<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Press FI - 22-05-2015

Team Rynkeby saa kuusi uutta tiimiä

Pohjoismaiden suurin hyväntekeväisyyspyöräilytapahtuma kasvaa vuonna 2016. Team Rynkeby laajenee kuudella uudella tiimillä yhteensä noin 1 650 ajajaan.

Team Rynkeby -säätiön hallitus on päättänyt laajentaa Pohjoismaiden suurinta hyväntekeväisyyspyöräilytapahtumaa perustamalla kuusi uutta tiimiä.

Team Rynkeby ajaa vuosittain Pariisiin tukeakseen syöpää sairastavia lapsia ja heidän perheitään. Vuonna 2016 Team Rynkeby käsittää 38 tiimiä, joihin kuuluu noin 1 650 ajajaa ja 400 huoltojoukkojen jäsentä. Team Rynkeby toimii Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Färsaarilla.

Laajenemisen syynä on runsas hakijoiden määrä kaikissa Pohjoismaissa.

- Tiimeihin hakee vuosittain kaksi kertaa niin paljon hakijoita kuin avoimia paikkoja on. Haluaisimme luonnollisesti hyväksyä mukaan mahdollisimman paljon osallistujia, mutta voimme laajentaa toimintaamme vain sen verran, että pystymme ylläpitämään projektin laatua, toteaa Carl Erik Dalbøge.

Koko voi kaksinkertaistua vuoteen 2020 mennessä
Uusista Team Rynkeby -tiimeistä kolme perustetaan Ruotsiin ja yksi Suomeen, Norjaan ja Tanskaan kuhunkin.

– Tanskassa ollaan jo lähellä tiimien enimmäismäärää, ja minun näkemykseni mukaan Team Rynkeby laajenee jatkossa muissa Pohjoismaissa, Carl Erik Dalbøge sanoo.

Dalbøgen mukaan Team Rynkeby voi kuitenkin olla kaksi kertaa nykyisen kokoinen vuonna 2020.

- Jos kasvumme jatkuu yhtä voimakkaana kuin kolme viime vuotta, kokomme kaksinkertaistuu vuoteen 2020 mennessä. Näkisin tällaisen kehityksen mahdollisena, Carl Erik Dalbøge sanoo.

Jos haluat osallistua vuoden 2016 Team Rynkeby -tapahtumaan, tee hakemus Team Rynkebyn sivustossa. Hakuaika päättyy 20. elokuuta 2015.

Team Rynkeby pyöräilee Pariisiin 3.–10. heinäkuuta 2015.

Skriv kommentar

 

Takaisin

Snapshots from Tour de Paris 2019

Snapshots from Team Rynkeby's trip to Paris 2019 - new snapshots every day.

See videos

Syöpää sairastavat lapset

Joka vuosi noin 150 lasta sairastuu syöpään Suomessa.

Lue lisää

Platinum Sponsors

Follow @TeamRynkeby on Instagram