<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Press FI - 31-08-2015

Team Rynkeby ylittää viime vuoden keräysennätyksensä

Team Rynkeby tulee ylittämään viime vuoden keräysennätyksensä 4,8 M€. Suomessa Sylva ry:lle lahjoitettava summa julkistetaan 25. syyskuuta 2015.

Team Rynkeby’n suosio on lisääntynyt entisestään ja tulemme lahjoittamaan ennätys summan syöpäsairaiden lasten ja perheiden tukemiseen syövän hoidon kehittämiseen. Jo nyt on nähtävissä, että viime vuoden keräysennätys 4,8M€ tulee tänä vuonna ylittymään.

Haluamme erityisesti kiittää kaikkia niitä 5500 sponsoria ja lahjoittajaa Tanskassa, Ruotsissa, Suomessa, Norjassa ja Färsaarella, jotka ovat auttaneet meitä saavuttamaan keräystavoitteemme.

- Meillä on ollut fantastinen kausi kaikissa viidessä maassa - sekä urheilullisesti että lahjoitusvarojen keräämisessä, vahvistaa Team Rynkeby säätiön johtaja Carl Erik Dalbøge.

Lahjoitusgaala 25. syyskuuta
Suomessa Team Rynkeby lahjoitti viime vuonna 129 000€ Sylva ry:lle, joka auttaa syöpään sairastuneita lapsia, nuoria ja heidän perheitään selviytymään sairaudesta ja sen aiheuttamasta elämänmuutoksesta niin sairaalassa kuin kotona. Tämän vuoden lahjoitussumman lopullinen laskenta on käynnissä ja se julkistetaan syyskuun 25. järjestettävässä lahjoitusgaalassa.

Skriv kommentar

 

Takaisin

Snapshots from Tour de Paris 2019

Snapshots from Team Rynkeby's trip to Paris 2019 - new snapshots every day.

See videos

Syöpää sairastavat lapset

Joka vuosi noin 150 lasta sairastuu syöpään Suomessa.

Lue lisää

Platinum Sponsors

Follow @TeamRynkeby on Instagram