Team Rynkeby – God Morgon yhteistyö BusinessFM:n kanssa

 27.6.2019:

Toimitusjohtaja Markus Vuolle, Auto-Bon Oy, Team Rynkeby – God Morgon tiimisponsori

BusinessFM seuraa raportein Team Rynkeby-God Morgonin valmistautumista ja pyöräilymatkaa Pariisiin. Kesä- heinäkuun taitteessa toteutettavalla tempauksella kerätään varoja syöpään sairastuneiden lasten ja nuorten sekä heidän perheidensä tulemiseksi. Lisäksi varoja kanavoidaan syöpätutkimukseen. Tässä haastattelussa puhutaan Team Rynkeby - God Morgonin toiminnasta sponsorin näkökulmasta. BusinessFM:n iltapäiväjuontaja Juha Kakkurin haastateltavana on Auto-Bon Oy:n toimitusjohtaja Markus Vuolle.

Kuuntele tästä...

 

27.6.2019:

Otso Laxenius Team Rynkeby-God Morgonin matkatunnelmissa

Team Rynkeby-God Morgonin hyväntekeväisyyspyöräily Pariisiin alkaa nyt perjantaina 28.6. Yksi matkaanlähtijöistä on mies huollon puolelta, Otso Laxenius, joka vastaa matkan somepostauksista ja toimii BusinessFM:n reportterina. Häntä haastattelee Juha Kakkuri.

Kuuntele tästä:

 

25.4.2019:

Maajohtaja Kirsi Pärssinen kertoo Team Rynkeby–God Morgonin kuulumisia

Pääkaupunkiseudulle perustetaan uusi tiimi Vantaalle. Haku joukkueisiin on auki. Mukaan voi hakea 25.8. asti lähettämällä hakemuksen www.team-rynkeby.fi sivujen kautta.

Kuuntele tästä...

 

23.4.2019:

Helsingin tiimin huoltaja Ismo Ojakangas, Team Rynkeby – God Morgon

Isto Ojakangas toimii tulevana kesänä Pariisiin hyväntekeväisyyden merkeissä Pariisiin pyöräilevän Team Rynkeby-God Morgonin Helsingin tiimin ”etuhuoltossa”. Mitä kaikkea hänen tehtäviinsä kuuluu ja millaisia vinkkejä aiemmin myös pyöräilijänä tempaukseen osallistuneena hän antaa Team Rynkebystä kiinnostuneille, sen kuulet, kun kuuntelet tämän BusinessFM:n iltapäiväjuontaja Juha Kakkurin tekemän haastattelun. Joka kesäisellä Pariisiin suuntautuvalla pyöräilyllä kerätään varoja syöpään sairastuneiden lasten ja nuorten sekä heidän perheidensä auttamiseksi. Haastattelu on osa BusinessFM:n ja Team Rynkeby-God Morgonin hyväntekeväisyysyhteistyötä.

 

Kuuntele tästä...

 

19.4.2019:

Ossi-Matti Lahtinen, kolmatta kertaa mukana, Team Rynkeby – God Mordon Espoo

Tällä kertaa BusinessFM:n ja Team Rynkeby-God Morgonin hyväntekeväisyysyhteistyöhön liittyvässä haastattelussa on jututettavana Ossi Lahtinen Espoon tiimistä. Haastattelijana on BusinessFM:n iltapäiväjuontaja Juha Kakkuri.

Kuuntele tästä...

 

15.4.2019:

Leo Renko, Team Rynkeby - God Morgon, Espoon tiimi

Ensi kesänä Team Rynkeby-God Morgonin Espoon tiimissä Pariisiin pyöräilevä 65-vuotias Leo Renko on oiva esimerkki siitä, että ikä todellakin on vain numero. Millaisin miettein hän valmistautuu tulevaan koitokseen, sitä selvittelee BusinessFM:n iltapäiväjuontaja Juha Kakkuri. Joka kesäisellä Pariisiin suuntautuvalla pyöräilyllä kerätään varoja syöpään sairastuneiden lasten ja nuorten sekä heidän perheidensä auttamiseksi. Haastattelu on osa BusinessFM:n ja Team Rynkeby-God Morgonin hyväntekeväisyysyhteistyötä.

