Iivo Niskanen Team Rynkeby – God Morgonin urheilijakummiksi
<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Press FI - 04-05-2018

Iivo Niskanen Team Rynkeby – God Morgonin urheilijakummiksi

Iivo Niskanen on ryhtynyt ensimmäiseksi Team Rynkeby – God Morgon – urheilijakummiksi. Uutinen julkistettiin 4.5.2018 Sylva ry:ssä Helsingissä

Team Rynkeby – God Morgon on pohjoismainen hyväntekeväisyyspyöräilyjoukkue, joka pyöräilee vuosittain Pariisiin ja kerää varoja vakavasti sairaille lapsille ja nuorille. Suomessa joukkueita on seitsemällä paikkakunnalla (Helsinki, Espoo, Turku, Tampere, Jyväskylä, Vaasa ja Oulu) ja kerätyt varat lahjoitetaan syöpäsairaiden lasten ja nuorten sekä heidän perheidensä auttamiseen Sylva ry:n kautta ja lasten syöpätutkimukseen Aamu Säätiön kautta. Vuonna 2017 Team Rynkeby – God Morgon lahjoitti 8,77 miljoonaa euroa vakavasti sairaiden lasten hyväksi. Tästä summasta Suomessa sai Sylva ry 70% (396 569 euroa) ja Aamu Säätiö 30% (169 958 euroa).

Iivo Niskanen ryhtyi tukemaan TRGM-joukkueen toimintaa urheilijakummina. Iivon mukaan joukkueen toiminta on todella tärkeää ja hän kertoi arvostavansa sitä aikaa ja rahaa, jota joukkueen jäsenet sijoittavat tähän hyväntekeväisyysprojektiin. Kaikki TRGM-pyöräilijät maksavat itse pyöränsä, muut välineet sekä majoituksen, jotta kaikki kerätyt varat voidaan lahjoittaa lyhentämättömänä syöpäsairaiden lasten ja nuorten auttamiseen. Iivo totesi, että voisi itsekin harkita mukaan lähtöä hiihtouran jälkeen.

Perjantain julkistamistilaisuudessa oli mukana Aamu Suomen Lasten Syöpäsäätiön edustaja Laura Paasio, Sylva ry:n hallituksen puheenjohtaja Lassi Kurkijärvi sekä Team Rynkeby - God Morgon Suomen Country Manager Kirsi Pärssinen kertomassa Aamu Säätiön, Sylvan ja Team Rynkeby – God Morgonin toiminnasta. Lisäksi paikalla oli TRGM-pyöräilijöitä, jotka kysyivät Iivolta treeni- ja valmistautumisvinkkejä sekä jututtivat Iivoa tämän omista pyöräilykokemuksista.

Kestävyysurheilijana Iivo on mitä sopivin urheilijakummi joukkueelle, Pariisiin pyöräilyssä kertyy viikon aikana kilometrejä 1200 ja kevään aikana tavoitteena on treenata 2500 kilometriä. Iivo kertoi pyöräilevänsä rauhallisia palauttavia lenkkejä ja neuvoi tiimiläisiä harjoittelemaan tankkausta, jotta energia riittäisi parinsadan kilometrin päivätahtiin.

Iivo toivotti kaikille Suomen Team Rynkeby - God Morgon -joukkueille tsemppiä treenaamiseen ja hyvää Pariisin matka.

Skriv kommentar

 

Takaisin

Snapshots from Tour de Paris 2019

Snapshots from Team Rynkeby's trip to Paris 2019 - new snapshots every day.

See videos

Syöpää sairastavat lapset

Joka vuosi noin 150 lasta sairastuu syöpään Suomessa.

Lue lisää

Platinum Sponsors

Follow @TeamRynkeby on Instagram