Podcasts

Yellow Stripe podcast on Spotify
Tämä on Team Rynkeby – Godmorgon Finlandin podcast Yellow Stripe. Podcastisäntä Otso Z. Laxenius vie sinut matkalle pyöräilyn ja hyväntekeväisyyden maailmaan, keskustellen niin hyväntekijöiden kuin hyvää saavien kanssa. Tervetuloa oivaltamaan ja innostumaan!

Podcast osa 1: Tutkimus ja tutkimuksen rahoitus. 
Keskustelemassa Otso Laxeniuksen kanssa ovat asiamies Laura Paasio Aamu Suomen Lasten Syöpäsäätiöstä sekä LT, dosentti Olli Lohi Tampereen Yliopistosta.

Kuuntele tästä: https://open.spotify.com/episode/236P4OhzCXEYTM1APKbsWI?si=4ALPI5wpR3S7xBqMgTr1oA

Podcast osa 2: Lapsen sairastama syöpä. 
Toisessa jaksossa kuulemme nuorena syövän sairastaneen Sylva ry:n hallituksen puheenjohtajan, Lassi Kurkijärven, ajatuksia. Hän avaa meille myös psykososiaalisen tuen aihepiiriä sekä valottaa työtä, jota Sylva ry tekee syöpää sairastaneiden lasten ja heidän perheidensä hyväksi.

Kuuntele tästä: https://open.spotify.com/episode/1hEu1lYdjsvyra7DENyuv9?si=F2tsEzFcS7K8hfBfUu_4QQ

Podcast osa 3: Mikä on Team Rynkeby - God Morgon?
Mikä on Team Rynkeby - God Morgon? Mistä se tuli Suomeen ja mistä se sai alkunsa? Miten se toimii? Näistä aiheista on keskustelemassa TR–GM Finlandin maajohtaja Kirsi Pärssinen.
Kuuntele tästä: open.spotify.com/episode/7hqobcBsxJS66aWdXDvyTY

Podcast osa 4: Koulujuoksu
Myötätunto ja siihen kasvu alkaa jo lapsena. Jo kouluaikana on mahdollista tehdä hyvää itselle ja toisille. Team Rynkeby - God Morgonin kautta tuhannet lapset juoksevat vuosittain hyvää toisille lapsille keräten juoksemalla varoja lahjotettavaksi. Miten liikunta ja liikkuminen vaikuttaa lapsiin? Miten hyväntekeväisyyttä opetetaan kouluissa? Miksi koulut lähtevät tähän mukaan? Muun muassa näistä asioista on kertomassa rehtori Petri Palve Jyväskylästä.
Kuuntele tästä: https://open.spotify.com/episode/18mGXDUR6xvyVJ3vXPBNn2?si=4LBzVAIWR0O1LWNMD0V_Zg

Suomessa Koulujuoksun keräystuotto menee Aamu Säätiön kautta lasten syövän tutkimukseen ja hoitojen kehitykseen. Keräyslupa RA/2018/92, Aamu Suomen Lasten Syöpäsäätiö sr.

Podcast osa 5: Yrityssponsori
Mikä saa suuren konsernin ja keskisuuren yrityksen lähtemään sponsoriksi Team Rynkeby - God Morgon -lahjoittajaksi? Mikä saa lähtemään jopa 5. kertaa? Tässä jaksossa tutustumme Euroclear Finland Oy:n Hanna Vainioon ja Lexia Oy:n Jari Maaraseen. Vierailemme vuoroin molempien luona ja kuulemme heidän ajatuksiaan asiaan. Molemmat kertovat myös siitä, miten hyväntekeväisyyshankkeessa mukana olo näkyy heidän henkilöstönsä arjessa.
Kuuntele tästä: https://open.spotify.com/episode/3lAWyTbzo4Ikd26oX8vwar?si=s3r7E4BNQqKhFVBwy-aeyg

