Lähde Team Rynkebyn matkaan

Näin pääset mukaan
Näin pääset mukaan

Miksi tätä projektia tehdään?

  • Vakavasti sairaiden lasten hyväksi

    Pyöräilemme kerätäksemme rahaa Aamu Suomen Lasten Syöpäsäätiölle ja Sylva ry:lle.

  • Terveyden ja hyvän fyysisen kunnon ylläpitämiseksi

    Yhteisömme on erittäin tiivis, ja kaiken toimintamme ytimessä on liikkuminen, hauskanpito ja toisista huolehtiminen yhdessä.

  • Luontoelämysten kokemiseksi

    Matka Pariisin tarjoaa huikeita nousuja ja upeita elämyksiä kauniissa luonnossa.

Finland Celebrates its 10th anniversary

Ryhdy osaksi YHTEISÖÄ

Lähde Team Rynkebyn matkaan

Huolto on ratkaisevan tärkeä hankkeen onnistumiselle. Ilman huoltoa emme voisi saada yli 2000 onnellista pyöräilijää turvallisesti Pariisiin joka vuosi. Tehtäviä on monia - kaikkea huoltoauton ajamisesta kokkailuun, hotellien saapumisten järjestelyä ja pyörien huoltoa.

HAE MUKAAN!

Team Rynkeby -joukkueet

Team Rynkebyssä on mukana sekä aloittelevia että kokeneita pyöräilijöitä. Harjoittelu suunnitellaan niin että jokainen oppii käsittelemään pyörää ja ajamaan turvallisesti ryhmässä. Tämä ei ole kilpailu. Yhteisillä lenkeillä  pidämme huolta kaikista pyöräiljöistä ja panostamme vahvasti turvallisuuteen.

Team Rynkeby -joukkueet

Usein kysytyt kysymykset

Seuraava Pariisin-matka on 8.–15.7.2023. Suomesta lähtö on 7.7.2023.

Seuraava Pariisin-matka on 29.–6.7.2024. Suomesta lähtö on 28.6.2024.

Kaudella 2023/2024 pyöräilijän osallistumismaksu on 3.151 EUR. Hinta kattaa hiilikuiturunkoisen pyörän, ajoasun, 7 päivän hotellimajoituksen ja puolihoidon ateriat. Pariisin päätösillallinen ei sisälly hintaan. Lisäkuluja (yleensä noin 1 000–2 000 euroa) voi tulla talvitreenivaatteista, pyöräilykengistä, pyöräilylaseista, harjoitus- ja lauttamatkoista, lisämajoitusöistä sekä kotimatkasta palattaessa Pariisista takaisin Suomeen. Huoltotiimiläisten osallistumismaksu on 559 EUR.

Kaikki Team Rynkebyn osallistujat sitoutuvat keräämään aktiivisesti varoja vakavasti sairaiden lasten hyväksi. Joidenkin osallistujien on helppo kontaktoida yrityksiä ja saada ne lähtemään mukaan projektin sponsoreiksi – toisille sponsoreiden löytäminen on haastavampaa. Yksittäiselle osallistujalle ei ole asetettu tavoitteeksi mitään tiettyä keräyssummaa. Tärkeintä on, että jokainen tekee parhaansa.