HARJOITTELUMAHDOLLISUUKSIA JA UUSIA HAASTEITA

Team Rynkeby Cycling Clubissa, TRCC:ssä, entiset TR–GM osallistujat voivat jatkaa samanlaista harjoittelua yhdessä, kuin mihin ovat tottuneet TR–GM-joukkueissa. TRCC-kapteeni yhdessä osallistujien (Road Captain) kanssa suunnittelee ohjatut, yhteiset treenit.

Team Rynkeby -säätiö huolehtii osaltaan siitä, että TRCC:n jäsenille tarjotaan joka vuosi kiinnostavia pyöräilymatkoja ja riittävästi harjoittelumahdollisuuksia. Team Rynkeby -säätiön intranet on myös jäsenten käytössä, mikäli he esimerkiksi haluavat lähettää kutsuja järjestämiinsä harjoituksiin ja tapahtumiin jäsenille niin paikallisesti, kansallisesti kuin kansainvälisesti. Verkosto on avoin jäsentensä aloitteille.

Odotukset osallistujille
TRCC:n jäsenille ei aseteta samoja vaatimuksia kuin Team Rynkeby – God Morgonin osallistujille. Heitä voidaan kuitenkin kutsua auttamaan joukkueiden tapahtumissa tai rekrytoimaan kouluja Koulujuoksuun. Varainhankintaan osallistuminen on täysin vapaaehtoista, mutta jos TRCC:n jäsenet osallistuvat pieneen osaan toimintaan, niin se vahvistaa TR–GM joukkueiden tuloksia vakavasti sairaiden lasten hyväksi.

TRCC:ssä harjoitellaan samojen periaatteiden mukaisesti kuin TR–GM joukkueissa, mutta valittavana on eri nopeusryhmiä. TRCC-kapteeni sovittaa harjoitukset sopiviksi eritason pyöräilijöille.

Ainoa odotus osallistujille on, että, että he osallistuvat toimintaan positiivisella asenteella ja noudattavat TR-GM arvoja.

Vaatteet ja polkupyörä
Jäsenet voivat ostaa Xtreme-verkkokaupasta TRCC-pyöräilypaidan. Rynkeby -säätiö toivoo, että sitä käytetään TRCC:n harjoituksissa ja tapahtumissa. Team Rynkeby - Good Morning -ajoasuja voidaan tietysti myös käyttää harjoituksissa. Pyörille ei ole vaatimuksia, voidaan siis ajaa muillakin maantiepyörillä kuin virallisilla keltaisilla Bianchi-pyörillä.

Jäsenten on mahdollista ostaa laadukkaita TRCC-vaatteita Ride for Life -mallistosta täältä: Xtreme webshop.

Online-harjoitusalusta
TRCC on perustanut verkkoharjoitusalustan TRCC:n jäsenille. Sitä voivat käyttää myös nykyiset Team Rynkeby – God Morgon -osallistujat. Useat vapaaehtoiset ”virtuaalinavit” järjestävät harjoituksia ja kilpailuja online Zwift-harjoitusalustalla.

 

Liity Facebook-ryhmään: TRCC | Zwift Riders. 

Snapshots from Tour de Paris 2019

Snapshots from Team Rynkeby's trip to Paris 2019 - new snapshots every day.

See videos

Syöpää sairastavat lapset

Joka vuosi noin 150 lasta sairastuu syöpään Suomessa.

Lue lisää

Platinum Sponsors

Follow @TeamRynkeby on Instagram