<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Helsinki - 10-03-2014

Team Rynkeby Helsinki esitteli uuden Bianchinsa sekä toimintaansa GoExpo-messuilla

Helsingin Messukeskuksessa järjestettiin urheiluaiheiset GoExpo-messut, jotka ovat varma merkki lähestyvästä keväästä.

Team Rynkeby Helsinki on saanut uudet Bianchin Intenso-malliin perustuvat pyöränsä Suomeen ja pyörät olivat nähtävillä messujen ajan joukkueen teltalla.

"Ensimmäiset uudet Bianchimme ovat nyt Suomessa ja nämä keltaiset tiimipyörämme, joilla ajamme ensi heinäkuussa Pariisiin, herättivät paljon kiinnostusta messuilla. Messut sujuivat kokonaisuudessaan mukavasti ja vierailijoita riitti hyvin paljon myös viimeiselle messupäivälle sunnuntaille ", iloitsi joukkue messuilla. Team Rynkebyn ja pyöräliike Velo & Oxygenin yhteistyöllä toimiva Lasten Liikennepuisto eli pienten pyörien koeajorata toi mukavasti vilskettä joukkueen teltan ympäristöön.

Team Rynkeby Helsinki oli messuilla kertomassa ennen kaikkea kuluvan vuoden tapahtumista ja toiminnasta sekä samalla jo vuoden 2015 joukkueista. Joukkue toteuttaa kevään aikana muun muassa Hyvinvointia löytämässä -seminaarin, jonka markkinointi aloitettiin messuilla. Lauantaina 26.4. Helsingin Biomedicumilla järjestettävässä tapahtumassa 7 hyvinvointialan ammattilaista esittelevät kukin omaa erikoisalaansa sekä auttavat omalla panoksellaan varainkeruutyötä. Kukin heistä lahjoittaa tilaisuuden luentopalkkionsa Sylvalle. Seminaarin esiintyjiä ovat Vilho Ahola, Sampo Sammalisto, Karoliina Vuohtoniemi, Kari Suomalainen, Joni Jaakkola sekä Juha Hulmi ja Sergei Iliukov. Kaikki tapahtuman tuotot ohjataan Sylvalle. Tule mukaan auttamaan ja lunasta paikkasi tapahtumasivujen kautta.

"Team Rynkeby Helsinki -joukkueemme on kesällä 2014 ennätyssuuri. Meitä on mukana 50 pyöräilijää ja kymmenkunta huoltojoukkueen jäsentä. Joukkueeseen olisi enemmänkin tulijoita, mutta nykyinen osallistujamäärä on eräänlainen yläraja etenkin turvallisuusnäkökulmasta. Syöpäsairaiden lasten ja nuorten auttaminen on kuitenkin erittäin tärkeä asia ja siksi haluamme mukaan auttamaan mahdollisimman paljon tavallisia ihmisiä. Sylva tuo toiminnallaan ilon hetkiä arkeen. Meidän toiveemme puolestaan on, että syksyllä 2014 alkavan projektin yhteydessä Suomessa olisi jo useampia joukkueita ja joukkueet olisivat eri puolilla Suomea, jotta Sylvan auttaminen osana Team Rynkebytä olisi mahdollista yhä useammalle innostuneelle", totesivat Team Rynkeby Helsinki -joukkueen kapteenit messuilla. Haku vuoden 2015 tapahtumaan on jo avattu verkkosivuillamme.

 

Skriv kommentar

 

Takaisin

Snapshots from Tour de Paris 2019

Snapshots from Team Rynkeby's trip to Paris 2019 - new snapshots every day.

See videos

Syöpää sairastavat lapset

Joka vuosi noin 150 lasta sairastuu syöpään Suomessa.

Lue lisää

Platinum Sponsors

Follow @TeamRynkeby on Instagram