<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Press FI - 07-01-2019

Vielä ehtii kulta- ja platinasponsoriksi

Onko yrityksesi markkinointibudjetissa tilaa hyväntekeväisyydelle? Vielä ehdit mukaan Team Rynkeby - God Morgon joukkueiden kulta- ja platinasponsoriksi.

Kulta- ja platinasponsoreiden logo painetaan joukkueiden ajoasuihin, joissa poljemme harjoituskaudella 2 500 km ja tietysti Eiffel-tornille saakka. Yrityksen logotarra näkyy myös tiimien huoltorekoissa koko matkan tiimien lähtökaupungeista Pariisiin. Teemme mielellämme esittelyn yhteistyöyrityksistä someen ja olemme mielellämme ideoimassa muitakin yhteistyökuvioita.

Kulta- ja platinasponsoreiden deadline on 18.1.2019, mutta tämänkin jälkeen varainhankintamme jatkuu aktiivisena pronssi- ja hopeasponsorisopimusten merkeissä. Kevään aikana tiimit järjestävät myös erilaisia varainhankintatapahtumia, joista tärkein on Koulujuoksu 3.5.2019. Toivomme, että mahdollisimman moni koulu lähtee mukaan tähän tapahtumaan tekemään hyvää. Yksityishenkilöt voivat lahjoittaa haluamansa summan tiimien omasylva-keräykseen joko tiimin keräystilille tai yksittäisten joukkueen jäsenten keräystilille tästä linkistä.

Ota pikaisesti yhteyttä, niin kerromme lisää.

Team Rynkeby - God Morgon Finland on osa pohjoismaista, 54 joukkueen Team Rynkeby:ta, joka kerää pyöräilyn avulla rahaa vakavasti sairaiden lasten hyväksi. Pyöräilyn kustannuksista vastaavat osallistujat itse. Kaikki kerätyt varat lahjoitetaan Suomessa lyhentämättömänä Aamu Säätiölle ja Sylva ry:lle - seuraavan kerran syyskuussa 2019.

Team Rynkeby - God Morgon Finland koostuu seitsemän kaupungin joukkueista: Espoo, Helsinki, Tampere, Jyväskylä-Kuopio, Turku ja Oulu ja Vaasa. Team Rynkeby – God Morgon kausi käynnistyi 1.10. 2018 ja huipentuu Pariisin pyöräilyyn 28.6 -6.7.2019.

Skriv kommentar

 

Takaisin

Snapshots from Tour de Paris 2019

Snapshots from Team Rynkeby's trip to Paris 2019 - new snapshots every day.

See videos

Syöpää sairastavat lapset

Joka vuosi noin 150 lasta sairastuu syöpään Suomessa.

Lue lisää

Platinum Sponsors

Follow @TeamRynkeby on Instagram