<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Press FI - 27-12-2021

Vielä ehtii kulta- ja platinasponsoriksi

Onko yrityksenne markkinointibudjetissa tilaa hyväntekeväisyydelle? Tammikuun 13. päivään asti yrityksillä on mahdollisuus lähteä kulta- ja platinasponsoriksi ja saada yrityksen logo ajoasuihimme ja näin tukea syöpää sairastavia lapsia Suomessa.

Kulta- ja platinasponsoreiden logo painetaan joukkueiden ajoasuihin, joissa poljemme harjoituskaudella 2 500 km ja tietysti Eiffel-tornille saakka (Covid-19 tilanteen estäessä järjestämme kahden edellisvuoden tapaan Tour de Finland -pyöräturneen heinäkuussa). Yrityksen logotarra näkyy myös joukkueiden huoltorekoissa koko matkan joukkueiden lähtökaupungeista Pariisiin saakka. Teemme mielellämme esittelyn yhteistyöyrityksistä sosiaaliseen mediaan ja olemme mielellämme ideoimassa muitakin yhteistyötapoja.

Kysy lisätietoja sponsoroinnista: kip@team-rynkeby.com tai lue lisää verkkosivuiltamme: www.team-rynkeby.fi/sponsorointi

Team Rynkeby Finland on osa eurooppalaista hyväntekeväisyys-pyöräilyjoukkuetta, Team Rynkeby:ta, jonka toiminnan tarkoituksena on kerätä rahaa vakavasti sairaiden lasten hyväksi. Tällä kaudella mukana on 65 joukkuetta yhdeksästä maasta: Tanskasta, Ruotsista, Norjasta, Suomesta, Färsaarilta, Islannista, Saksasta, Sveitsistä ja Belgiasta.

Suomen joukkueet tulevat Helsingistä, Espoosta, Vantaalta, Tampereelta, Turusta, Oulusta, Pohjanmaalta, Lahdesta ja Jyväskylä-Kuopion alueelta. Suomen joukkueissa on pyöräilijöitä lähes 300 ja huoltohenkilöitä 70.

Joukkueiden toimintakausi alkaa vuosittain 1.10. ja huipentuu Pariisiin pyöräilyyn heinäkuun toisella viikolla. Kauden aikana jäsenet sitoutuvat varainhankintaan, yhdessä tekemiseen ja fyysiseen harjoitteluun. Team Rynkebyn osallistujat maksavat itse omat osallistumiskulunsa. Eckes-Granini huolehtii projektin keskeisistä kuluista yhteistyössä jokaisen yksittäisen maan rahaa vastaanottavien järjestöjen kanssa. Suomessa lahjoitetaan 70 % kerätyistä varoista Aamu Säätiölle lasten syövän tutkimukseen ja hoitojen kehitykseen ja 30 % Sylva ry:lle syöpäsairaiden lasten, nuorten ja heidän perheiden psykososiaaliseen tukemiseen.

 

Skriv kommentar

 

Takaisin

Snapshots from Tour de Paris 2019

Snapshots from Team Rynkeby's trip to Paris 2019 - new snapshots every day.

See videos

Syöpää sairastavat lapset

Joka vuosi noin 150 lasta sairastuu syöpään Suomessa.

Lue lisää

Platinum Sponsors

Follow @TeamRynkeby on Instagram