Team Rynkeby

Team Rynkeby - God Morgon

Team Rynkeby - God Morgon on eurooppalainen hyväntekeväisyysprojekti, jossa pyöräilyjoukkueet pyöräilevät joka vuosi Pariisiin ja keräävät siten rahaa vakavasti sairaiden lasten hyväksi.

Team Rynkeby - God Morgon perustettiin vuonna 2002, kun 11 pyöräilyn harrastajaa, joilla oli yhteyksiä Rynkeby Foods A/S:ään, päätti pyöräillä Pariisiin nähdäkseen Tour de Francen maaliin tulon.

Rynkeby Foods oli tapahtuman pääsponsori, mutta mukana oli myös muita yrityksiä. Ensimmäinen Team Rynkeby -joukkue oli niin hyvä sponsoreiden hankkija, että palatessaan takaisin Tanskaan sillä oli jäljellä 38 000 Tanskan kruunua. Team Rynkeby antoi rahat Odensen yliopistollisen sairaalan lasten syöpäosastolle ja näin uusi traditio oli syntynyt.

LUE LISÄÄ: Team Rynkebyn synty.

2 100 pyöräilijää seitsemästä eri maasta

Team Rynkebyssä on 2 100 pyöräilijää ja 500 avustajaa 54 joukkueessa. Osallistujat tulevat Tanskasta, Ruotsista, Suomesta, Norjasta, Färsaarilta, Islannista ja Saksasta.

Osallistujat valitaan tuhansien hakijoiden joukosta, jotka ovat täyttäneet hakemuksen Team Rynkeby – God Morgonin kotisivulla.

LUE LISÄÄ: Näin osallistut Team Rynkeby -tapahtumaan.

Kerätyt rahat menevät lyhentämättöminä vakavasti sairaille lapsille

Osallistujat harjoittelevat lähes koko vuoden jaksaakseen pyöräillä 1200 kilometriä Pariisiin. Sen lisäksi he ovat myös sitoutuneet keräämään rahaa vakavasti sairaiden lasten hyväksi.

Rynkeby Foods A/S, God Morgon ja hohes C kattavat kaikki projektin keskeiset kustannukset, mikä tarkoittaa, että kerätyt varat jokaisessa maassa menevät sellaisenaan hyväntekeväisyyden kohteena oleviin paikallisiin organisaatioihin. Suomessa varat ohjataan lasten syöpäsairauksien tutkimuksen ja hoidon kehitykseen Aamu Säätiön kautta sekä syöpää sairastavien lasten, nuorten ja heidän perheiden hyväksi Sylva ry:n kautta.

Vuonna 2017 Team Rynkeby – God Morgon lahjoitti 8,77 miljoonaa euroa vakavasti sairaiden lasten hyväksi. Tästä summasta Suomessa sai Sylva ry 70% (396 569 euroa) ja Aamu Säätiö 30% (169 958 euroa). 

Varainkeräysluvat

Aamu Suomen Lasten Syöpäsäätiö: Poliisihallituksen luvan nro RA/2018/92. Lupa on voimassa 4.3.2018 – 3.3.2023 koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta.

Sylva ry: Poliisihallituksen luvan nro RA/2017/840, 1.9.2017. Voimassa 1.9.2017 – 19.8.2019 koko Suomen alueella Ahvenanmaata lukuun ottamatta.  

Team Rynkebyn lahjoitukset

Uutisia

Lue viimeisimmät uutiset Team Rynkeby - God Morgon 48 joukkueesta ja lataa korkean resoluution lehtikuvia.

Lue uutisia

Tervetuloa sponsoriksi

Sponsorina liityt osaksi kampanjaamme tukea syöpää sairastavia lapsia ja nuoria.

Lue lisää

Syöpää sairastavat lapset

Joka vuosi noin 150 lasta sairastuu syöpään Suomessa.

Lue lisää

Platinum Sponsors

Follow @TeamRynkeby on Instagram