Billedet viser Team Rynkeby deltager i omfavnelse efter turen til Paris

Sponsorointi

Ryhdy Team Rynkebyn sponsoriksi
Ryhdy Team Rynkebyn sponsoriksi

Auta Team Rynkebytä saavuttamaan tavoitteensa

Tukea lapsille

Team Rynkeby tukee syöpää sairastavia lapsia lapsia Suomessa keräämällä rahaa Aamu Suomen Lasten Syöpäsäätiö sr:lle ja Sylva ry:lle.

Elintärkeää tutkimustyötä

Team Rynkeby -säätiön ja projektissa mukana olevien 2 026 pyöräilijän tavoitteena on, että tulevaisuudessa yksikään lapsi ei kuole syöpään.

Tietoisuuden lisääminen

Team Rynkeby lisää ihmisten tietoisuutta Aamu Säätiöstä ja Sylva ry:stä ympäri Suomea ja tukee näiden organisaatioiden toimintaa.

Yli 20 vuotta pyöräilyä hyvän asian puolesta

Tärkeä osa Team Rynkebyn toimintaa on varainkeruu vakavasti sairaita lapsia auttavien organisaatioiden hyväksi. Rahaa kerätään muun muassa solmimalla sponsorisopimuksia yritysten kanssa.

Kaudella 2023 Team Rynkebyn tukena oli 4 500 sponsoria, jotka antoivat oman panoksensa joko rahalahjoituksen muodossa tai tarjoamalla projektin toteuttamisen kannalta hyödyllisiä luontoissuorituksia. Tämän ansiosta Team Rynkeby sai kerättyä yhteensä 9,1 miljoonan euron lahjoituspotin, joka jaettiin eri organisaatioille, jotka auttavat vakavasti sairaita lapsia Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa, Norjassa, Färsaarilla, Islannissa, Sveitsissä, Saksassa ja Belgiassa.

Team Rynkeby toimii vapaaehtoisvoimin, ja saamme sponsoreilta lahjoituksina ison osan Pariisin-matkan toteuttamista varten joukkueelle tarvittavista tarvikkeista, kuten huoltoautot, polttoaineen, ruoat ja juomat. Osallistujat maksavat itse pyörän, vaatteet ja hotellikulut.

”Olen todella onnellinen siitä, että nykyään yhä useampi vakavasti sairastuneista lapsista paranee. Se osoittaa, että pitkäjänteinen työmme lasten hyväksi on tuottanut tulosta. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että työmme olisi nyt tehty – päinvastoin. Olemme iloisia siitä, että yhdessä Eckes-Graninin kanssa voimme lahjoittaa Pariisin-matkan yhteydessä keräämämme rahat vakavasti sairaille lapsille.”

Solvejg Lauridsen, Team Rynkeby -säätiön toimitusjohtaja

Ryhdy Team Rynkebyn sponsoriksi

Ryhdy Team Rynkebyn sponsoriksi
Ryhdy Team Rynkebyn sponsoriksi

Yhteyshenkilö

Lea Koivisto

Country Manager

lmck@team-rynkeby.com

+358 40 551 8159