<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Press FI - 18-12-2015

Team Rynkeby toivottaa todella iloista joulua

Team Rynkeby Fondenin johtaja Carl Erik Dalbøge toivottaa kaikille osallistujille, sponsoreille ja muille lukijoille iloista joulua ja hyvää uutta vuotta.

Team Rynkeby ojensi lokakuussa viimeisimmän vuoden 2015 viidestä lahjoitusshekistä syöpää sairastavien pohjoismaisten lasten hyväksi. Vuoden 2015 keräyksen kokonaistuotto oli 6,45 miljoonaa euroa, ja sen myötä vuodesta 2015 muodostui kaikin tavoin Team Rynkebyn ennätysvuosi.

Koskaan ennen ei ole näin suuri joukko ihmisiä pyöräillyt Team Rynkebyn mukana Pohjoismaista Pariisiin. Koskaan ennen eivät niin monet läheiset ole olleet ottamassa meitä vastaan Pariisissa. Koskaan ennen ei Team Rynkeby ole onnistunut keräämään näin suurta rahasummaa syöpää sairastavien lasten ja nuorten hyväksi. Vuosi 2015 on ollut kaikkiaan aivan loistava.

Vuodesta 2016 tulee erinomainen!
Team Rynkebyllä riittää aloitekykyä ja tarmoa. Tanskassa, Ruotsissa, Norjassa, Suomessa ja Färsaarilla 38 joukkueeseemme on valittu 1 600 pyöräilijää ja 400 avustajaa, eivätkä he aio jäädä jälkeen vuoden 2015 osallistujista millään saralla.

Nämä 38 joukkuetta ovat päässeet keräyksessään erittäin hyvään alkuun. Yli 2 400 yritystä on jo allekirjoittanut sponsorisopimuksen, mikä on enemmän kuin tähän samaan aikaan viime vuonna. Vuodesta 2016 on siis tulossa jälleen menestyksekäs vuosi Team Rynkebylle ja työlle syöpää sairastavien lasten hyväksi.

Tässä yhteydessä haluan kiittää teitä kaikkia panoksestanne, sponsoroinnistanne, avustanne, tuestanne ja innostavista sanoistanne – kaikesta siitä, mikä tekee Team Rynkebystä yhden maailman parhaista hyvää tekevistä pyöräilyjoukkueista.

Toivotan teille kaikille oikein iloista joulua ja hyvää uutta vuotta.

Carl Erik Dalbøge
Director
Team Rynkeby Fonden

 

Skriv kommentar

 

Takaisin

Snapshots from Tour de Paris 2019

Snapshots from Team Rynkeby's trip to Paris 2019 - new snapshots every day.

See videos

Syöpää sairastavat lapset

Joka vuosi noin 150 lasta sairastuu syöpään Suomessa.

Lue lisää

Platinum Sponsors

Follow @TeamRynkeby on Instagram