Team Rynkebyn matka jatkuu yrityskaupasta huolimatta
<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Press FI - 20-05-2016

Team Rynkebyn matka jatkuu yrityskaupasta huolimatta

Hyväntekeväisyyspyöräilyjoukkue Team Rynkebyn toiminta jatkuu tänään 19.5. julkistetun yrityskaupan jälkeen kuten tähän saakka. Arla Foods on myynyt Rynkeby Foodsin saksalaiselle Eckes-Graninille.

Maitopohjaisiin tuotteisiin keskittyvä Arla Foods on myynyt Rynkeby Foodsin tänään Euroopan johtavalle mehuliikekonserni Eckes-Graninille. Suomalaisille uusi omistaja on entuudestaan tuttu: Mehukatti, Trip ja Juissi -mehut kuuluvat muun muassa Eckes-Graninin tuoteperheeseen.

”Team Rynkebyn toiminta jatkuu suunnitelmien mukaisesti ja Suomen neljä joukkuetta lähtevät matkaan Helsingin Kansalaistorilta 8. päivä heinäkuuta klo 13”, kertoo Team Rynkeby Finlandin maajohtaja Sari Siivonen. ”Kansalaistorilta 140 suomalaispyöräilijää ajavat Vuosaaren satamaan ja laivaan kohti Travemundea, josta matkaa Pariisiin tehdään viikko – perillä ollaan lauantaina 16.7.”, Siivonen taustoittaa.

Team Rynkeby on pohjoismainen hyväntekeväisyyshanke, joka toiminnallaan tukee syöpään sairastuneita lapsia ja nuoria sekä heidän perheitään omassa kotimaassaan. Vuoden 2016 joukkueen keräämät varat lahjoitetaan tukea tarvitseville syyskuussa lyhentämättömänä Sylva ry:n kautta. Viime vuonna lahjoituspotti Suomessa oli 238 886 euroa.

”Eckes-Granini on osoittanut kunnioituksensa Rynkeby Foodsin mahdollistamaa hanketta kohtaan – odotan innolla tapaamista uusien omistajien kanssa. Yrityskauppa ei vaikuta Team Rynkebyn arkeen: juuri nyt matkavalmistelut tulevan kesän Pariisin pyöräilyn ympärillä pitävät meidät kiireisinä ja samaan aikaan valmistelemme jo ensi vuotta”, kertoo Carl Erik Dalbøge, Team Rynkeby Säätiön johtaja.

Team Rynkeby Finlandin toiminta kasvaa. ”Ensi vuonna Team Rynkeby joukkue on jo kuudessa kaupungissa: Helsinki, Espoo, Tampere ja Jyväskylä sekä uusina Turku ja Oulu. Hakuaikaa joukkueiden kokoonpanoihin on 18.8. saakka ja hakemuksen voi täyttää vaikka samantien”, Sari Siivonen vinkkaa. Hakulomakkeen löydät täältä.

Skriv kommentar

 

Takaisin

Snapshots from Tour de Paris 2019

Snapshots from Team Rynkeby's trip to Paris 2019 - new snapshots every day.

See videos

Syöpää sairastavat lapset

Joka vuosi noin 150 lasta sairastuu syöpään Suomessa.

Lue lisää

Platinum Sponsors

Follow @TeamRynkeby on Instagram