Yhden miehen “Tour de Finland” – pyöräilemällä Suomi päästä päähän.
<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Press FI - 27-06-2020

Yhden miehen “Tour de Finland” – pyöräilemällä Suomi päästä päähän.

TR–GM Espoon Joukkueen moninkertainen Pariisin-polkija, Leo Renko, pyöräili juhannuksen alusviikolla Suomen päästä päähän Rynkke-maskotti seuranaan.

Leo Renko polkaisi Rynkke-maskotin kanssa juhannuksen viettoon Espoosta Äkäslompoloon. Leon matkassa Rynkke pääsi tutustumaan Äkäslopolon kauniiseen lappilaiskylään ja tietenkin matkan varrella hienoihin Suomen maalaismaisemiin. Kaksikon reitti on kiertänyt Huittisten, Parkanon, Seinäjoen ja Evijärven kautta Kalajoelle ja Ouluun.

Oulusta Leon ja Rynkken matka lähti kohti Kemiä. Matkalla Kemiin Leo sai puhelun, jossa Yle Lappi pyysi haastatteluun. Tämän suoran haastattelun selvästi moni paikallinen kuunteli, sillä haastattelun jälkeen vastaantulevien autojen ikkunoista nousi runsaasti yläpeukkuja.

Kemiin saapuessa sisäsatamassa tutut ja tuntemattomat tulivat Leon juttusille (Leo on kotoisin Kemistä). Oli mukava näkyä keltaisissa ja kertoa ihmisille Team Rynkeby - God Morgon -toiminnasta. Kemissä Leo ja Rynkke nauttivat olostaan parin päivän verran kauniissa Perämeren maisemissa. Matka jatkui tämän jälkeen Ylitorniolle. Pientä jännitystä Ylitorniolta lähtiessä aiheutti se, että osin pyörätie oli tulvaveden valtaama. Kaksi viimeistä ajopäivää olivat leppoisia alle 100 km päiviä. Äkäslompolossa oli hieno vastaanotto – ja vihdoin oli aikaa levätä kunnolla.

Lahjoita syöpäsairaiden lasten hyväksi
Matkan varrella Leo on ahkerasti kertoillut ihmisille Team Rynkeby - God Morgon hyväntekeväisyystoiminnasta. Muistathan, että voit lahjoittaa vaikeasti sairaiden lasten tutkimuksen ja hoidon tukemiseksi:

Aamu Suomen Lasten Syöpäsäätiö sr: Mobilepay 86600
Sylva ry.

 

Skriv kommentar

 

Takaisin

Snapshots from Tour de Paris 2019

Snapshots from Team Rynkeby's trip to Paris 2019 - new snapshots every day.

See videos

Syöpää sairastavat lapset

Joka vuosi noin 150 lasta sairastuu syöpään Suomessa.

Lue lisää

Platinum Sponsors

Follow @TeamRynkeby on Instagram