Usein kysytyt kysymykset

FAQ - Usein kysytyt kysymykset

 

Osallistuminen

Miten voin hakeaTeam Rynkeby - God Morgon -joukkueeseen?
Täyttämällä kotisivullamme olevan hakulomakkeen määräaikaan mennessä. Hakemuslomake löytyy tästä.

Milloin Team Rynkeby - God Morgon pyöräilee Pariisiin?
Pariisiin pyöräillään viikolla 27, tiimit lähtevät matkaan Helsingistä perjantaina viikolla 26 ja saapuvat Pariisiin lauantaina viikolla 27. 

Miksi kaikki hakijat eivät pääse mukaan Team Rynkeby - God Morgon -joukkueisiin?
Haluamme varmistua siitä, että jokaiselle Team Rynkeby - God Morgon osallistuvalle jää osallistumisesta mieluinen kokemus. Käytännössä tämä tarkoittaa muun muassa sitä, että jokainen osallistuja saa pyörän ja vaatteet hyvissä ajoin ja että jokaiselle järjestyy asianmukainen hotellimajoitus. Lisäksi kokonaisuutena haluamme varmistaa, että projektin kasvu ja logistiikka ovat tasapainossa. Team Rynkeby - God Morgonin jatkuvuuden kannalta on myös ensiarvoisen tärkeää, että osallistujat tuntevat hyvin projektin tavoitteet ja arvot.

Milloin saan vastauksen hakemukseeni?
Vuonna 2018-2109 Suomessa on seitsemän Team Rynkeby – God Morgon -joukkuetta: Helsinki, Espoo, Tampere, Jyväskylä-Kuopio, Turku, Oulu ja Vaasa. Viimeinen hakupäivä on 17.8. 2018. Saat 4.9.2018 tiedon siitä, oletko mukana seuraavassa vaiheessa. Kukin joukkue järjestää viikolla 38 tiedotustilaisuuden, jonka jälkeen lopulliset tiimiläiset valitaan. Kaikki joukkueet julkaistaan viimeistään 1.10.2018.

Kuinka paljon osallistuminen maksaa?
Vuonna 2018-2019 pyöräilijän osallistuminen Team Rynkeby - God Morgon -pyöräilyyn maksaa 2500 €. Hintaan sisältyy hiilikuiturunkoinen pyörä, pyöräilyvaatteet, majoitus ja ruoka. Sen lisäksi tulee lisäkustannuksia (noin 500-1000 €) talvipyöräilyvaatteista, pyöräilykengistä, pyöräilylaseista, harjoittelumatkoista, laivakuljetuksesta, lisäyöpymisistä sekä paluumatkasta Pariisista. Huoltojoukkueen jäsenen osallistumismaksu on 510 €, jonka isäksi tulee kustannuksia noin 300-500 € lauttamaksusta ja ylimääräisestä yöpymisestä Saksassa. Maksut maksetaan euroina ja niihin lisätään luottokorttimaksu.

Onko minun hankittava sponsoreita saadakseni olla mukana?
Kaikki Team Rynkeby - God Morgon -joukkueiden jäsenet sitoutuvat hankkimaan lahjoituksia syöpää sairastavien lasten hyväksi. Joillakin osallistujilla on yhteyksiä yrityksiin, jotka haluavat olla mukana tukemassa. Toisilla tällaisia yhteyksiä ei ole valmiina ja siksi emme aseta mitään summaa, kuinka paljon osallistujien on kerättävä lahjoituksia. Haluamme kuitenkin kaikkien olevan valmiita ponnistelemaan yhteisen tavoitteen hyväksi.

Mistä löydän lähimmän Team Rynkeby - God Morgon-joukkueen?
Joukkueluettelo löytyy kotisivultamme.

Miten laadin hyvän hakemuksen Team Rynkebylle?
Osallistujien sitoutuneisuus asian puolesta on erityisen tärkeää. On siis tärkeää perustella, miksi haluat osallistua. Kerro motivaatiostasi ja miten voit auttaa hankkeessa. Olet ehkä huoltojoukkoihin sopiva, rutinoitunut moottoripyöräilijä, tunnet potentiaalisia sponsoreita, olet taitava pyörien korjaaja, olet viestintäalan ammattilainen, kirjoitat blogeja, teet videoita, sinulla on yhteyksiä koulumaailmaan jne.

Miten voin olla varma, että hakemukseni on tullut perille?
Saat siitä vahvistuksen sähköpostitse, kun olet täyttänyt hakemuksen. Mikäli et ole saanut sähköpostia, se voi olla roskapostisuodattimessasi tai sitten olet vahingossa kirjoittanut sähköpostiosoitteesi väärin. Voit lähettää hakemuksesi uudelleen, jos hakemuksesi näyttäisi kadonneen tai huomaat siinä virheitä.

