Haluatko tehdä hyvää itsellesi ja samalla auttaa muita vuonna 2018?
<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Press FI - 03-01-2018

Haluatko tehdä hyvää itsellesi ja samalla auttaa muita vuonna 2018?

Vuodenvaihde on sopiva aika miettiä omia tulevan vuoden tavoitteita. Nyt on taas se hetki vuodesta, kun moni pohtii mitä uutta haluaisi elämäänsä ja mitä voisi tehdä sen toteutumiseksi.

Jos etsit keinoja hyvinvointisi parantamiseksi, mutta syöt nyt jo terveellisesti ja kuntoilet riittävästi, niin tässä on kolme muuta toteutuskelpoista vinkkiä. Osallistumalla Team Rynkeby – God Morgon toimintaan teet itsesi lisäksi hyvää myös toisille.

1. Pyöräile Pariisiin
Tee hyvää itsellesi, auta muita ja pidä hauskaa. Jos haluat mukaan 2018-2019 Team Rynkeby – God Morgon tiimiin joko pyöräilijänä tai huoltohenkilönä, niin voit jo nyt pyrkiä joukkueisiin. Tee hakemus täällä.

2. Ryhdy sponsoriksi
Team Rynkeby – God Morgonin Pariisin pyöräilyn tarkoituksena on kerätä rahaa yrityksiltä ja yhteisöiltä syöpää sairastavien lasten hyväksi. Pyöräilijät ja huoltohenkilöt maksavat itse omat osallistumiskulunsa, joten kaikki kerätyt varat lahjoitetaan lyhentämättöminä lahjoituskohteisiin. Suomessa Aamu Säätiölle lasten syövän tutkimukseen ja hoitojen kehittämiseen sekä Sylva ry:lle lasten ja perheiden psykososiaaliseen tukemiseen. Lue lisää.

3. Tee lahjoitus
Suomessa toinen lahjoituskohde on Sylva ry:n kautta syöpää sarastavat lapset, nuoret ja heidän perheet. Tämän keräyskampanjan kautta yritykset, yhteisöt ja yksityishenkilöt voivat lahjoittaa varoja suoraan Sylva ry:lle tässä osoitteessa.

Näiden vinkkien myötä haluamme toivottaa onnellista uutta vuotta kaikille teille ihanille ihmisille, jotka olette mukana tavalla tai toisella projektissamme ja mahdollistatte hyvän tekemisen. Samalla toivotamme tervetulleiksi kaikki uudet organisaatiot ja yhteistyökumppanit mukaan tähän mahtavaan seikkailuun.

Lämpimin ajatuksin teidän pienten puolesta.

Skriv kommentar

 

Takaisin

Snapshots from Tour de Paris 2019

Snapshots from Team Rynkeby's trip to Paris 2019 - new snapshots every day.

See videos

Syöpää sairastavat lapset

Joka vuosi noin 150 lasta sairastuu syöpään Suomessa.

Lue lisää

Platinum Sponsors

Follow @TeamRynkeby on Instagram