H-hetki lähestyy - pyöräilijät lähtevät matkaan kohti Pariisia ensi viikolla
<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Press FI - 28-06-2016

H-hetki lähestyy - pyöräilijät lähtevät matkaan kohti Pariisia ensi viikolla

Team Rynkeby Finlandin 131 pyöräilijää kokoontuu Helsingin Kansalaistorille perjantaina 8.7. klo 12.00 lähteäkseen vuotuiseen hyväntekeväisyyspyöräilyyn kohti Pariisia.

Lähtötapahtuma on kaikille avoin ja maksuton. Joukkueita Suomessa on neljästä kaupungista: Helsingistä, Espoosta, Tampereelta ja Jyväskylästä.

Torilla pääset mukaan Team Rynkebyn maailmaan: Tori puolillaan iloisia pyöräilijöitä, jotka ovat sitoutuneet tukemaan syöpään sairastuneita lapsia, nuoria ja heidän perheitään.Tapahtumapaikalla on joukkueita kannustamassa lahjoituskohteemme Sylva Ry:n väkeä, jotka kertovat koskettavia puheenvuoroja siitä, miksi varoja edelleen tarvitaan. Torilla soi myös elävä musiikki, tarjolla on Rynkebyn herkullisia mehuja ja perheen pienempien - ja miksei isompienkin - ilona on suloinen Sylva tapiiri.

Team Rynkeby on pohjoismaiden suurin hyväntekeväisyysprojekti, johon sitoudutaan vuodeksi kerrallaan.

"Viime vuonna lahjoitimme Sylva ry:lle 238 886 euroa, tämän vuoden lahjoituspotti julkaistaan syyskuussa. Varainkeruu on sujunut hyvin ja uskomme vahvasti rikkovamme viimevuotisen ennätyksen", Team Rynkeby Finlandin maajohtaja Sari Siivonen kertoo.

Jyväskylän joukkue lähtee matkaan jo keskiviikkona 6.7., Tampereelta startti on torstaina 7.7. ja perjantaina lähtöjoukkoon liittyvät myös Espoon ja Helsingin tiimit.

"Ajamme Kansalaistorilta Vuosaaren satamaan ja siitä lauttamatkan jälkeen matka jatkuu Travemundesta kohti Pariisia n. 1200 kilometrin verran. Lauantaina 16.7. klo 13, kokoontuvat kaikki 38 joukkuetta Pariisissa Leijonan aukiolle, josta matka jatkuu yhdessä polkien vielä toistaiseksi tuntemattomaan paikkaan", Siivonen summaa iloisena.

Lue lisää joukkueista täältä.

 

Skriv kommentar

 

Takaisin

Snapshots from Tour de Paris 2019

Snapshots from Team Rynkeby's trip to Paris 2019 - new snapshots every day.

See videos

Syöpää sairastavat lapset

Joka vuosi noin 150 lasta sairastuu syöpään Suomessa.

Lue lisää

Platinum Sponsors

Follow @TeamRynkeby on Instagram