Team Rynkeby säätiön hallituksen uusi puheenjohtaja tuntee suurta kunnioitusta osallistujien tekemiseen
<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Press FI - 05-12-2017

Team Rynkeby säätiön hallituksen uusi puheenjohtaja tuntee suurta kunnioitusta osallistujien tekemiseen

Team Rynkebyn säätiön hallituksen uusi puheenjohtaja Peter Frank Andersen on syvästi vaikuttunut siitä, mitä Team Rynkeby – God Morgonin osallistujat ovat tehneet vuosien aikana. Hän odottaa myös innolla pääsevänsä mukaan joukkueeseen.

"Pyöräiletkö?" Se kuulosti maailman luonnollisimmalta kysymykseltä, kun Rynkeby Foodsin uusi toimitusjohtaja Peter Frank Andersen oli Rynkeby Foodsin saksalaisen omistajan Eckes-Graninin työhaastattelussa.

48-vuotias säätiön puheenjohtaja ei vielä pyöräile, mutta suunnitelmissa on aloittaa pyöräilyharrastus. Uuden Rynkeby Foodsin toimitusjohtajana hänestä tulee automaattisesti Team Rynkeby säätiön puheenjohtaja, joten tämä merkitsee myös keltaisen ajoasun pukemista ja pyöräilemistä yhdessä joukkueen kanssa Pariisiin.

"Olen tullut organisaatioon, jossa pyöräilyllä on valtava rooli. Ei pelkästään Ringen tehtaalla, vaan myös Eckes-Graninin pääkonttorissa Frankfurtissa, jossa Team Rynkebyn osallistujien tärkeätä työtä vakavasti sairaiden lasten hyväksi pidetään erittäin merkittävänä. Olen valtavan ylpeä ja nöyrä, että voin olla mukana projektissa, jossa tehdään niin paljon hyvää ", kertoo Peter Frank Andersen. Hän pyöräilee Rynkeby Ringen tiimissä, joka koostuu 90 pyöräilijästä ja 25 vapaaehtoisesta huoltohenkilöstä, joista suurin osa on Rynkeby Foodsin työntekijöitä.

Lapset motivaation takana
Uusi Rynkebyn toimitusjohtaja odottaa innolla tätä projektia.

"Odotan paljon, että pääsen pian pyörän päälle, parantamaan kuntoani ja tutustumaan uusiin kollegoihini ja joukkuetovereihin. Olen puhunut monen nykyisen ja entisen Team Rynkebyn osanottajan kanssa ja voin hyvin ymmärtää, että tämä projekti luo täysin ainutlaatuisen yhteenkuuluvuuden osanottajien kesken. Odotan innolla olevani osa sitä ", hän sanoo.

"Teen myös osuuteni Team Rynkebyn varainhankinnassa keräämällä rahaa lapsille ja perheille, jotka tarvitsevat apua. Se on henkilökohtaisesti erittäin tärkeätä minulle ", jatkaa Peter Frank Andersen, joka itse on kolmen 12–18 -vuotiaan lapsen isä.

Vaalitaan Team Rynkeby toimintaa
Peter Frank Andersen jatkaa Rynkeby Foodsin toimitusjohtajan ja Rynkeby säätiön hallituksen puheenjohtajan tehtävissä Jørgen Dirksenin jälkeen, joka päätti 30. marraskuuta 17 vuoden uran Rynkeby Foodsin johdossa ja 15 vuotta Team Rynkeby -projektin johtajana.

"Kunnioitan syvästi Team Rynkebyn vuosien aikana tekemää työtä, ja olen täysin samaa mieltä Jørgen Dirksenin kanssa, kun hän sanoo, että meidän ei koskaan pidä tehdä kompromisseja hankkeen perusarvoissa. Team Rynkeby on erittäin ainutlaatuinen, ja sitä meidän on kunnioitettava, kun kehitämme toimintaa ", sanoo Peter Frank Andersen.

Team Rynkeby – God Morgon pyöräilee Pariisiin 17. kerran 30.6.-7.7.2018.

Skriv kommentar

 

Takaisin

Snapshots from Tour de Paris 2019

Snapshots from Team Rynkeby's trip to Paris 2019 - new snapshots every day.

See videos

Syöpää sairastavat lapset

Joka vuosi noin 150 lasta sairastuu syöpään Suomessa.

Lue lisää

Platinum Sponsors

Follow @TeamRynkeby on Instagram