Podcast osa 6: Joukkueen kapteenit
Jokaista joukkuetta johtaa kapteenisto, jonka tehtävänä on turvata joukkueen matka Pariisiin ja taata mahdollisuus kerätä varoja pienten puolesta. Roolissaan kapteenisto vastaa kymmenistä henkilöistä ja asioista. Miten tässä onnistutaan ja mitä se vaatii? Oman näkökulmansa on antamassa Henrik Snellman Vaasta sekä Outi Ilves Muuramesta. Heidän kanssaan käydään läpi myös tiimiin hakeutumisen näkökulmaa ja saadaan vinkkejä, mitä huomioida hakiessaan mihin tahansa rooliin TR–GM Finlandin joukkueisiin.
Kuuntele tästä: open.spotify.com/episode/4hyU8GtuUTG38kTndG9kcc

Podcast osa 7: Huolto
Jotta joukkue pääsee keskittymään matkallaan itse pyöräilyyn, on sillä matkassaan mukana huoltojoukot. Etu- ja takahuollon joukoilla taataan niin muonitus, majoitus kuin tekninen huoltokin. Mitä kaikkea huollon arkeen kuuluu ja miten sinne löytää tiensä? Siitä ovat kertomassa TR–GM Espoon Tuomas Äärynen sekä TR–GM Vantaan Janne Kortesmaa.
Kuuntele tästä: open.spotify.com/episode/5plTn2F9Q18oBbCfz9oTqu

Podcast osa 8: Navi ja Ryhmäajo
Matka pyörällä Pariisiin pienten puolesta vaatii reittisuunnittelua sekä reitin mukaan tapahtuvaa navigointia. Jotta matka sujuu, tiimit ajavat yhdessä tai useammassa ajoryhmässä, jota johtaa ajoryhmän vetäjä. Tässä jaksossa tutustumme näihin rooleihin sekä navigoinnin ja ryhmäajon maailmaan. Mukana ovat Team Rynkeby - God Morgon Oulun Ulla Silventoinen sekä Team Rynkeby - God Morgon Turun Elina Hautamäki. Heidän kanssaan opitaan niin vaigoinnista kuin ryhmäajostakin. 
Kuuntele tästä: open.spotify.com/episode/4DvLbtmxIpb3PTpUfxtiO5

Podcast osa 9: Matkalla perheenä
Team Rynkeby - God Morgon on hankkeena aikaa vievä ja perheenä osallistuminen on iso satsaus. Miten se on mahdollista ja miten se tehdään? Tässä jaksossa keskustelemassa ovat Team Rynkeby - God Morgon Helsingin Leimin perheen äiti Lilli, isä Sakke sekä nuorin lapsi Elia. Pääsemme kuulemaan siis usealta näkökulmalta, mitä se arki onkaan.
Kuuntele tästä: open.spotify.com/episode/2An2vEEvsAN2NG8h1U54vY

Podcast osa 8: Pyöräilijänä joukkueessa
Mitä on olla pyöräilijänä joukkueessa ja miten joukkueeseen itse asiassa eksytään? Mitä neuvoksi, jos kärpänen iskeekin vähän pahemminkin? Näistä asioista olemme kesksutelemassa yhdessä moninkertaisten veteraanien Jukka Paavolan ja Mervi Schultzin kanssa sekä ensi kertaa joukkueeseen mukaan tulleen Hugo Wihersaaren kanssa. Tampereen kolmikko herättää hymyn huulille sekä antaa totisia ohjeita. Tähän päättyy Team Rynkeby - God Morgon Finlandin podcastsarja #YellowStripe.
Kuuntele tästä: open.spotify.com/episode/0RX6h8W3CYUQri3tVcPwdg

 

Yhteystiedot

Kirsi Pärssinen
Country Manager
kip@team-rynkeby.com
Puhelin: +358 50 351 4711

 

Snapshots from Tour de Paris 2019

Snapshots from Team Rynkeby's trip to Paris 2019 - new snapshots every day.

See videos

Syöpää sairastavat lapset

Joka vuosi noin 150 lasta sairastuu syöpään Suomessa.

Lue lisää

Platinum Sponsors

Follow @TeamRynkeby on Instagram