<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Press FI - 07-10-2020

Team Rynkeby -säätiö kehittää osallistujiensa veteraanitoimintaa

Team Rynkeby -säätiö jatkaa perustamansa Team Rynkeby Cycling Clubin toiminnan kehittämistä. Team Rynkeby Cycling Club on entisille ja nykyisille Team Rynkeby -jäsenille suunnattu pyöräilyverkosto. Tarjolla on matkoja, uusia kokemuksia ja hyviä alennuksia pyöräilyvarusteista.

Team Rynkeby -säätiö perusti viime vuonna uuden pyöräilyverkoston entisille osallistujille, Team Rynkeby Cycling Clubin, TRCC:n. Ajatuksena oli luoda verkosto, jossa entiset Team Rynkeby -joukkueiden osallistujat voivat tavata toisiaan, pyöräillä yhdessä ja asettaa uusia tavoitteita harjoittelulleen.

Koronapandemia vaikutti viime kauden toimintaan, mutta nyt Team Rynkeby -säätiö jatkaa projektin kehittämistä uudella kokoonpanolla, matkoilla ja online-treeniyhteisöllä. Mukana on jo yli 400 nykyistä ja entistä Team Rynkeby -pyöräilijää.

- Koronapandemia hidasti kaikkia suunniteltuja matkoja, mutta tarjosi vastineeksi kannustimen tutkia verkkoharjoittelumahdollisuuksia, joka on ollut todellinen menestys. Tarjoamme nyt TRCC-verkostolle online-harjoitteluyhteisön yhteisen harjoittelun tueksi, kertoo Kirsi Pärssinen, Suomen Team Rynkebyn – God Morgonin maajohtaja.

- Verkko-treeniyhteisöstä on tullut menestys. Se on ruohonjuuritason hanke, jonka aloite tuli Team Rynkeby -pyöräilijöiltä. TRCC tarjoaa osallistujilleen matkoja ja kokemuksia, mutta samalla sen on oltava myös foorumi, jossa osallistujilla on itse mahdollisuus toteuttaa mielenkiintoista sisältöä, Kirsi Pärssinen sanoo.

Uusi organisaatio

Team Rynkeby -säätiö organisoi toimintaansa sijoittamalla TRCC:n Team Rynkebyn 59 joukkueen alaisuuteen, mikä mahdollistaa läheisemmän yhteydenpidon nykyisten ja entisten osallistujien välillä.

- Team Rynkeby – God Morgonin osallistujat ovat usein hyvin sitoutuneita toimintaan, vaikka eivät enää Pariisiin pyöräilisikään. Tiivistämällä Pariisin-joukkueiden ja Team Rynkeby Cycling Clubin yhteistyötä saamme enemmän resursseja projektiin, sanoo Kirsi Pärssinen.

Skriv kommentar

 

Takaisin

Snapshots from Tour de Paris 2019

Snapshots from Team Rynkeby's trip to Paris 2019 - new snapshots every day.

See videos

Syöpää sairastavat lapset

Joka vuosi noin 150 lasta sairastuu syöpään Suomessa.

Lue lisää

Platinum Sponsors

Follow @TeamRynkeby on Instagram