Kuuntele tästä...

 

6.4.2019:

Tuplarooli Espoon tiimissä. Elina Siponen

Elina Siposella on ensi kesänä Pariisiin pyöräilevässä Team Rynkeby-God Morgonin Espoon tiimissä tuplarooli. Hän on mukana sekä lääkärinä että pyöräilijänä. Kuinka näiden roolien yhteensovittaminen onnistuu ja millaisin miettein hän on mukana tässä hyväntekeväisyysprojektissa, sitä selvittelee BusinessFM:n iltapäiväjuontaja Juha Kakkuri. Joka kesäisellä pyöräilyllä Pariisiin kerätään varoja syöpään sairastuneiden lasten ja nuorten sekä heidän perheidensä auttamiseksi. Haastattelu on osa BusinessFM:n ja Team Rynkeby-God Morgonin hyväntekeväisyysyhteistyötä.

Kuuntele tästä...

 

25.3.2019:

Team Rynkeby-God Morgon GoExpo-messuilla. Petra Karasti, Team Espoo

Mitä kuuluu Petra Karastille, joka Team Rynkeby-God Morgonin Espoon tiimin jäsenenä pyöräilee ensi kesänä Pariiisiin? BusinessFM:n iltapäiväjuontaja Juha Kakkuri tapasi hänet GoExpo-messuilla viime viikonloppuna. Pariisiin suuntautuvalla pyöräilyllä kerätään varoja syöpään sairastuneiden lasten ja nuorten sekä heidän perheidensä auttamiseksi. Haastattelu on osa BusinessFM:n ja Team Rynkeby-God Morgonin hyväntekeväisyysyhteistyötä.

Kuuntele tästä... 

 

28.2.2019:

Pekka Ajanto kertoo miten Team Rynkeby rantautui Suomeen

Äänessä on mies, joka oli tuomassa Team Rynkeby - God Morgon -hyväntekeväisyyspyöräilyä Suomeen. Pekka Ajanto kävi kokeilemassa Team Rynkebytä 2012 Ruotsin tiimissä. Kävi niin, että 2013 tapahtuma löytyi myös Suomesta. Vuosien aikana TR–GM on levinnyt jo kahdeksaan suomalaiskaupunkiin. Erinomainen tilaisuus kuunnella Pekan oma versio tarinasta!

Kuuntele tästä...

 

21.2.2019:

Sponsorin näkökulma hyväntekeväisyyteen. Toimitusjohtaja Hanna Vainio, Euroclear.

Finanssialalla toimiva Euroclear on yksi niistä sponsoreista, jotka tukevat Team Rynkeby - God Morgonin hyväntekeväisyyspyöräilyä Pariisiin. Tässä BusinessFM:n iltapäiväjuontaja Juha Kakkurin tekemässä haastattelussa yhtiön toimitusjohtaja Hanna Vainio antaa sponsorin näkökulman hyväntekeväisyyteen ja kertoo, millaisissa tunnelmissa hän valmistautuu ensimmäiseen Pariisiin suuntautuvaan pyörämatkaansa.

Kuuntele tästä...

 

18.02.2019:

Pyörähuoltaja Lydia Palo, Team Rynkeby-God Morgon, Espoo

Jälleen tulevana kesänä Team Rynkeby-God Morgonin joukkueet pyöräilevät Pariisiin kerätäkseen rahaa syöpään sairastuneiden lasten ja nuorten sekä heidän perheidensä auttamiseksi. Tempaukseen osallistuu pyöräilijöiden lisäksi myös eri tehtävissä toimivia huoltajia. Yksi heistä on pyörähuollosta vastaava Lydia Palo, jota jututtaa BusinessFM:n iltapäiväjuontaja Juha Kakkuri. Haastattelu on osa BusinessFM:n ja Team-Rynkeby God Morgonin hyväntekeväisyysyhteistyötä.

