<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Press FI - 26-01-2021

Aikaisempien kausien Team Rynkeby ‑pyöräilijöiden verkosto kasvaa vauhdilla

Team Rynkeby Cycling Club (TRCC) tarjoaa aiempien kausien pyöräilijöille mahdollisuuden osallistua mukavan pyöräily-yhteisön toimintaan, joka vaatii kuitenkin vähemmän sitoutumista kuin Team Rynkebyn vetovuorossa oleva pääprojekti. Ohjelmassa on paitsi yhteisiä treenejä ja kivoja pyöräilymatkoja, myös yhteisajoja virtuaalisella treenialustalla. TRCC onkin onnistunut houkuttelemaan ison joukon Rynkeby-veteraaneja uudelleen mukaan projektiin.

”Kerran rynkkisläinen, aina rynkkisläinen”

Tämän voivat monet Team Rynkebyn nykyisistä ja aikaisemmista osallistujista varmasti allekirjoittaa.

Pitkään Team Rynkebyllä ei kuitenkaan ollut mitään muodollista verkostoa, jonka kautta aikaisempien kausien osallistujat olisivat voineet kohdata toisiaan ja ylläpitää yhteisöään joukkueenjäsenten lähdettyä kukin omille teilleen yhteisen Pariisin-matkan jälkeen.

Tilanne muuttui keväällä 2020, kun Team Rynkeby ‑säätiö polkaisi uudelleen käyntiin Team Rynkeby Cycling Clubin, kuten Team Rynkeby ‑hyväntekeväisyyspyöräilyjoukkue kutsuu aikaisempien kausien osallistujille eli ”veteraaneille” tarkoitettua yhteisöään.

Team Rynkeby Cycling Club (TRCC) tarjoaa aiempien kausien pyöräilijöille mahdollisuuden osallistua mukavan pyöräily-yhteisön toimintaan, joka vaatii kuitenkin vähemmän sitoutumista kuin Team Rynkebyn vetovuorossa oleva pääprojekti. Ohjelmassa on paitsi yhteisiä treenejä ja kivoja pyöräilymatkoja, myös yhteisajoja virtuaalisella treenialustalla. TRCC:ssä on pian jo yhtä monta jäsentä kuin varsinaisessa pääprojektissa, kuten Team Rynkeby ‑säätiön toimitusjohtaja Carl Erik Dalbøge kertoo:

– Mukana on nyt hieman yli 1 850 jäsentä, mikä on aika mahtava määrä – mutta tälle toiminnalle onkin selkeästi tilausta. Kun upea Team Rynkeby -kausi on ohi, monilla joukkueensa jättävillä osallistujilla on todella tyhjä olo – ja tätä tyhjyyden tunnetta me pyrimme paikkaamaan tarjoamalla heille mielekästä toimintaa TRCC-yhteisön kautta.

Virtuaalitreenit netissä iso hitti
Tällä hetkellä TRCC:ssä erittäin suosittuja aktiviteetteja ovat yhteiset pyöräilytreenit virtuaalisella Zwift-alustalla.

– TRCC | Zwift Riders ‑ryhmä on hyvä esimerkki siitä, miten toivomme TRCC:n pyörivän. Team Rynkeby ‑säätiö järjestää Zwiftissä monenlaisia yhteistapahtumia, mutta myös jäsenillä itsellään on mahdollisuus luoda omia tapahtumia ja kutsua muita niihin mukaan. TRCC | Zwift Riders oli aluksi paikallinen ryhmä, joka perustettiin Ruotsissa keväällä 2020 koronapandemian ensimmäisen aallon aikaan, mutta nykyään se on levinnyt jo koko Team Rynkebyn laajuiseksi. Osallistujia on nyt kaiken kaikkiaan 750 ympäri Eurooppaa, Carl Erik Dalbøge kertoo.

Uusia kiinnostavia matkoja
Virtuaalitreenin suosio on siis kasvanut räjähdysmäisesti, mutta samaan aikaan Covid‑19-pandemia on hankaloittanut TRCC:n ympäri Eurooppaa suunniteltujen pyöräilymatkojen järjestämistä.

– Tähän tulee kuitenkin pian muutos, Carl Erik Dalbøge ennustaa.

– Ensimmäiset Covid-19-rokotukset on nyt aloitettu, ja me kaikki odotamme jo malttamattomina, että pääsemme tekemään tarkempia suunnitelmia uusista matkoista ja muista aktiviteeteista – niin paikallisella, kansallisella kuin kansainväliselläkin tasolla. Suunnittelu ja markkinointi monia mielenkiintoisia yhteistapahtumiamme varten onkin jo käynnistetty.

Luvassa on useita vaativuustasoltaan ja pituudeltaan vaihtelevia pyöräilymatkoja muun muassa Mallorcalle ja Färsaarille, Carl Erik Dalbøge vinkkaa.

Jos olet osallistunut jollekin Team Rynkebyn aikaisemmalle kaudelle ja olet kiinnostunut osallistumaan TRCC:n toimintaan, ilmoittaudu mukaan maksutta osoitteessa https://www.team-rynkeby.fi/trcc-3.aspx.

Skriv kommentar

 

Takaisin

Snapshots from Tour de Paris 2019

Snapshots from Team Rynkeby's trip to Paris 2019 - new snapshots every day.

See videos

Syöpää sairastavat lapset

Joka vuosi noin 150 lasta sairastuu syöpään Suomessa.

Lue lisää

Platinum Sponsors

Follow @TeamRynkeby on Instagram