<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Press FI - 31-08-2020

Team Rynkeby juhlistaa 20-vuotista historiaansa ainutlaatuisella juhlavuoden pyöräilyasulla

Vuonna 2021 jo 20-vuotista taivaltaan juhliva Team Rynkeby lähtee uuteen kauteen yksinkertaisen tyylikkäässä paidassa, joka kuvastaa upealla tavalla koko projektin historiaa sekä sen taustalla olevaa monikansallista yhteisöä ja antaa samalla ansaittua huomiota paikallisille lahjoittajille ja kannattajille.

Tulevalla kaudella tuhannet osallistujat kolmestatoista Euroopan maasta pukeutuvat ainutlaatuiseen juhlavuoden paitaan, joka on kunnianosoitus hyväntekeväisyysprojektin pitkälle historialle ja sen toteuttavalle poikkeukselliselle yhteisölle.

Pyöräilyvaatteiden valmistaja Xtreme on yhdessä Team Rynkebyn kanssa luonut tyylikkään paidan, jota koristaa 20-vuotisjuhlalogo ja uudistunut Team Rynkeby ‑logoteksti.

”Toiveenamme oli saada tulevalle kaudelle uusi pyöräilyvaatepaketti erottuvalla visuaalisella ilmeellä ja juhlavuoden logolla, jossa yhdistyvät numero 20 ja Eiffelin torni. Nähdessäni nyt lopputuloksen, voin ilokseni todeta, että se on juuri sellainen kuin toivoimme: saimme yksinkertaisen tyylikkään asun, joka tekee kunniaa niin historiallemme, juhlavuodellemme kuin yhteisöllemmekin. Yhteistyömme Xtremen suunnittelijoiden kanssa sujui todella mutkattomasti – suuri kiitos heille uudesta upeasta pyöräilyasustamme”, Team Rynkeby ‑säätiön toimitusjohtaja Carl Erik Dalbøge kiittelee.

Juhlavuoden logo ja lahjoittajille lisää näkyvyyttä
Uusi juhlavuoden logo on sijoitettu näkyvään kohtaan paidan oikeaan rinnukseen, ja sen yläpuolella on Team Rynkeby ‑logoteksti, joka on myös saanut uudistuneen ilmeen. Lisäksi paidassa on kauttaaltaan pieniä juhlalogoja vesileimakuvina.

Paitaan ja shortseihin on varattu logopaikkoja jopa 61 lahjoittajalle. Paras paikka on vasemmassa rinnuksessa suoraan osallistujamaiden paikallisten hyväntekeväisyysjärjestöjen logojen alapuolella. Se annetaan lahjoittajalle, joka on esimerkiksi tehnyt erityisen suuren lahjoituksen tai ollut mukana Team Rynkebyn matkassa jo useita vuosia tai joka jostakin muusta syystä ansaitsee tämän halutun paikan.

”Lahjoittajat ovat Team Rynkebyn koko toiminnan tukiranka, sillä niiden ansiosta voimme jatkaa työtämme vakavasti sairaiden lasten hyväksi, ja siksi on ehdottoman tärkeää, että kannamme näiden tukijoiden tunnuksia pyöräilyasuissamme. Tänä vuonna meillä on mahdollisuus sijoittaa pyöräilyvaatteisiimme enemmän lahjoittajien logoja kuin koskaan aiemmin, ja lisäksi voimme tarjota yhdelle erityiselle sponsorille ainutlaatuista näkyvyyttä paidan vasemmassa rinnuksessa”, Carl Erik Dalbøge toteaa.

Yhteisöllä vahvat paikalliset juuret
Edellisellä kaudella pyöräilijöiden kansallisuus näkyi hyvin selvästi joukkueiden paidoista, mutta uudessa pyöräilyasussa maiden tunnukset ovat hillitympiä. Toisaalta kansallisuutta on tuotu esiin korostamalla kyseisen maan lippua neljässä eri paikassa: kauluksessa, toisessa hihassa, paidanhelmassa ja shortsien lahkeessa. Lisäksi paikallisen joukkueen nimi lukee sekä kauluksessa että hihansuussa.

”Osallistujille on tärkeää voida näyttää, mistä maasta he tulevat. Kansainvälisistä jalkapallo-otteluista tutuksi tullut tapa vaihtaa paitoja on muodostunut yhä suositummaksi perinteeksi myös Team Rynkebyn osallistujien kesken: paidat vaihtavat omistajaansa, kun pyöräilijät saapuvat rankan pyöräilyurakan päätteeksi Pariisiin. Tiedämme myös, että oman joukkueen nimi halutaan näkyviin asuihin. Pyöräilyvaatteemme kuvastavat siten sekä upeaa yhteisöämme että sen vahvoja paikallisia juuria”, Carl Erik Dalbøge kehuu.

 

Toisin kuin pyöräilyvaatteet, tulevan kauden Bianchi-pyörä pysyy pitkälti samana kuin edellisvuonna. Siihenkin on kuitenkin tehty muutamia pieniä muutoksia: Etuhaarukkaan on lisätty pieni EU:n lippu yhteiseurooppalaisen joukkueen merkiksi. Lisäksi satulatolppaa on paranneltu siten, että se on helpommin säädettävissä.

Skriv kommentar

 

Takaisin

Snapshots from Tour de Paris 2019

Snapshots from Team Rynkeby's trip to Paris 2019 - new snapshots every day.

See videos

Syöpää sairastavat lapset

Joka vuosi noin 150 lasta sairastuu syöpään Suomessa.

Lue lisää

Platinum Sponsors

Follow @TeamRynkeby on Instagram