<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Press FI - 21-08-2019

Haku tiimeihin päättyy pian

Hakemusten määräaika lähestyy. Jos haluat pyöräillä Pariisiin ensi vuonna Team Rynkeby – God Morgonin joukkueessa, niin lähetä hakemuksesi pian. Haku ensi kauden joukkueisiin päättyy sunnuntaina 25. elokuuta.

Mikäli haluat olla yksi lähes 300 suomalaisesta, joka pukee ensi vuonna keltaisen ajopaidan ja pyöräilee Pariisiin Euroopan suurimmassa hyväntekeväisyyspyöräilyjoukkueessa, niin lähetä hakemuksesi pian.

Team Rynkeby -säätiön johtajan Carl Erik Dalbøgen mukaan hakemukseen kannattaa panostaa. ”Haluamme joukkueidemme heijastavan ympärillämme olevaa yhteiskuntaa. Tämä tarkoittaa, että tarvitsemme joukkueisiin sopivassa suhteessa eri ikäisiä naisia ja miehiä. Meidän on koottava joukkueet, jotka toimivat hyvin sekä sosiaalisesti että liikunnallisesti ja joissa osallistujat sitoutuvat aktiivisesti varainhankintaan vakavasti sairaiden lasten hyväksi, Suomessa Aamu Suomen Lasten Syöpäsäätiö sr:n ja Sylva ry:n kautta”, kertoo Carl Erik Dalbøge.

Erityinen ilmapiiri
Team Rynkeby – God Morgon on yksi harvoista suomalaisista pyöräilyprojekteista, joissa osallistujat valitaan pääsykriteerien kautta. Carl Erik Dalbøgen mukaan Team Rynkeby -joukkueiden tekemä kova työ sopivien osallistujien valitsemiseksi edesauttaa voimakkaan yhteenkuuluvuuden muodostumista joukkueissa.

The article continues under the ad...

”Osallistujilla on vahva motivaatio osallistua, ja se luo heidän välilleen erityisen ilmapiirin ja sitoutumisen. Meillä on tiimin jäseniä, jotka hakevat joukkueeseen uudelleen ​​vuosi toisensa jälkeen - rynkebyläinen on aina rynkebyläinen, ja vaikka jossain vaiheessa ei enää kuuluisikaan projektiin, jäljelle jää hienoja ystävyyssuhteita. Monet vertaavat kymmenen kuukauden Team Rynkeby -projektia sisäoppilaitokseen. Se vaikuttaa yksilöön hyvin voimakkaasti ”, Team Rynkebyn johtaja kertoo.

Pyöräilijä tai huoltohenkilö
Jos et halua pyöräillä Pariisiin, voit myös hakea 8-10 hengen huoltotiimiin, joka seuraa pyöräilijöitä Pariisiin ja varmistaa, että heidän ei tarvitse ajatella paljon muuta kuin polkemista.

”Ilman huoltotiimejä emme pysty toteuttamaan hanketta, joten huoltohenkilöt ovat erittäin tärkeitä, sillä he mahdollistavat pyöräilijöiden tekemisen. Huoltotiimit ovat yhtä tärkeä osa joukkueiden identiteettiä - ehkä jopa hiukan tärkeimpiä ”, sanoo Carl Erik Dalbøge.

Vuonna 2020 pyöräilijän osallistumismaksu on 2 525 euroa. Hintaan sisältyy TR–GM pyörä, jonka pyöräilijät tietysti voivat pitää matkan jälkeen ja vaatepaketti, joka koostuu pyöräilykypärästä, kahdesta lyhythihaisesta pyöräilypaidasta, kahdesta parista pyöräilyhousuja, tuuliliivistä, irtohihoista ja pyöräilyhanskoista. Lisäksi hinta sisältää hotellipaketin eli seitsemän yötä jaetussa kahden hengen huoneessa aamiaisineen ja illallisineen.

Osallistujamaksun lisäksi joukkueen jäsenille tulee lisäkuluja harjoittelusta ja muista varusteista sekä Pariisin matkasta.

Jos haluat mukaan joukkueeseen, lähetä hakemuksesi viimeistään 25.8. osoitteessa.

8 Days We'll Never Forget 

Skriv kommentar

 

Tilbage

Snapshots from Tour de Paris 2019

Snapshots from Team Rynkeby's trip to Paris 2019 - new snapshots every day.

See videos

Syöpää sairastavat lapset

Joka vuosi noin 150 lasta sairastuu syöpään Suomessa.

Lue lisää

Platinum Sponsors

Follow @TeamRynkeby on Instagram