<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Helsinki - 21-02-2014

Team Rynkeby vieraili Bianchin tehtaalla

Ensimmäiset Team Rynkebyn pyörät ovat toimitusvalmiissa kunnossa. Team Rynkebyn edustajat vierailivat Italiassa varmistaakseen tämän vuoden pyörien toimitusaikataulun.

Tämän vuoden 925 uutta keltaista Team Rynkeby -pyörää ovat tällä hetkellä Bianchin Italiassa Milanon lähellä sijaitsevalla Treviglion tehtaalla.

Viime perjantaina koko Team Rynkebytä johtava Carl Erik Dalbøge sekä Team Rynkeby Vordingborg -joukkueen kapteeni Christian Krause suuntasivat Italiaan varmistuakseen siitä, että kauden tiimipyörien kokoonpano ja toimitus etenee aikataulun mukaisesti.

Ensimmäisenä toimitetaan pyörät Team Canberralle sekä Team Färsaarille. Kaikki näyttää siltä, että nämä ensimmäiset pyörät saadaan lähetettyä matkaan jo lähipäivinä. Carl Erik Dalbøgen mukaan tärkein syy Bianchin tehtaalla vierailuun oli halu varmistua siitä, että pyörille asetetut vaatimukset sekä odotukset tulevat täyttymään.

- Keskitymme Bianchin kanssa yhteistyössämme täysillä siihen, että huhtikuun alkuun mennessä Team Rynkebyn jäsenille toimitettavat pyörät vastaavat niiden toimituksesta tekemäämme sopimusta. Vierailun jälkeen koemme, että asiat ovat hyvällä mallilla ja pyörät tulevat ehdottomasti täyttämään odotuksemme, kertoo Dalbøge.

Perusteellinen läpikäynti a:sta ö:hön
Christian Krause, joka osallistui vierailulle Team Rynkebyn teknisenä asiantuntijana, kävi pyörät läpi suurella pieteetillä yhdessä italialaisten mekaanikkojen kanssa.

- Pyörää on uudistettu jonkin verran vuoden 2013 malliin verrattuna. Tämä on hyvä asia, sillä tätä myötä saamme pyörän, jossa on entistäkin viimeistellymmät yksityiskohdat, toteaa Christian Krause, joka tunnetaan Tanskassa lähes äärettömästä polkupyöriin kohdistuvasta mielenkiinnosta ja perusteellisuudesta.

- Bianchi on muun muassa luomassa pyörään ajoasennon, jossa emäputkea pidennetään hieman ja ohjainkannatin asennetaan täysin suoraan sen sijaan, että ohjainkannatin olisi hieman yläviistossa. Korkeamman emäputken ansiosta pyöräilijän ei tarvitse nostaa ajoasentoaan pystyyn ja silti pyörän ajoasento on mukavampi, toteaa Christian Krause. Pian keskustelu italialaisten pyörämekaanikkojen kanssa siirtyykin jo ohjaustangon sekä vaihdekahvojen asentoon.

- Päädyimme yhdessä ratkaisuun, jossa vaihteenvaihtajat asennetaan vaakasuoraan suhteessa ohjaustankoon. Myös tämä lisää pyörän ajoasennon mukavuutta kun otetaan huomioon se, että ajon aikana käsillä pidetään yleisimmin kiinni tangon yläosasta, jatkaa Krause.

Hän huomasi myös mielenkiintoisen yksityiskohdan hiilikuiturunkopyörässä.

- Bianchi on päättänyt sijoittaa takajarruvaijerin sisäänviennin emäputken oikealle puolelle. Yleensä kyseinen vaijeri ohjataan rungon sisälle vasemmalta puolelta. Tämän pitäisi vähentää ajomelua epätasaisella alustalla ajettaessa, toteaa Christian Krause.

Kaikki on hyvällä mallilla
Kokonaisuudessaan kokenut tiimikapteeni Krause oli tyytyväinen kaikkeen Bianchilla näkemäänsä.
- Sovimme muutamista pienistä pyörien kokoonpanotapaan liittyvistä muutoksista ja luotan täysin siihen, että Bianchilla on nyt kaikki asiat hyvällä mallilla liittyen pyörien kokoonpanoon ja toimitukseen, kertoo Krause.

Kyseessä on kolmas vuosi peräkkäin kun Team Rynkeby ajaa Bianchin pyörillä. Pyörät toimitetaan kaikille 26 joukkueelle ennen huhtikuun alkua.

 

 

 

 

 

Skriv kommentar

 

Takaisin

Snapshots from Tour de Paris 2019

Snapshots from Team Rynkeby's trip to Paris 2019 - new snapshots every day.

See videos

Syöpää sairastavat lapset

Joka vuosi noin 150 lasta sairastuu syöpään Suomessa.

Lue lisää

Platinum Sponsors

Follow @TeamRynkeby on Instagram