<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Press FI - 20-09-2019

Team Rynkeby perustaa pyöräilykerhon entisille osallistujilleen

Team Rynkebyn entiset osallistujat saavat nyt mahdollisuuden tulla jälleen Team Rynkeby -perheen jäseniksi! Team Rynkeby -säätiö on juuri avannut entisille osallistujille tarkoitetun pyöräilijöiden yhteisön ’Team Rynkeby Cycling Club’.

Team Rynkeby aiheuttaa vahvaa riippuvuutta. Kuulemme sen usein Team Rynkeby -osallistujilta, jotka lupautuvat Pariisin matkalle vuodesta toiseen osallistuakseen sosiaaliseen yhteisöllisyyteen, pyöräilyharjoituksiin ja rahan keräämiseen hyvää tarkoitusta varten.

Mutta Team Rynkeby -projekti vie myös aikaa. Ja jonkin verran rahaa.

Kun Team Rynkeby -pyöräilijä on ollut mukanamme joitain vuosia, hän haluaa usein käyttää viikonloppunsa ja lomansa muilla tavoin – tai tarvitsee ehkä uusia haasteita. Siksi hän lopulta jättää Team Rynkebyn.

Mutta nämä entiset osallistujat kaipaavat kuitenkin Team Rynkebyn erityistä yhteisöä, ja siksi Team Rynkeby -säätiö lanseeraa nyt entisille Team Rynkeby -osallistujille aivan uuden pyöräily-yhteisön.

Yhteisöllisyyden juhlaa
Pyöräilijöiden yhteisö ’Team Rynkeby Cycling Club’ antaa entisille Team Rynkeby -osallistujille mahdollisuuden pitää yllä ennen Pariisin matkaa, sen aikana ja sen jälkeen luotuja vahvoja ihmissuhteita.

- Team Rynkeby Cycling Club on tarjous niille lukuisille Team Rynkeby -osallistujille, jotka ovat osallistuneet Pariisin matkaan joitain kertoja ja jotka etsivät nyt uusia ja vähemmän aikaa vievä pyöräilyhaasteita, uusia matkakohteita ja henkilökohtaisia tavoitteita – samalla kun he voivat ylläpitää suhdettaan paikalliseen Team Rynkeby -joukkueeseen ja osallistua jatkossakin rahankeräykseen vakavista sairauksista kärsivien lasten hyväksi, Team Rynkeby -säätiön toimitusjohtaja Carl Erik Dalbøge sanoo.

The article continues under the ad...

- Tiedämme, että erilaisia entisten osallistujien ryhmiä kokoontuu paikallisesti. Mutta nyt teemme heille varsinaisen pyöräilykerhon, jolla on ammattimaiset puitteet ja uutta, kiinnostavaa sisältöä, hän jatkaa.

Useita suunniteltuja matkoja
Olemme jo suunnitelleet entisille Tean Rynkeby -osallistujille useita pyöräilymatkoja, joilla he voivat yhdessä Team Rynkeby -aikansa pyöräilijäystäviensä kanssa hakea uusia haasteita.

- Pariisin-matka on avannut monille osallistujille uuden maailman ja innostanut heitä kokeilemaan voimiaan aivan uusien pyöräilyseikkailujen parissa. Olemme siksi ponnistelleet kehittääksemme uusia, jännittäviä matkoja, joilla voit nauttia mukavasta yhdessäolosta tai pyrkiä uusiin urheilullisiin tavoitteisiin, Tean Rynkeby -säätiön International Cycling Club Manager Nicolai Gunni Lyngholm sanoo.

Näin alkuun Team Rynkeby Cycling Club on suunnitellut matkan Mallorcalle, Alicanteen (Murcia) ja Harzeniin, ja lisää on tulossa.

Team Rynkeby Cycling Clubin jäsenyys maksaa 100€/vuosi, ja siihen sisältyy runsaasti etuja ja mahdollisuuksia. Ennen kaikkea uusi klubipaita, jonka voit yhdistellä ja sovittaa yhteen muiden Team Rynkebyn pyöräilyvaatteiden, kypäröiden ja lisävarusteiden kanssa.

Lue lisää tästä...

Join Team Rynkeby Cycling Club 

Skriv kommentar

 

Tilbage

Snapshots from Tour de Paris 2019

Snapshots from Team Rynkeby's trip to Paris 2019 - new snapshots every day.

See videos

Syöpää sairastavat lapset

Joka vuosi noin 150 lasta sairastuu syöpään Suomessa.

Lue lisää

Platinum Sponsors

Follow @TeamRynkeby on Instagram