Podcasts

Yellow Stripe podcast on Spotify
Tämä on Team Rynkeby – Godmorgon Finlandin podcast Yellow Stripe. Podcastisäntä Otso Z. Laxenius vie sinut matkalle pyöräilyn ja hyväntekeväisyyden maailmaan, keskustellen niin hyväntekijöiden kuin hyvää saavien kanssa. Tervetuloa oivaltamaan ja innostumaan!

Podcast osa 1: Tutkimus ja tutkimuksen rahoitus. 
Keskustelemassa Otso Laxeniuksen kanssa ovat asiamies Laura Paasio Aamu Suomen Lasten Syöpäsäätiöstä sekä LT, dosentti Olli Lohi Tampereen Yliopistosta.

Kuuntele tästä: https://open.spotify.com/episode/236P4OhzCXEYTM1APKbsWI?si=4ALPI5wpR3S7xBqMgTr1oA

Podcast osa 2: Lapsen sairastama syöpä. 
Toisessa jaksossa kuulemme nuorena syövän sairastaneen Sylva ry:n hallituksen puheenjohtajan, Lassi Kurkijärven, ajatuksia. Hän avaa meille myös psykososiaalisen tuen aihepiiriä sekä valottaa työtä, jota Sylva ry tekee syöpää sairastaneiden lasten ja heidän perheidensä hyväksi.

Kuuntele tästä: https://open.spotify.com/episode/1hEu1lYdjsvyra7DENyuv9?si=F2tsEzFcS7K8hfBfUu_4QQ

Podcast osa 3: Mikä on Team Rynkeby - God Morgon?
Mikä on Team Rynkeby - God Morgon? Mistä se tuli Suomeen ja mistä se sai alkunsa? Miten se toimii? Näistä aiheista on keskustelemassa TRGM Finlandin maajohtaja Kirsi Pärssinen.
Kuuntele tästä: open.spotify.com/episode/7hqobcBsxJS66aWdXDvyTY

Podcast osa 3: Koulujuoksu
Myötätunto ja siihen kasvu alkaa jo lapsena. Jo kouluaikana on mahdollista tehdä hyvää itselle ja toisille. Team Rynkeby - God Morgonin kautta tuhannet lapset juoksevat vuosittain hyvää toisille lapsille keräten juoksemalla varoja lahjotettavaksi. Miten liikunta ja liikkuminen vaikuttaa lapsiin? Miten hyväntekeväisyyttä opetetaan kouluissa? Miksi koulut lähtevät tähän mukaan? Muun muassa näistä asioista on kertomassa rehtori Petri Palve Jyväskylästä.
Kuuntele tästä: https://open.spotify.com/episode/18mGXDUR6xvyVJ3vXPBNn2?si=4LBzVAIWR0O1LWNMD0V_Zg

Suomessa Koulujuoksun keräystuotto menee Aamu Säätiön kautta lasten syövän tutkimukseen ja hoitojen kehitykseen. Keräyslupa RA/2018/92, Aamu Suomen Lasten Syöpäsäätiö sr.

 


 

Yhteystiedot

Kirsi Pärssinen
Country Manager
kip@team-rynkeby.com
Puhelin: +358 50 351 4711

 

Snapshots from Tour de Paris 2019

Snapshots from Team Rynkeby's trip to Paris 2019 - new snapshots every day.

See videos

Syöpää sairastavat lapset

Joka vuosi noin 150 lasta sairastuu syöpään Suomessa.

Lue lisää

Platinum Sponsors

Follow @TeamRynkeby on Instagram