Team Rynkeby antaa voimaa sylvalaisille
<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Press FI - 08-04-2016

Team Rynkeby antaa voimaa sylvalaisille

Team Rynkeby kerää varoja syöpään sairastuneiden lasten ja nuorten hyväksi kaikissa Pohjoismaissa. Joukkueet sitoutuvat hyväntekeväisyysprojektiin vuodeksi kerrallaan.

Suomessa Team Rynkeby lahjoittaa kerätyt varat Suomen syöpäsairaiden lasten ja nuorten valtakunnallisen yhdistyksen, Sylva ry:n kautta tukea tarvitseville.

- Team Rynkebyllä on toiminnallemme aivan ratkaisevan tärkeä merkitys. Erityisesti minuun tekee vaikutuksen se, kuinka sitoutuneita joukkueiden jäsenet ovat. Olemme erittäin kiitollisia yhteistyöstämme – ei ainoastaan rahallisesti vaan myös henkisesti. Saamme valtavasti voimaa siitä, että näin suuri porukka on tekemässä tätä työtä meidän kanssamme, sanoo Sylva ry:n puheenjohtaja, kansanedustaja Aila Paloniemi.

- Hoito ja tutkimus ovat Suomessa maailman huippuluokkaa, mutta paranemiseen ja elämän jatkumiseen tarvitaan muutakin. Sylva ry:n tehtävänä on tarjota sitä kaikkea muuta ja ilman lahjoittajia ei kaltaisemme pieni järjestö voisi paljoa tehdä, Paloniemi taustoittaa.

- Tällä hetkellä ajankohtainen Fuck Cancer -kampanja nostaa keskusteluun sen, kuinka syöpään sairastuminen kriisiyttää nuoren aikuisen elämän. Avun saaminen yhdeltä luukulta on oltava totta tässä maassa jollain aikavälillä, Paloniemi linjaa.

Viime vuonna Team Rynkeby Finland lahjoitti Sylva ry:lle lähes 240 000 euroa. Tämän vuoden potin suuruus selviää syyskuussa. Keräykseen voi osallistua kuka tahansa yksityinen henkilö, porukka tai yritys - katso lisätiedot tästä.

Skriv kommentar

 

Takaisin

Snapshots from Tour de Paris 2019

Snapshots from Team Rynkeby's trip to Paris 2019 - new snapshots every day.

See videos

Syöpää sairastavat lapset

Joka vuosi noin 150 lasta sairastuu syöpään Suomessa.

Lue lisää

Platinum Sponsors

Follow @TeamRynkeby on Instagram