Kuuntele tästä...

 

07.02.2019:

Syöpätutkija Marjut Pihlajoki Espoon tiimistä kertoo syöpätutkimuksesta ja sen rahoituksesta

Millaista on tämän päivän syöpätutkimus ja kuinka sitä rahoitetaan? Mm. näihin kysymyksiin saat vastauksen kuuntelemalla BusinessFM:n iltapäiväjuontaja Juha Kakkurin tekemän haastattelun, jossa jututettavana on syöpätutkija Marjut Pihlajoki. Myös vapaa-aikanaan hän kerää rahaa syöpätutkimukseen, sillä hän osallistuu ensi kesänä Team Rynkebyn Pariisiin suuntautuvaan pyöräilytempaukseen. Tämä haastattelu on osa BusinessFM:n ja Team Rynkeby-God Morgonin hyväntekeväisyysyhteistyötä. 

Kuuntele tästä...

 

31.01.2019:

Petra Karasti, Team Rynkeby-God Morgon, Espoo

Tässä BusinessFM:n iltapäiväjuontaja Juha Kakkurin tekemässä haastattelussa tutustumme Petra Karastiin, joka kerää varoja lasten syöpäsairauksien tutkimukseen ja hoidon kehitykseen osallistumalla Team Rynkeby-God Morgonin Pariisiin suuntautuvaan hyväntekeväisyyspyöräilyyn. Mitä muuta hän tekee hyvää asiaa edistääkseen, sen kuulet tästä haastattelusta, joka on osa BusinessFM:n ja Team Rynkeby-God Morgonin hyväntekeväisyysyhteistyötä.

Kuuntele tästä...

 

24.01.2019:

Aamu Säätiö tukee lasten syöpäsairauksien tutkimustyötä. Säätiön asiamies Laura Paasio

Tässä BusinessFM:n iltapäiväjuontaja Juha Kakkurin tekemässä haastattelussa tutustumme Aamu Säätiöön, joka kerää varoja lasten syöpäsairauksien tutkimukseen ja hoidon kehitykseen. Jututettavana on säätiön asiamies Laura Paasio, joka aikaisemmin vaikutti finanssialalla. Haastattelu on osa BusinessFM:n ja Team Rynkeby-God Morgonin hyväntekeväisyysyhteistyötä.

Kuuntele tästä...

 

17.01.2019:

Syöpään sairastuneiden lasten ja nuorten auttaminen. Sylva Ry:n toiminnanjohtaja Marika Aro

Kuinka Sylva Ry auttaa syöpään sairastuneita lapsia ja nuoria sekä heidän perheitään? BusinessFM:n iltapäiväjuontaja Juha Kakkurin haastateltavana on Sylva Ry:n toiminnanjohtaja Marika Aro. Haastattelu on osa BusinessFM:n ja Team Rynkeby-God Morgonin hyväntekeväisyysyhteistyötä.

Kuuntele tästä...

 

03.01.2019:

BusinessFM ja Team Rynkeby-God Morgon yhteistyöhön. Maajohtaja Kirsi Pärssinen

BusinessFM ja Team Rynkeby-God Morgon ovat aloittaneet yhteistyön syöpään sairastuneiden lasten ja nuorten sekä heidän perheidensä tukemiseksi. Tässä haastattelussa kerromme tarkemmin Team Rynkeby-God Morgonin toiminnasta. BusinessFM:n juontaja Juha Kakkurin jututettavana on Team Rynkeby-God Morgon Suomen maajohtaja Kirsi Pärssinen.

Kuuntele tästä...

Snapshots from Tour de Paris 2019

Snapshots from Team Rynkeby's trip to Paris 2019 - new snapshots every day.

See videos

Syöpää sairastavat lapset

Joka vuosi noin 150 lasta sairastuu syöpään Suomessa.

Lue lisää

Platinum Sponsors

Follow @TeamRynkeby on Instagram