Onko minulla parempi mahdollisuus päästä mukaan seuraavaan Tour de Paris -pyöräilyyn, jos olen hakenut aikaisemmin?
Emme laadi tilastoja hakemuksista. Joukkueen kapteeni kokoaa joukkueen vuosittain niistä henkilöistä, jotka sopivat heidän mielestään joukkueeseen.

Onko mahdollista, että sekä ystävättäreni että minä saamme osallistua Team Rynkeby - God Morgon-pyöräilyyn?
Sitä on vaikea sanoa. Hakemuksenne arvioidaan erikseen eikä teitä arvioida ryhmänä.

Onko Team Rynkeby - God Morgon -tapahtumassa osallistumisikäraja?
Team Rynkeby - God Morgon alaikäraja on 18 vuotta, mutta yläikärajaa ei ole.

Kuinka paljon minun on harjoiteltava?
Team Rynkeby - God Morgon odottaa, että osallistujat osallistuvat 1-2 kertaa viikossa talven aikana yhteisiin harjoituksiin ja pyöräilevät vähintään 2 500 km ennen Tour de Paris -matkan alkua. Hyvä peruskunto auttaa jaksamaan koko matkan paremmin ja ajamaan turvallisemmin.

Voinko perustaa oman joukkueen?
Kaikki Team Rynkeby - God Morgon joukkueet perustetaan paikallisten aloitteentekijöiden toimesta. Näin ollen sinullakin on mahdollisuus perustaa Team Rynkeby - God Morgon -joukkue omalla asuinalueellasi - tosin Tanskassa jo olemassa olevat 17 joukkuetta lähenee enimmäismäärää. Ota yhteys Country Manager Kirsi Pärssiseen tai Director Carl Erik Dalbøgeen saadaksesi tietoja mahdollisuuksista perustaa joukkue.

Yritykseni haluaa perustaa oman joukkueen - onko se mahdollista?
Team Rynkebyllä on vain yksi yrityksen perustama joukkue, Team Rynkeby Rigshospitalet. Meillä ei tällä hetkellä ole suunnitelmia ottaa mukaan useampia yritysten perustamia joukkueita, mutta emme myöskään kiellä mahdollisuutta. Ota yhteys Director Carl Erik Dalbøgeen saadaksesi tietoja mahdollisuuksista.

 

Varusteet

Voinko ajaa omalla pyörälläni?
Pyöräilijät saavat ajaa vain Team Rynkeby - God Morgon -maantiepyörillä. Pyörä on osa pakettia, jonka ostat osallistuessasi Team Rynkeby - God Morgon -joukkueeseen. Pyörän saat tietenkin omaksesi.

Tuleeko osallistumismaksun lisäksi paljon lisäkuluja?
Mikäli et ole aiemmin ajanut maantiepyörällä, osallistumismaksun lisäksi tulee joitakin lisäkuluja. Sinun on hankittava mm. pyöräilykengät, pyöräilylasit sekä mahdollisia lisävaatteita spinningiä ja talviharjoittelua varten. Lisäksi pyörän huoltamisesta koituu jonkin verran lisäkuluja.  Lisäkuluja tulee myös harjoittelumatkoista, laivakuljetuksesta, lisäyöpymisistä sekä paluumatkasta Pariisista.

 

Tour de Paris

Polkevatko kaikki joukkueet yhdessä Pariisiin?
Joukkueet pyöräilevät Pariisiin omassa tahdissaan käytännön syistä ja turvallisuuden varmistamiseksi. Joukkueet tapaavat toisensa vasta seitsemännen etapin jälkeen Pariisissa ja ajavat maaliin vastaantulleiden omaisten ja ystävien muodostamaa kunniakujaa pitkin.

Kuinka pitkä matka on?
Matka Tanskasta Pariisiin on noin 1 200 km ja ajetaan seitsemässä etapissa - jotkut joukkueet pyöräilevät prologin ennen starttia, joten he pyöräilevät kahdeksan etappia. Etappien pituus vaihtelee noin sadan ja kahden sadan kilometrin välillä.

 

Tervetuloa sponsoriksi

Sponsorina liityt osaksi kampanjaamme tukea syöpää sairastavia lapsia ja nuoria.

Lue lisää

Syöpää sairastavat lapset

Joka vuosi noin 150 lasta sairastuu syöpään Suomessa.

Lue lisää

Platinum Sponsors

Follow @TeamRynkeby on Instagram