<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Press FI - 10-03-2017

Team Rynkeby Espoo reippaili isolla porukalla Huimalassa

Team Rynkeby ja reippailuhalli Huimala tarjosivat pienemmille ja isommillekin seikkailijoille elämystäyteisen reippailuillan maanantaina 6.3.2017.

Maanantaina teimme hyvää isolla porukalla: reippailuhalli Huimala tarjosi tilansa Team Rynkebylle, joten kutsuimme hallin täyteen pieniä ja vähän isompiakin seikkailijoita. Vapaavalintaiset pääsymaksut menevät lyhentämättömänä syöpäsairaille lapsille, nuorille ja heidän perheilleen sekä syöpätutkimukseen. Ilta tuotti kokonaista 1 478€, kiitos kaikille mukana olleille.

Huimala on loistopaikka tällaiselle tempaukselle: tilaa on paljon ja tekemistä riittää kaiken ikäisille reippailuhallissa ja kiipeilykulmassa. Pienimmät laskivat hurjaa liukumäkeä ja hyppivät superlon mereen, vähän isommat pomppivat trampoliinilla ja kiipeilivät, rohkeimmat seikkailivat katonrajassa olevilla köysiradoilla sekä liisivät liukuradalla ja vaijereilla.

Huimalan kahvilassa oli myös Jenni’s Hairdays –letityspiste, jossa väsyneet seikkailijat, taikka seikkailijoita odottavat äidit, saivat hetkeksi istahtaa letitettäväksi. Espoon tiimissä pyöräilevä Jenni Petänen taiteili trampoliinin kestäviä lettejä sekä lettejä, joita koristi Rynkebyn keltainen lettinauha.

Väkeä riitti alusta loppuun asti. Punaposkisia hymynaamoja juoksenteli sinne tänne ja innokkaimmat tuskin malttoivat pitää taukoa. Saimme paljon iloisia kommentteja niin paikanpäällä, kuin myöhemmin viesteissä ja kommenteissa. ”Mieluinen ja vauhdikas ilta. Nassikat nukahti ennätysajassa” kommentoi eräs paikalla ollut isä.

Huimala tarjosi koko hallin sekä henkilökunnan täysin ilmaiseksi, jotta Team Rynkeby sai kerätä osallistumismaksut kokonaisuudessaan keräyslippaisiin. Jokainen maksettu euro menee syöpäsairaiden lasten tukemiseen. Suurensuuri kiitos tästä Huimalalle!

Team Rynkeby on pohjoismaiden suurin hyväntekeväisyysorganisaatio, joka kerää varoja syöpään sairastuneille lapsille, nuorille ja heidän perheilleen sekä lasten syövän hoitojen ja tutkimustoiminnan edistämiseksi.

Huimalan Reippailuhalli tarjoaa lapsille lähes 4 000 neliötä hauskaa reippailua. Täältä löydät huimasti erilaisia välineitä peleihin ja leikkeihin. 

Skriv kommentar

 

Tilbage

Snapshots from Tour de Paris 2019

Snapshots from Team Rynkeby's trip to Paris 2019 - new snapshots every day.

See videos

Syöpää sairastavat lapset

Joka vuosi noin 150 lasta sairastuu syöpään Suomessa.

Lue lisää

Platinum Sponsors

Follow @TeamRynkeby on Instagram