Organisaatio

Organisaatio

Team Rynkebytä johtaa Team Rynkeby -säätiö, joka on organisoitu seuraavalla tavalla:

Team Rynkeby -säätiön hallituksessa on kahdeksan jäsentä: Rynkeby Foods A/S:n toimitusjohtaja (johtokunnan puheenjohtaja) Peter Frank Andersen, Rynkeby Foods A/S:n talousjohtaja Jørn Falk, Rynkeby Foods A/S:n markkinointijohtaja Lone Brandt, Eckes-Granini Swedenin toimitusjohtaja Magnus Berndtsson, Eckes-Granini Group GmbH:n laadunvalvontajohtaja Torsten Fröhlich, Mercedes-Benz CPH A/S:n toimitusjohtaja Lars Simper ja BC Hospitality Groupin toimitusjohtaja Allan Agerholm.

LUE LISÄÄ: Lataa Team Rynkeby -säätiön säännöt PDF-tiedostona (7,4 MB)

Team Rynkebytä johtaa Team Rynkeby -säätiön johtaja, joka on samalla Tanskan maajohtaja. Ruotsissa, Norjassa, Suomessa, Färsaarilla, Islannissa, Saksassa ja Sveitsissä on vastaavasti omat maajohtajansa. Yksittäisten maiden johtoryhmät ja osallistujat ovat yleensä yhteydessä paikalliseen maajohtajaan.

Team Rynkeby -säätiössä on lisäksi kirjanpitojohtaja, joka vastaa projektin taloudesta, kirjanpitoassistentti, joka hoitaa laskutukset sponsoreille ym., viestintäjohtaja, joka vastaa projektin viestinnästä Euroopassa sekä viestintäassistentti, joka vastaa viestinnästä Ruotsissa.

Jokaista joukkuetta johtaa Team Manager (joukkueen kapteeni) yhdessä Steering Committeen (johtoryhmä) kanssa. Johtoryhmän jäsenillä on eri osaamisalueet. Jokaisessa joukkueessa on lisäksi joitain avainhenkilöitä, jotka vastaavat mm. taloudesta, sponsoreista, PR:stä ja palveluista – nämä henkilöt voivat muodostaa Steering Committeen (mutta se ei ole välttämätöntä). 

Snapshots from Tour de Paris 2019

Snapshots from Team Rynkeby's trip to Paris 2019 - new snapshots every day.

See videos

Syöpää sairastavat lapset

Joka vuosi noin 150 lasta sairastuu syöpään Suomessa.

Lue lisää

Platinum Sponsors

Follow @TeamRynkeby on Instagram