Huikea tulos – ISO KIITOS juokseville koululaisille!
<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Press FI - 04-05-2018

Huikea tulos – ISO KIITOS juokseville koululaisille!

Iso kiitos juokseville koululaisille ympäri maan ja myös päiväkotilaisille Espoon Matinkylä-Olarin alueella!

Lähes 22.000 lasta juoksi huhtikuun alussa syöpään sairastuneiden lasten hyväksi Koulujuoksu-tapahtumassa. Nämä iloiset hyväntekijät ympäri Suomea keräsivät huikeat 97.000€!

Tuotot käytetään Aamu Suomen Lasten Syöpäsäätiön kautta lasten syöpähoitojen tutkimukseen ja kehitykseen mahdollistamaan uudenaikaisin hoito ja terve aikuisuus jokaiselle syövän kohdanneelle suomalaislapselle.

Hienona jatkeena Koulujuoksutapahtumalle on myös se, että varhaiskasvatus on ollut mukana tukemassa syöpäsairaita lapsia ja nuoria. Matinkylä-Olarin alueen päiväkodit kokoontuivat 3.5. Matinkylän urheilupuistoon juoksemaan oman Team Rynkeby – God Morgon –juoksun.

Tämä pilottitapahtuma keräsi mukaan 450 juoksijaa, ensi vuonna on tarkoitus laajentaa tapahtumaa muillekin alueille.

Lämmin kiitos opettajille, kaikille juoksijoille ja heidän tukijoilleen, jotka mahdollistivat tämän hienon tapahtuman ja merkittävän keräyssumman!

Koulujuoksu on hyväntekeväisyyspyöräilyjoukkue Team Rynkeby – God Morgonin järjestämä tapahtuma, joka järjestetään keväisin Suomessa, Ruotsissa, Norjassa ja Tanskassa. Ensi vuonna Koulujuoksu pidetään vapun jälkeisenä perjantaina 3.5. Opetusministeri Sanni Grahn-Laasonen oli Suomen tapahtuman suojelijana.

Skriv kommentar

 

Takaisin

Snapshots from Tour de Paris 2019

Snapshots from Team Rynkeby's trip to Paris 2019 - new snapshots every day.

See videos

Syöpää sairastavat lapset

Joka vuosi noin 150 lasta sairastuu syöpään Suomessa.

Lue lisää

Platinum Sponsors

Follow @TeamRynkeby on Instagram