<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Press FI - 12-08-2015

Team Rynkeby siirtää Pariisiin saapumisen päivää

Team Rynkeby siirtää ensi vuonna saapumistaan Pariisiin perjantailta lauantaille. Tämä johtuu Ranskan pääkaupungin liikenteestä.

Team Rynkebyn koko aiheuttaa nimittäin harmaita hiuksia Ranskan poliisille, joka vastaa turvallisuudesta, kun hyväntekeväisyyspyöräilijät päättävät vuotuisen pyöräilynsä Pariisiin ajamalla 14 kilometrin paraatiajon pääkaupungin läpi.

Team Rynkeby on siten yhdessä pariisilaisten viranomaisten kanssa päättänyt siirtää pyöräilytiimin saapumista ensi vuonna perjantai-iltapäivästä lauantai-iltapäivään. 

Näin pyritään välttämään liikenneongelmat, joita syntyy, kun 1 600 pyöräilijää ajaa yhdessä Pariisin ruuhka-ajan liikenteessä.

– Tänä kesänä meitä oli 1 400 pyöräilijää, ja muodostimme yli kaksi kilometriä pitkän letkan Pariisin läpi, kun päätimme ajon. Ensi vuonna meitä on todennäköisesti noin 200 enemmän, ja lähestymme siten sitä rajaa, että onko asiallista lähettää sellaista joukkoa Pariisin läpi perjantai-iltapäivänä, Team Rynkeby Fonden -säätiön johtaja Carl Erik Dalbøge sanoo ja jatkaa:

– Olemme siksi yhdessä pariisilaisten viranomaisten kanssa päättäneet siirtää saapumispäivän perjantaista lauantaihin, jolloin liikennettä on huomattavasti vähemmän.

Ajo viikolla 28
Pariisiin ajetaan edelleen viikolla 28, mikä merkitsee, että seitsemän päivän matka alkaa sunnuntaina 10. heinäkuuta ja päättyy lauantaina 16. heinäkuuta 2016.

Monet tiimit aloittavat kuitenkin päivää aikaisemmin.

– Siinä on eroa, kuinka pitkä matka 38 paikallisella tiimillä on Pariisiin, ja useimmat tiimit aloittavatkin matkan prologilla lauantaina 9. heinäkuuta, sanoo Carl Erik Dalbøge, joka on antanut hieman lisätyötä projektin matkanjärjestäjille saapumispäivän muutoksen vuoksi.

– Tänä vuonna yövyimme 164:ssä eri hotellissa, ja olemme jo tehneet moneen niistä varauksen ensi vuodellekin. Tämä merkitsee, että päivämääriä täytyy hieman siirtää, mutta selviämme siitä kyllä, Carl Erik Dalbøge sanoo.

Jos haluat osallistua vuoden 2016 Team Rynkeby -tapahtumaan, hae tiimiin 20. elokuuta 2015 mennessä.

Skriv kommentar

 

Takaisin

Snapshots from Tour de Paris 2019

Snapshots from Team Rynkeby's trip to Paris 2019 - new snapshots every day.

See videos

Syöpää sairastavat lapset

Joka vuosi noin 150 lasta sairastuu syöpään Suomessa.

Lue lisää

Platinum Sponsors

Follow @TeamRynkeby on Instagram