<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Helsinki - 03-03-2014

Hyvinvointia löytämässä –seminaari 26.4.2014

Hyväntekeväisyyspyöräilyjoukkue Team Rynkeby Helsinki sekä syöpäsairaiden lasten ja nuorten valtakunnallinen yhdistys Sylva ry järjestävät 26.4. lauantaina klo 9.30 – 17.00 seminaarin, jota tähdittävät 7 huippuesiintyjää hyvinvoinnin ja terveyden aloilta.

Seminaari järjestetään Biomedicum Helsinki 1, luentosali 1:ssä osoitteessa Haartmaninkatu 8, Helsinki. Tapahtuman osallistumismaksut ja luennoitsijapalkkiot lahjoitetaan Sylvalle. Tapahtuman järjestäjänä toimii Sylva Ry ja käytännön järjestelyistä vastaa Team Rynkeby Helsinki.

Ilmoittautuminen tapahtumaan aukeaa perjantaina 7.3. klo 12.00 ja ilmoittautumaan pääset tästä. Tule siis kuulemaan ajankohtaista tietoa hyvinvoinnista sekä terveydestä ja auta meitä auttamaan syöpäsairaita lapsia ja nuoria sekä heidän perheitään.

Osallistumismaksuportaita on neljä, pronssi (80 eur), hopea (150 eur), kulta (200 eur) ja yrityslippu (300 eur). Kaikkiin hintoihin sisältyy lounas. Sinulla on mahdollisuus valita lahjoituksesi suuruus valitsemalla haluamasi osallistumismaksuporras. Seminaarin istumapaikat jaetaan myös näiden portaiden mukaisessa järjestyksessä. Kulta- ja yrityslipun lunastavat saavat lisäksi halutessaan nimensä tilaisuuden käsiohjelmaan. Tapahtuman osallistumismaksut ja luennoitsijapalkkiot lahjoitetaan Sylvalle. Tilaisuuteen mahtuu mukaan rajoitettu määrä osallistujia, joten ilmoittaudu heti mukaan!

ILMOITTAUDU MUKAAN SEMINAARIIN TÄSTÄ

Sylva Ry rahankeräyslupa: 20.8.2013 - 19.8.2015, koko maa Ahvenanmaata lukuun ottamatta. Poliisihallituksen päätös nro: 2020/2013/2563, 22.7.2013. Varat käytetään syöpäsairaiden lasten ja nuorten sekä heidän perheidensä kuntoutus-, virkistys-, psykososiaaliseen ja tiedotustoimintaan.

Lisätietoa tapahtumasta päivitetään tälle sivulle vielä lähempänä tapahtumaa.Alta näet seminaarin ohjelman sekä puhujien esittelyt. Tervetuloa mukaan!

 

PÄIVÄN ALUSTAVA OHJELMA

09:30-09:45: Aloitus

09:45-10:30: Vilho Ahola
Mistä kokonaisvaltainen hyvinvointi koostuu? 

Lääketieteen lisensiaatti Vilho Ahola hoitaa potilaitaan kokonaisvaltaisesti yhdistäen terveet elintavat, psykologian ja lääketieteen keinot. Vilhon hoidossa tavoitteena on aina paras mahdollinen terveys, hyvinvointi ja suorituskyky.

 

 

10:30-11:15: Sampo Sammalisto
Kuinka vähennät työperäistä stressiä tehokkailla työtavoilla?

Filosofian tohtori Sampo Sammalisto on kirjailija ja yritysvalmentaja, jonka käytännönläheisillä neuvoilla voit saada enemmän aikaan lyhyemmässä ajassa, vähentää kiirettä ja minimoida stressin. Sampo on julkaissut uutuuskirjan ”Viisas pääsee vähemmällä – 52 niksiä tehokkaampaan ja onnellisempaan elämään” ja kirjoittaa blogia osoitteessa www.viisaampaatyota.com.

 

11:15-11:30: Tauko 

11:30-12:15: Karoliina Vuohtoniemi
Seksuaalinen halu -löydä, säilytä ja vahvista 

Karoliina Vuohtoniemi on erityistason seksuaaliterapeutti (NACS) ja Sexpo-säätiön koulutusvastaava. Työssään Karoliina käsittelee mm. halua, riippuvuuksia, seksuaalista identiteettiä, parisuhteen dynamiikkaa ja toiminnallisia seksuaaliongelmia. Karoliinan terapiatyössä yhdistyvät perinteiset seksuaaliterapian lähestymistavat ja voimauttava seksuaalivalmennus.

 

12:15-13:15: Lounas

13:15-14:00: Kari Suomalainen
Kuinka kehosi voi tänään? 

Osteopaatti Kari Suomalaisen tavoitteena on saada konkreettisia ja positiivisia muutoksia terveydessä, hyvinvoinnissa ja toimintakyvyssä realistisessa ajassa. Karin vastaanotolla käyvät niin erilaisista uupumus- ja stressioireista kärsivät potilaat kuin aktiivi-/kilpaurheilijat ja kuntoliikkujat. Karin blogiin voit tutustua osoitteessa www.osteon.fi.

 

 

14:00-14:45: Joni Jaakkola
6 tärkeintä syytä miksi elämäntapamuutos epäonnistuu?

Joni Jaakkola on toinen Optimal Performancen perustajista. Heidän valmennustiiminsä auttaa niin tavallisia ihmisiä pysyvissä elämäntapamuutoksissa kuin urheilijoita viemään suorituskykynsä uudelle tasolle. Valmennusfilosofian mukaan ravinnon, liikunnan ja elämäntapojen merkitys tulisi olla kaikkien tiedossa mutta niitä ei saa ottaa liian vakavasti

 

14:45-15:00: Tauko

15:00-15:45: Juha Hulmi
Hyvä lihaskunto on terveyden ydin 

Juha "lihastohtori" Hulmi on lihaskasvusta väitellyt liikuntatieteiden tohtori Jyväskylän yliopistosta ja Helsingin yliopiston liikuntafysiologian dosentti. Juha tulee puhumaan mm. lihaskoon- ja voiman vaikutuksista terveyteen. Juhan ajatuksiin pääset tutustumaan sivustolla lihastohtori.wordpress.com

 

 

15:45-16:30: Sergei Iliukov
Terveyskunto, ai mikä?

Lääketieteen lisensiaatti Sergei Iljukov erikoistuu parhaillaan liikuntalääketieteeseen ja tekee tutkimusta Kuopion liikuntalääketieteen tutkimuslaitoksessa. Sergei toimii Suomen Olympiakomitean lääkärinä ja on ansioitunut kansainvälisesti antidopingtyössä. Liikuntalääketieteen asiantuntijana Sergei tulee puhumaan fyysisen hyvinvoinnin komponenteista ja terveyskunnon käsitteestä.

 

Skriv kommentar

 

Takaisin

Snapshots from Tour de Paris 2019

Snapshots from Team Rynkeby's trip to Paris 2019 - new snapshots every day.

See videos

Syöpää sairastavat lapset

Joka vuosi noin 150 lasta sairastuu syöpään Suomessa.

Lue lisää

Platinum Sponsors

Follow @TeamRynkeby on Instagram