<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Press FI - 01-04-2019

Team Rynkeby - God Morgon lopettaa pyöräilyt Pariisiin – panostaa sen sijaan virtuaalipyöräilyyn: Aprilliä!

Team Rynkeby - God Morgonin vuotuinen pyöräily Pariisiin toteutetaan tulevaisuudessa virtuaalisena. Tarkoituksena on saada hyväntekeväisyyspyöräilijöille suurempi ja maailmanlaajuisempi kohderyhmä.

Ensi kesänä Team Rynkebyn keltaisiin pukeutunut hyväntekeväisyyskaravaani polkee Pariisiin viimeistä kertaa – ainakin sillä tavalla, miten joukkue on tehnyt sen joka kesä vuodesta 2002 alkaen.

Tulevaisuudessa vuotuinen pyöräilyretki Pariisiin toteutetaan virtuaalisena.

Tämä paljastui Team Rynkeby -säätiön johdon hyväksyttyä uuden strategian, jonka myötä Team Rynkeby muuttuu kansainväliseksi e-urheilu -pyöräilyjoukkueeksi.

Team Rynkeby -säätiön johtaja Carl Erik Dalbøge kertoo asiasta.

– E-urheilu ja virtuaalinen pyöräily ovat juuri nyt kovassa nosteessa Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa, ja lähivuosina nämä markkinat vain kasvavat. E-urheilu antaa meille mahdollisuuden laajentaa toimintaamme maailmanlaajuiselle yleisölle ilman osallistujien fyysisten olinpaikkojen tuomia rajoitteita. Siksi olemme päättäneet siirtää Team Rynkebyn nykyiset toiminnot kyberavaruuteen ja asemoitua puhtaaksi e-pyöräilyjoukkueeksi, Carl Erik Dalbøge sanoo.

Globaali fokus
Digitaalinen muutos tarkoittaa muun muassa sitä, että Team Rynkebyn hyväntekeväisyyspyöräilijät voivat tulevaisuudessa polkea Pariisiin lähtemättä kotoaan.

Pyöräilijöiden tarvitsee vain sijoittaa kilpapyöränsä verkkoon yhdistettyyn nk. ”hometraineriin”. TV-näytön kautta he voivat sitten yhdessä kaikkialta maailmasta tulevien joukkuetovereidensa kanssa pyöräillä tietokoneanimoidun maiseman läpi Pariisiin.

– Grafiikka kenties soljuu paremman näköisesti todellisuudessa, mutta muuten näen vain etuja siinä, että ajo suoritetaan tulevaisuudessa tällä tavalla. Matkasta tulee osallistujille muun muassa paljon halvempi ja turvallisempi. Lisäksi vähennämme ilmastokuormitustamme ja resurssien käyttöämme, joten projektistamme tulee entistä vastuullisempi. Muutos on täysin YK:n kestävän kehityksen 17 tavoitteen mukainen, Carl Erik Dalbøge sanoo.

Osallistujamäärä nelinkertaistuu
Team Rynkeby -säätiön johtajan mukaan hyväntekeväisyyspyöräilijöiden joukkue voi nelinkertaistua, kun siirrytään fyysisestä pyöräilyjoukkueesta e-pyöräilyyn.

– Team Rynkebyn kansainvälisen laajentumisen suurin este on käyttökelpoisten hotellien vähäinen lukumäärä. Koska pyöräilijät voivat polkea matkan omissa kodeissaan uskomme, että jo vuonna 2021 meillä on tilaa 8 000 pyöräilijälle ja seuraavana vuonna kenties kaksinkertaiselle määrälle, hän sanoo.

Jos haluat osallistua Team Rynkebyn viimeiselle fyysiselle Pariisin-matkalle ensi kesänä, voit tehdä hakemukseksi Team Rynkebyn juuri päivitetyillä kotisivuilla.

 

PS. Tämä uutinen julkaistiin 1.4.2019 - APRILLIÄ!

 

Photos: Zwift.com

Skriv kommentar

 

Takaisin

Snapshots from Tour de Paris 2019

Snapshots from Team Rynkeby's trip to Paris 2019 - new snapshots every day.

See videos

Syöpää sairastavat lapset

Joka vuosi noin 150 lasta sairastuu syöpään Suomessa.

Lue lisää

Platinum Sponsors

Follow @TeamRynkeby on Instagram