Team Rynkeby

Team Rynkeby - God Morgon

Team Rynkeby - God Morgon on pohjoismainen hyväntekeväisyystapahtuma, jossa pyöräilyjoukkueet pyöräilevät joka vuosi Pariisiin ja keräävät siten rahaa syöpää sairastaville lapsille ja heidän perheilleen.

Team Rynkeby - God Morgon perustettiin vuonna 2002, kun 11 pyöräilyn harrastajaa, joilla oli yhteyksiä Rynkeby Foods A/S:ään, päätti pyöräillä Pariisiin nähdäkseen Tour de Francen maaliin tulon.

Rynkeby Foods oli tapahtuman pääsponsori, mutta mukana oli myös muita yrityksiä. Ensimmäinen Team Rynkeby -joukkue oli niin hyvä sponsoreiden hankkija, että palatessaan takaisin Tanskaan sillä oli 38 000 kruunun ylijäämä. Team Rynkeby antoi rahat Odensen yliopistollisen sairaalan lasten syöpäosastolle ja näin uusi traditio oli syntynyt.

LUE LISÄÄ: Team Rynkebyn synty.

1 900 pyöräilijää kuudesta eri maasta

Team Rynkebyssä on 1 900 pyöräilijää ja 450 avustajaa 48 joukkueessa. Osallistujat tulevat Tanskasta, Ruotsista, Suomesta, Norjasta, Färsaarilta ja Islannista.

Osallistujat valitaan tuhansien hakijoiden joukosta, jotka ovat täyttäneet hakemuksen Team Rynkeby – God Morgonin kotisivulla.

LUE LISÄÄ: Näin osallistut Team Rynkeby -tapahtumaan.

Kerätyt rahat menevät lyhentämättöminä vakavasti sairaille lapsille

Osallistujat harjoittelevat lähes koko vuoden jaksaakseen pyöräillä 1200 kilometriä Pariisiin. Sen lisäksi he ovat myös sitoutuneet keräämään rahaa vakavasti sairaiden lasten hyväksi.

Rynkeby Foods A/S ja God Morgon kattavat kaikki projektin keskeiset kustannukset, mikä tarkoittaa, että kerätyt varat jokaisessa maassa menevät sellaisenaan hyväntekeväisyyden kohteena oleviin paikallisiin organisaatioihin. Suomessa varat ohjataan syöpää sairastavien lasten ja nuorten hyväksi Aamu Säätiön ja Sylva ry:n kautta.

Vuonna 2017 Team Rynkeby – God Morgon lahjoitti 8,77 miljoonaa euroa vakavasti sairaiden lasten hyväksi. Tästä summasta Suomessa sai Sylva ry 70% (396 569 euroa) ja Aamu Säätiö 30% (169 958 euroa). 

Varainkeräysluvat

Aamu Suomen Lasten Syöpäsäätiö: Poliisihallituksen luvan nro RA/2018/92. Lupa on voimassa 4.3.2018 – 3.3.2023 koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta.

Sylva ry: Poliisihallituksen luvan nro RA/2017/840, 1.9.2017. Voimassa 1.9.2017 – 19.8.2019 koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta.  

Team Rynkebyn lahjoitukset

Tervetuloa sponsoriksi

Sponsorina liityt osaksi kampanjaamme tukea syöpää sairastavia lapsia ja nuoria.

Lue lisää

Syöpää sairastavat lapset

Joka vuosi noin 150 lasta sairastuu syöpään Suomessa.

Lue lisää

Platinum Sponsors

Follow @TeamRynkeby on Instagram