<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Press FI - 13-10-2020

Team Rynkebylle uusi osallistujaennätys

Keltapaitoja on nyt liikkeellä enemmän kuin koskaan aiemmin: Team Rynkebyn juhlakaudella 2020–2021 on mukana jopa 2 480 pyöräilijää, jotka kaikki keräävät varoja vakavasti sairaille lapsille.

Team Rynkebyn kausi 2020–2021 on hyvää vauhtia käynnissä. Ajajat 59 joukkueeseen Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa, Norjassa, Islannissa, Färsaarilla, Saksassa ja Sveitsissä on valittu, Bianchi-pyörät on tilattu ja jo nyt on saavutettu ensimmäinen ennätys. Team Rynkebyn 20-vuotisjuhlakaudella kaikkiaan 2 480 henkilöä pyöräilee hyvän asian nimissä osana yhteisöä, joka on nyt suurempi kuin koskaan.

Koko matkan ajan pyöräilijöiden tukena on lukuisia huoltohenkilöitä, ja myös huoltotiimejä on jo alettu vähitellen muodostaa. Team Rynkeby -säätiön toimitusjohtaja Carl Erik Dalbøge arvioi, että juhlakaudella hankkeeseen osallistuu yhteensä yli 3 000 vapaaehtoista.

”Lopulliset joukkueet on nyt pyöräilijöiden osalta muodostettu, ja mukana on 2 480 ajajaa, eli noin 260 enemmän kuin viime vuonna. Oletan, että kun myös huoltotiimien kokoonpano on saatu lyötyä lukkoon, saavutamme yli 3 000 osallistujan rajan ensimmäistä kertaa Team Rynkebyn historiassa. Se on todella upeaa – ja myös osoitus siitä, että 20-vuotisjuhlakaudellaan Team Rynkeby on voimissaan ja vaikuttavampi kuin koskaan ennen. Uskon, että olemme kasvaneet entistä vahvemmiksi edellisen vaikean kauden aikana, jolloin emme ensimmäistä kertaa voineet toteuttaa matkaa Pariisiin COVID-19-pandemian vuoksi”, Carl Erik Dalbøge toteaa.

Enemmän joukkueita kuin koskaan
Edellisen kauden osallistujille tarjottiin halutessaan mahdollisuutta olla mukana Team Rynkebyssä myös tällä kaudella, jos he kokivat edelleen voivansa sitoutua niihin vaatimuksiin, joita joukkueeseen osallistuminen edellyttää. Carl Erik Dalbøgen mukaan tämä selittää osaltaan osallistujamäärän kasvua. Lisäksi tällä kaudella joukkueita on enemmän kuin koskaan aiemmin.

”Arvelen, että noin 70 prosenttia edelliskauden pyöräilijöistä on mukana myös tällä kaudella, ja se tietysti osaltaan selittää saavuttamiamme hienoja osallistujalukuja. Fakta on kuitenkin se, että tällä kaudella meillä on kaksi kokonaan uutta joukkuetta – yksi Saksassa ja yksi Norjassa – ja voin jo tässä vaiheessa sanoa, että ensi kaudella joukkueita on taas enemmän. Näin ollen myös osallistujamäärä kasvaa varmasti myös entisestään”, hän sanoo.

Ikimuistoinen kokemus
COVID-19-pandemia on tietysti edelleen tuntematon muuttuja tässä yhtälössä – myös kuluvalla kaudella. Tästä syystä Carl Erik Dalbøge korostaakin ”plan B:n” tärkeyttä: sellainen on laadittava kussakin maassa sen varalle, että Pariisin-matkaa ei toiveista huolimatta pystytä toteuttamaan.

”Päätavoite on totta kai se, että saamme kerättyä mahdollisimman paljon rahaa hyvään tarkoitukseen ja että voimme tarjota kaikille osallistujille ikimuistoisen kokemuksen. Sen vuoksi laadimme huolella myös plan B:n siltä varalta, että odotustemme vastaisesti olisimme jälleen siinä tilanteessa, että Pariisin-matkaa ei voitaisi toteuttaa. Tämän lisäksi meidän on tehtävä lujasti töitä sen eteen, että lukuisat pitkäaikaiset sponsorimme haluavat tehdä yhteistyötä kanssamme myös jatkossa. Mikäli onnistumme näissä molemmissa tavoitteissa, toimintamme on erittäin vahvalla pohjalla tulevaisuutta silmällä pitäen”, Carl Erik Dalbøge summaa.

Skriv kommentar

 

Takaisin

Snapshots from Tour de Paris 2019

Snapshots from Team Rynkeby's trip to Paris 2019 - new snapshots every day.

See videos

Syöpää sairastavat lapset

Joka vuosi noin 150 lasta sairastuu syöpään Suomessa.

Lue lisää

Platinum Sponsors

Follow @TeamRynkeby on Instagram