<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Press FI - 31-03-2015

Team Rynkeby hyväntekeväisyysjuoksu keskellä kauneinta Helsinkiä

Team Rynkeby Helsinki järjestää yhteistyössä Pakilan Vedon kanssa hyväntekeväisyysjuoksutapahtuman sunnuntain 3.5.2015 keskellä kauneinta Helsinkiä.

Kaivopuiston merellisiin maisemiin sijoittuva reitti on 5 km pituinen ja siinä voi ottaa itsestään mittaa klo. 11.00 tapahtuvassa startissa joko naisten tai miesten 5 km tai 10 km sarjoissa. Tapahtuman osallistumismaksut menevät lyhentämättöminä syöpää sairastavien lasten ja nuorten yhdistys Sylva ry:lle.

Hinnat: 5 km/15 eur, 10 km/25 euroa

Tapahtumaan voi ilmoittautua ja maksaa Juoksija-lehden juoksukalenterin kautta osoitteessa http://www.juoksija-lehti.fi/Tapahtumat/Juoksukalenteri.aspx Ilmoittautuminen sulkeutuu sunnuntaina 26.4. Jälki-ilmoittautuminen on mahdollinen paikan päällä kello 9 -10. Jälki-ilmoittautumisen hinta 5 km/20 eur, 10 km/30 eur. Maksimi osallistujamäärä on 400 – nopeat syövät hitaat!

Keskeisen tapahtumasijainnin johdosta toivomme, että saavut paikalle ilman autoa. Tuothan mukanasi myös kannustusjoukot! Tavaroiden säilytysmahdollisuus tarjolla noin 100 ensimmäiselle, joten arvoesineet kannattaa jättää kotiin! Osallistujia ei ole vakuutettu järjestäjän toimesta.

Skriv kommentar

 

Takaisin

Snapshots from Tour de Paris 2019

Snapshots from Team Rynkeby's trip to Paris 2019 - new snapshots every day.

See videos

Syöpää sairastavat lapset

Joka vuosi noin 150 lasta sairastuu syöpään Suomessa.

Lue lisää

Platinum Sponsors

Follow @TeamRynkeby on Instagram