<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Press FI - 29-03-2015

TEAM RYNKEBY ALL STARS – syöpää sairastavien lasten puolesta

Team Rynkeby All Stars on 24.5. ajettavaan Giro d'Espoon kuntoajoon haastettu joukko hyväntahtoisia julkisuuden ja yritysmaailman henkilöitä, joita yhdistää halu tehdä hyvää itselle ja muille.

Osallistumalla All Stars -joukkueeseen haastetut tukevat rahallisesti lasten ja nuorten syöpää sairastavien yhdistystä Sylva ry:tä, joka on myös Team Rynkebyn virallinen hyväntekeväisyyskohde. Tuki on tärkeää, sillä lasten syövät ovat edelleen yleisin lääketieteellinen kuolinsyy 1-15 vuotiailla lapsilla Pohjoismaissa. Samalla he tykevät hyvän teon myös itsellensä.

Ensimmäisen haasteen antoi Team Rynkeby Espoon ja Helsingin joukkueet Elixiristäkin tunnetulle Heidi Sohlbergille, joka otti haasteen innolla vastaan. Sen jälkeen haasteketju on edennyt tiimiläisten ja Heidin toimesta eteenpäin, ja mukaan on jo saatu tunnettuja kasvoja. Paljastamme osoitteissa www.facebook.com/teamrynkebyespoo ja www.facebook.com/teamrynkebyfinland videoiden ja kuvien muodossa keitä he ovat, joten klikkaa itsesi seuraamaan sivujamme. Voit myös seurata päivityksiä keskutelutunnisteella #teamrynkebyallstars #girodespoo.

Skriv kommentar

 

Tilbage

Snapshots from Tour de Paris 2019

Snapshots from Team Rynkeby's trip to Paris 2019 - new snapshots every day.

See videos

Syöpää sairastavat lapset

Joka vuosi noin 150 lasta sairastuu syöpään Suomessa.

Lue lisää

Platinum Sponsors

Follow @TeamRynkeby on Instagram