<!--@ParagraphImageLinkAlt-->

TR Helsinki - 12-02-2014

Zlatan toivottaa Team Rynkebyn tervetulleeksi Pariisiin

Ruotsalainen maailmantähti, huippujalkapalloilija Zlatan Ibrahimovic on lähettänyt terveisensä Team Rynkebylle Pariisista.

Pariisilaisessa jalkapalloseura PSG:ssä maaleja takova ruotsalainen maailmantähti Zlatan Ibrahimovic on lähettänyt terveisensä Team Rynkeby Malmön joukkueelle keltaisen Team Rynkeby -fanipaidan muodossa.

Paitaan Zlatan kirjoitti tervehdyksen "Välkommen till Paris" eli Tervetuloa Pariisiin ja täydensi tervehdystään nimikirjoituksellaan. Ibrahimovic siirtyi suuren mediahuomion saattelemana Pariisin sinipunapaitaiseen joukkueeseen allekirjoittamalla kolmivuotisen sopimuksen vuonna 2012.

Paita myydään huutokaupassa
Team Rynkeby Malmö tulee myymään saamansa paidan hyväntekeväisyyshuutokaupassa, jolla tuetaan Barncancerfondenin toimintaa. Malmön joukkueen kapteeni Pernilla Søgaard on tietenkin erittäin iloinen Zlatanin joukkueelle osoittamasta tervehdyksestä.

-Tämä on erinomainen ele osana lasten syövän vastaista taisteluamme eräältä maailman parhaista jalkapalloilijoista. Odotan suurella mielenkiinnolla, kuinka paljon tämä paita voi kasvattaa keräyspottiamme, iloitsee Søgaard.

Vielä ei kuitenkaan ole täysin varmaa, missä paita tullaan huutokauppaamaan, eikä sen "arvoakaan" ole vielä määritetty. Varmaa on kuitenkin se, että huutokauppa toteutetaan toukokuussa, joten seuraa tiimin nettisivuja sekä Facebook-sivua tarkempia tietoja varten.

 

Skriv kommentar

 

Takaisin

Snapshots from Tour de Paris 2019

Snapshots from Team Rynkeby's trip to Paris 2019 - new snapshots every day.

See videos

Syöpää sairastavat lapset

Joka vuosi noin 150 lasta sairastuu syöpään Suomessa.

Lue lisää

Platinum Sponsors

Follow @TeamRynkeby on Instagram