<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Press FI - 10-03-2016

Team Rynkeby goes Huimala!

Maanantaina 4.4.2016 on koko Huimala käytössämme! Kiitos Huimalan, on pääsymaksu tällä kertaa vapaaehtoinen ja lahjoitetaan lyhentämättömänä Team Rynkebyn keräykseen syöpään sairastuneiden lasten ja nuorten tukemiseksi.

Monelle jo ennestään tuttu Huimala tarjoaa perheille hauskaa yhdessäoloa ja lupauksena punaiset posket reippailusta. Lisäksi illan aikana Jenni's Hairdaysin Jenni pitää letitysworkshopia aikuisille. Luvassa on myös yllätyksiä, kuten hauskaan iltaan kuuluu.

"Huimalan koko vuoden maanantait loma-aikoja lukuun ottamatta ovat veloituksetta erityisesti sairaiden lasten ja heidän perheidensä käytössä. Ihan huomaamatta hauskat puitteemme tarjoavat maanantaisin tuhansille perheille vertaistukea ja piristysruiskeen tavallista rankempaan arkeen sairauden keskellä", toimitusjohtaja Kimmo Stude kertoo.

"Saimme ehdotuksen yhteistyöstä myös Team Rynkebyn kanssa ja koemme, että tämä yksi maanantaitapahtuma on erinomainen mahdollisuus osallistua tukemaan syöpää sairastavien lasten ja heidän perheidensä arkea toisella tapaa. Team Rynkebyssä on kysymys samasta: Aikoinaan 11 pyöräilijää päätti pyöräillä Ranskaan katsomaan Tour de Francen maaliintulon ja vähän vahingossa päätyivät samalla lahjoittamaan varoja syöpää sairastaville lapsille. Tuo Team Rynkebyn perinne on jatkunut nyt yli vuosikymmenen ja kasvanut yli satakertaisiksi pyöräilykilometreiksi ja mittaviksi lahjoitusvaroiksi. Team Rynkeby on osoitus hienosta ideasta, miten arkisesti voidaan tehdä sydämellinen ja epäitsekäs yhteisöllinen teko", Stude summaa.

Mukaan mahtuu 800 nopeinta - varaa paikkasi tästä!

Skriv kommentar

 

Takaisin

Snapshots from Tour de Paris 2019

Snapshots from Team Rynkeby's trip to Paris 2019 - new snapshots every day.

See videos

Syöpää sairastavat lapset

Joka vuosi noin 150 lasta sairastuu syöpään Suomessa.

Lue lisää

Platinum Sponsors

Follow @TeamRynkeby on Instagram