Team Rynkeby Cycling Club

Team Rynkeby Cycling Club (TRCC) on Team Rynkeby -säätiön pyöräilykerho aikaisempien kausien pyöräilijöille eli ”veteraaneille”.

Vähintään kerran Pariisin-matkalle osallistuneet pyöräilijät, jotka kaipaavat uusia haasteita, voivat liittyä joukkoon, jossa kaikilla on sama yhteinen kokemus: He ovat osallistuneet Pariisin-matkalle ja ymmärtävät, mitä arvoja joukkueen keltainen paita edustaa. Yhtä lailla he kaikki tietävät, miten hienolta tuntuu, että on voinut antaa oman panoksensa vakavasti sairaiden lasten auttamiseksi.


LUE LISÄÄ: Mitä TRCC-jäsenyys tarjoaa sinulle?

TRCC:n kautta Team Rynkeby – God Morgon -veteraanit saavat mahdollisuuden pitää yhteyttä entisiin joukkuetovereihinsa ja myös auttaa nykyistä paikallista joukkuetta varainkeruussa. TRCC-toiminta vaatii kuitenkin huomattavasti vähemmän aikaa kuin varsinaiseen joukkueeseen osallistuminen. TRCC:n jäsenet päättävät itse yhteisistä harjoituksistaan ja muista sosiaalisista tapahtumista.

TRCC:n juuret ovat paikallisissa Team Rynkeby -joukkueissa. TRCC-verkostoon kuuluu siis suunnilleen yhtä monta joukkuetta kuin paikallisia Team Rynkeby -joukkueitakin on. Joillakin alueilla useita TRCC-joukkueita on kuitenkin yhdistänyt voimansa ja muodostanut yhden isomman joukkueen riittävän jäsenmäärän takaamiseksi.  

Yhteystiedot:

Kirsi Pärssinen
Country Manager
kip@team-rynkeby.com
M: +358 50 351 4711

 

Snapshots from Tour de Paris 2019

Snapshots from Team Rynkeby's trip to Paris 2019 - new snapshots every day.

See videos

Syöpää sairastavat lapset

Joka vuosi noin 150 lasta sairastuu syöpään Suomessa.

Lue lisää

Platinum Sponsors

Follow @TeamRynkeby on Instagram