Team Rynkeby tavoitti ison määrän sponsoreita
<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Press FI - 29-01-2018

Team Rynkeby tavoitti ison määrän sponsoreita

Lähes 1 300 yritystä on tehnyt sponsorisopimuksen Team Rynkeby säätiön kanssa. Määrä on yli 20 prosenttia enemmän kuin viime vuonna.

Vakavasti sairaiden lasten hyväksi varoja keräävät pyöräilyjoukkueemme ovat täydessä vauhdissa tavoitteiden saavuttamiseksi. Platina- ja kultasponsoroinnin takaraja on juuri päättynyt ja kaikkiaan 1,297 yritystä on solminut kulta- tai platinasponsorisopimuksen Team Rynkebyn säätiön kanssa. Tämä on 21,2 prosenttia enemmän kuin edellisvuonna. Kyseiset yritykset ja yhteisöt saavat logonsa tiimien ensi kesän keltaisiin ajoasuihin.

“Olen hyvin, hyvin yllättynyt kasvusta. Määrä ylittää selvästi sen, mitä olemme saavuttaneet aikaisempina vuosina. Edistystä ei voida selittää pelkästään sillä, että osallistujia ja joukkueita on tänä vuonna enemmän. Osallistujat ovat yksinkertaisesti tehneet loistavaa työtä sponsoreiden saamiseksi, sanoo Team Rynkeby säätiön johtaja Carl Erik Dalbøge ja jatkaa:

“Meillä on kokeneita joukkueita, jotka ovat entistä enemmän tavoitteellisempia varainhankinnassa. Vaikka suurin osa osallistujista vaihtuukin vuosittain, ovat joukkueet onnistuneet luomaan jatkuvuutta projektiin. Team Rynkebyn pohjoismainen brändi on myös yhä tunnetumpi, ja on paljon yrityksiä, jotka haluavat jakaa samat arvot, joita edustamme,” jatkaa Carl Erik Dalbøge.

Kolminkertainen määrä platinasponsoreita
Team Rynkeby - God Morgon pyöräilee joka vuosi Pariisin kerätäkseen varoja vakavasti sairaiden lasten hyväksi. Tänä vuonna hyväntekeväisyysorganisaatioon kuuluu 1900 pyöräilijää ja 450 huoltotiimiläistä 48 joukkueessa. Osallistujat tulevat Tanskasta, Ruotsista, Suomesta, Norjasta, Färsaarilta ja Islannista.


"Tänä vuonna olemme kolminkertaistaneet sponsoreiden määrän, jotka kukin lahjoittavat vähintään
12 500 euroa Team Rynkebyn kautta vakavasti sairaille lapsille. Yksi syy tähän on se, että monilla yrityksillä on vahva yhteiskuntavastuullinen arvopohja, joka tekee Team Rynkebystä sopivan yhteistyökumppanin. Samalla nämä yritykset saavat erinomaiset mahdollisuudet sponsorisopimuksen mukaiseen näkyvyyteen suuren ja houkuttelevan yleisön keskuudessa," sanoo Carl Erik Dalbøge.

Team Rynkeby - God Morgon pyöräilee Pariisiin 17. kerran 30.6.-7.7.2018.

Nämä 30 yritystä tukevat vakavasti sairaita lapsia Team Rynkeby säätiön kautta vähintään 12 500 eurolla:

Skriv kommentar

 

Takaisin

Snapshots from Tour de Paris 2019

Snapshots from Team Rynkeby's trip to Paris 2019 - new snapshots every day.

See videos

Syöpää sairastavat lapset

Joka vuosi noin 150 lasta sairastuu syöpään Suomessa.

Lue lisää

Platinum Sponsors

Follow @TeamRynkeby on Instagram