projektin keskeiset kustannukset yhteistyössä jokaisen yksittäisen maan rahaa vastaanottavien järjestöjen kanssa. Siten kaikki lahjoitukset menevät niille järjestöille, joiden kanssa Team Rynkeby -säätiö tekee yhteistyötä.

Suomessa Team Rynkeby – God Morgon tukee kahta kohdetta: Aamu Suomen Lasten Syöpäsäätiö sr:iä ja Sylva ry:tä.

Suomessa Team Rynkeby – God Morgon aloitti toiminnan syksyllä 2012 ja on siitä lähtien kerännyt 4,2 miljoonaa euroa syöpää sairastavien lasten hyväksi. 

 

Snapshots from Tour de Paris 2019

Snapshots from Team Rynkeby's trip to Paris 2019 - new snapshots every day.

See videos

Syöpää sairastavat lapset

Joka vuosi noin 150 lasta sairastuu syöpään Suomessa.

Lue lisää

Platinum Sponsors

Follow @TeamRynkeby on Instagram