Seuraa Team Rynkebyn matkaa Pariisiin livenä Internetissä
<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Press FI - 29-06-2015

Seuraa Team Rynkebyn matkaa Pariisiin livenä Internetissä

Team Rynkeby tekee yhteistyötä ruotsalaisen GPS-yrityksen redKnowsin kanssa, minkä ansiosta voit seurata pyöräilytiimin matkaa Pariisiin livenä Internetissä.

Kun Team Rynkeby aloittaa 14. matkansa Pariisiin syöpälasten hyväksi 3.7., voit seurata hyväntekeväisyyspyöräilytiimin matkaa metri metriltä Team Rynkebyn Internetsivustossa.

Team Rynkeby on nimittäin solminut sponsorisopimuksen ruotsalaisen Axtech AB:n kanssa. Axtech AB on erikoistunut GPS-pohjaiseen viestintään ja GPS-seurantaan redKnows-nimisellä järjestelmällä.

Yritys on toimittanut Team Rynkebyn 32 tiimille GPS-laitteet, jotta ajajien läheiset ja ystävät voivat seurata tiimin matkan etenemistä osoitteessa www.team-rynkeby.fi/liveFI.

– Monet eurooppalaiset kuljetusyritykset käyttävät samaa teknologiaa ajoneuvojensa seurannassa. Tämä osoittaa, että se on erittäin luotettava, ja siksi myös Team Rynkebyn osallistujien läheiset voivat seurata matkantekoa minuutti minuutilta, Axtechin johtaja Åsa Eklund kertoo.

Hankkeesta kerrottiin mehupurkin kyljessä
Åsa Eklund ei ollut kuullut Team Rynkebystä, ennen kuin hän eräänä lauantaiaamuna luki hankkeesta mehupurkin kyljestä. Tarina teki Åsaan välittömästi vaikutuksen, ja hän tiesi, että hänen oli päästävä osallistumaan hankkeeseen tavalla tai toisella.

– Team Rynkeby tekee mahtavaa työtä, ja osallistujat ansaitsevat kaiken mahdollisen tuen. Toivon, että yrityksemme panos auttaa Team Rynkebyä saamaan asialleen vieläkin enemmän näkyvyyttä, kun matkan etenemistä on helpompi seurata, Åsa toteaa lopuksi.

Team Rynkeby pyöräilee Pariisiin 3.–10. 7.2015.

Seuraa matkaa täällä:

www.team-rynkeby.fi/liveFI

 

Skriv kommentar

 

Takaisin

Snapshots from Tour de Paris 2019

Snapshots from Team Rynkeby's trip to Paris 2019 - new snapshots every day.

See videos

Syöpää sairastavat lapset

Joka vuosi noin 150 lasta sairastuu syöpään Suomessa.

Lue lisää

Platinum Sponsors

Follow @TeamRynkeby on Instagram