TR–GM yhteistyö BusinessFM:n kanssa

Team Rynkeby – God Morgon yhteistyö BusinessFM:n kanssa

 

21.02.2019: 

Sponsorin näkökulma hyväntekeväisyyteen. Toimitusjohtaja Hanna Vainio, Euroclear.

Finanssialalla toimiva Euroclear on yksi niistä sponsoreista, jotka tukevat Team Rynkeby - God Morgonin hyväntekeväisyyspyöräilyä Pariisiin. Tässä BusinessFM:n iltapäiväjuontaja Juha Kakkurin tekemässä haastattelussa yhtiön toimitusjohtaja Hanna Vainio antaa sponsorin näkökulman hyväntekeväisyyteen ja kertoo, millaisissa tunnelmissa hän valmistautuu ensimmäiseen Pariisiin suuntautuvaan pyörämatkaansa.

Kuuntele tästä...

 

18.02.2019:

Pyörähuoltaja Lydia Palo, Team Rynkeby-God Morgon, Espoo

Kuuntele tästä...

 

07.02.2019:

Syöpätutkija Marjut Pihlajoki Espoon tiimistä kertoo syöpätutkimuksesta ja sen rahoituksesta

Millaista on tämän päivän syöpätutkimus ja kuinka sitä rahoitetaan? Mm. näihin kysymyksiin saat vastauksen kuuntelemalla BusinessFM:n iltapäiväjuontaja Juha Kakkurin tekemän haastattelun, jossa jututettavana on syöpätutkija Marjut Pihlajoki. Myös vapaa-aikanaan hän kerää rahaa syöpätutkimukseen, sillä hän osallistuu ensi kesänä Team Rynkebyn Pariisiin suuntautuvaan pyöräilytempaukseen. Tämä haastattelu on osa BusinessFM:n ja Team Rynkeby-God Morgonin hyväntekeväisyysyhteistyötä. 

Kuuntele tästä...

 

31.01.2019:

Petra Karasti, Team Rynkeby-God Morgon, Espoo

Tässä BusinessFM:n iltapäiväjuontaja Juha Kakkurin tekemässä haastattelussa tutustumme Petra Karastiin, joka kerää varoja lasten syöpäsairauksien tutkimukseen ja hoidon kehitykseen osallistumalla Team Rynkeby-God Morgonin Pariisiin suuntautuvaan hyväntekeväisyyspyöräilyyn. Mitä muuta hän tekee hyvää asiaa edistääkseen, sen kuulet tästä haastattelusta, joka on osa BusinessFM:n ja Team Rynkeby-God Morgonin hyväntekeväisyysyhteistyötä.

Kuuntele tästä...

 

24.01.2019:

Aamu Säätiö tukee lasten syöpäsairauksien tutkimustyötä. Säätiön asiamies Laura Paasio

Tässä BusinessFM:n iltapäiväjuontaja Juha Kakkurin tekemässä haastattelussa tutustumme Aamu Säätiöön, joka kerää varoja lasten syöpäsairauksien tutkimukseen ja hoidon kehitykseen. Jututettavana on säätiön asiamies Laura Paasio, joka aikaisemmin vaikutti finanssialalla. Haastattelu on osa BusinessFM:n ja Team Rynkeby-God Morgonin hyväntekeväisyysyhteistyötä.

Kuuntele tästä...

 

17.01.2019:

Syöpään sairastuneiden lasten ja nuorten auttaminen. Sylva Ry:n toiminnanjohtaja Marika Aro

Kuinka Sylva Ry auttaa syöpään sairastuneita lapsia ja nuoria sekä heidän perheitään? BusinessFM:n iltapäiväjuontaja Juha Kakkurin haastateltavana on Sylva Ry:n toiminnanjohtaja Marika Aro. Haastattelu on osa BusinessFM:n ja Team Rynkeby-God Morgonin hyväntekeväisyysyhteistyötä.

Kuuntele tästä...

 

03.01.2019:

BusinessFM ja Team Rynkeby-God Morgon yhteistyöhön. Maajohtaja Kirsi Pärssinen

BusinessFM ja Team Rynkeby-God Morgon ovat aloittaneet yhteistyön syöpään sairastuneiden lasten ja nuorten sekä heidän perheidensä tukemiseksi. Tässä haastattelussa kerromme tarkemmin Team Rynkeby-God Morgonin toiminnasta. BusinessFM:n juontaja Juha Kakkurin jututettavana on Team Rynkeby-God Morgon Suomen maajohtaja Kirsi Pärssinen.

Kuuntele tästä...

Tervetuloa sponsoriksi

Sponsorina liityt osaksi kampanjaamme tukea syöpää sairastavia lapsia ja nuoria.

Lue lisää

Syöpää sairastavat lapset

Joka vuosi noin 150 lasta sairastuu syöpään Suomessa.

Lue lisää

Platinum Sponsors

Follow @TeamRynkeby on Instagram