<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Press FI - 09-03-2016

Goexpo -messut avasivat kevätkauden

Team Rynkeby Finland oli näkyvästi mukana maaliskuun ensimmäisen viikonlopun GoExpo-messuilla, Messukeskuksessa Helsingissä. Messuilla kävi yli 50 000 vierasta ja hulinassa oli mahtavaa olla mukana.

"Oli ilahduttavaa nähdä, kuinka paljon pyöräily eri muodoissaan kiinnostaa kävijöitä. Yhteistyössä Messukeskuksen kanssa toteutetulla Fillarilavalla tarjottiin varsin monipuolisesti näkökulmia lajiin: muun muassa pyöräilijän ravinto, pyörän huolto, sähköavusteiset pyörät sekä messu-uutuudet houkuttelivat jäämään lavan äärelle", Team Rynkeby Finlandin maajohtaja Sari Siivonen kertoo iloisena.

Aitojen kohtaamisten merkitys ei ole kadonnut digitalisaation syövereihin. "Messuilla ihmisillä on yleensä hyvin aikaa jutella. Se, että Team Rynkeby on paljon muuta kuin pyöräilyjoukkue, kiinnosti kävijöitä. GoExpo -päälavan ohjelmamme toi esiin syöpään sairastuneiden lasten asiaa ja jälleen sai huomata, että kiinnostus hyvän tekemiseen on Suomessa selvästi nousussa. Se tietenkin lämmittää mieltä", Siivonen sanoo.

"Kaikkiaan messuilta saimme hyvän vauhdin kevätkauteen - kiitämme Messukeskusta upeasta yhteistyöstä", Siivonen päättää.

Seuraavan kerran GoExpo järjestetään Messukeskuksessa 17.-19.3.2017.

Skriv kommentar

 

Takaisin

Snapshots from Tour de Paris 2019

Snapshots from Team Rynkeby's trip to Paris 2019 - new snapshots every day.

See videos

Syöpää sairastavat lapset

Joka vuosi noin 150 lasta sairastuu syöpään Suomessa.

Lue lisää

Platinum Sponsors

Follow @TeamRynkeby on Instagram