<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Press FI - 07-09-2016

Lapsen syöpä mullistaa perheen elämän

Suomessa syöpään sairastuu vuosittain 150 lasta. Team Rynkeby on olemassa tukeakseen heitä ja heidän perheitään. Korkealaatuinen lääketieteellinen hoito ei yksinään riitä tukemaan paranemista - syöpä mullistaa koko perheen elämän.

"Lääketieteellisen hoidon tueksi tarvitaan kokonaisvaltaista hoitotyötä ja huolenpitoa - on tärkeää, että potilaan lisäksi hoidon piirissä on koko perhe", kertoo osastonhoitaja Nina Santala HYKS:n Lasten syöpä-, veritauti- ja kantasoluklinikalta, osasto 10:ltä.

Team Rynkeby lahjoittaa keräysvarat Suomessa Sylva ry:lle, joka toimii ja vaikuttaa valtakunnallisesti, jotta jokainen syöpään sairastunut potilas saa mahdollisimman hyvää hoitoa ja lapsen perhe ei jää tilanteessa yksin. Sylva tukee myös hoitohenkilökuntaa ammatissaan kehittymisessä.

Viime vuonna Team Rynkeby Finland lahjoitti Sylva ry:lle 238 886 euroa, josta Sylva lahjoitti eteenpäin 70 000 euroa Aamu Suomen Lasten Syöpäsäätiölle lasten syövän hoitojen kehittämiseen ja tutkimukseen. Kokonaisuudessaan vuonna 2015 Team Rynkeby lahjoitti Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa syöpään sairastuneiden lasten hyväksi 6,5 miljoonaa euroa.

Tämän vuoden lahjoituspotin suuruus selviää pian, kun shekki luovutetaan perjantai-iltana, 16.9., Helsingissä.

"Kaikki suomalaisten Team Rynkeby -pyöräilijöiden keräämät varat lahjoitetaan 100% Sylvalle - pyöräilijät kustantavat hankkeeseen osallistumisesta tulevat kulut itse", taustoittaa Team Rynkeby Finlandin maajohtaja Sari Siivonen. "Sitoutuminen lasten auttamiseen on ollut vahvaa ja siksi odotan, että pääsemme ojentamaan Sylvalle tänä vuonna ennätyspotin", Siivonen vihjaa.

Ensi vuonna Team Rynkeby Finland kasvaa kahdella joukkueella. Espoon, Helsingin, Tampereen ja Jyväskylän lisäksi joukkueet perustetaan myös Turkuun ja Ouluun. Joukkueiden kokoonpano julkistetaan 1.10.2016.

Skriv kommentar

 

Tilbage

Snapshots from Tour de Paris 2019

Snapshots from Team Rynkeby's trip to Paris 2019 - new snapshots every day.

See videos

Syöpää sairastavat lapset

Joka vuosi noin 150 lasta sairastuu syöpään Suomessa.

Lue lisää

Platinum Sponsors

Follow @TeamRynkeby on Instagram