Team Rynkeby – God Morgonille tulossa uusi sponsorointiennätys – vieläpä ennen määräaikaa!
<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Press FI - 16-01-2018

Team Rynkeby – God Morgonille tulossa uusi sponsorointiennätys – vieläpä ennen määräaikaa!

Jos yritys haluaa vielä saada logonsa tiimien ensi kesän pyöräilyasuun, on sponsorisopimus tehtävä perjantaihin 19.1.2018 mennessä.

1.142 yritystä on tähän mennessä tehnyt kulta-sponsorointisopimuksen Team Rynkebyn – God Morgonin kanssa. Nämä yritykset, joiden sponsoroinnin arvo on vähintään 2500 euroa, saavat logon Team Rynkebyn – God Morgonin keltaisiin pyöräilyvaatteisiin.

Sponsorisopimusten on oltava hyväksytty viimeistään 19.1.2018, jotta Team Rynkeby säätiöllä on riittävästi aikaa painattaa asut osallistujille huhtikuussa alkavalle pyöräilykaudelle.
Vaikka kultasponsoreiden määräaikaan on vielä muutama päivä, niin jo nyt Team Rynkeby säätiön johtaja Carl Erik Dalboge on ilmoittanut, että saamme ennätysmäärän kultasponsoreita.

"Viime vuonna meillä oli 1 070 kultasponsoria kun lähetimme vaatteet painettaviksi, joten jo nyt olemme reilusti edellä tuosta määrästä. Lopullinen määrä voi vielä vaihdella, mutta olen hyvin kiitollinen lukuisten yritysten tänäkin vuonna antamasta tuesta," sanoo Carl Erik Dalbøge.

50 % enemmän platinasponsoreita
Näiden 1.142 kultasponsoriyrityksen lisäksi, jotka ovat lahjoittaneet vähintään 2500 euroa vakavasti sairaiden lasten hyväksi, on yhteensä 28 yritystä solminut platinasponsorointisopimuksen Team Rynkeby säätiön kanssa. Platinasponsoroinnin suuruus on vähintään 12.500 euroa. Sillä yritys saa logonsa kuuden tiimin asuun 48:sta tiimistä.
Platinasponsoreita on lähes 50 prosenttia enemmän kuin viime vuonna tähän aikaan.

"Aivan uskomatonta. Todellakin on olemassa paljon yrityksiä, jotka haluavat tehdä tiivistä yhteistyötä Team Rynkeby säätiön kanssa. Se ei ainoastaan tarjoaa mahdollisuutta antaa näkyvyyttä sponsoroinnille, vaan myös lisätä yhteistyötä näiden sponsoreiden kanssa, " sanoo Carl Erik Dalbøge.

Määräaika lähestyy
Jos yrityksenne haluaa logon Team Rynkebyn – God Morgonin pyöräilytiimin asuun, kannattaa ottaa pikaisesti yhteys paikallisiin tiimeihin. Määräaika asusponsoreille päättyy 19.1.2018. Kaikki keräämämme varat luovutetaan 100 % hyväntekeväisyyskohteillemme Tanskassa, Ruotsissa, Norjassa, Suomessa, Islannissa ja Färsaarilla. Suomessa Team Rynkeby – God Morgon tukee Aamu Säätiötä ja Sylva ry:tä.

Lue lisää sponsorointimahdollisuuksista: www.teamrynkeby-godmorgon.fi.

Skriv kommentar

 

Takaisin

Snapshots from Tour de Paris 2019

Snapshots from Team Rynkeby's trip to Paris 2019 - new snapshots every day.

See videos

Syöpää sairastavat lapset

Joka vuosi noin 150 lasta sairastuu syöpään Suomessa.

Lue lisää

Platinum Sponsors

Follow @TeamRynkeby on Instagram