Team Rynkeby

Me olemme Team Rynkeby

2 026 pyöräilijää

Tällä kaudella Team Rynkebyhyn osallistuu 2 026 pyöräilijää ja 538 huoltotiimiläistä, jotka ovat jakautuneet 62 paikalliseen joukkueeseen 9 eri maassa

4 500 sponsoria

Kaudella 2021 tukenamme oli 4 500 sponsoria, jotka antoivat oman panoksensa joko rahalahjoituksen muodossa tai tarjoamalla projektin toteuttamisen kannalta hyödyllisiä luontoissuorituksia

10,4 miljoonaa euroa

Vuonna 2022 lahjoitimme yhteensä 10,4 miljoonaa euroa vakavasti sairaita lapsia auttaville organisaatiolle

Team Rynkeby tutuksi

Organisaatio

Team Rynkebytä johtaa Team Rynkeby -säätiö.

Lue lisää organisaatiosta.

Avun kohteet

Team Rynkeby tukee vakavasti sairaita lapsia.

Arvot

Selkeä tavoite

Team Rynkeby on eurooppalainen hyväntekeväisyyspyöräilyjoukkue, joka pyöräilee joka kesä Pariisiin ja kerää rahaa vakavasti sairaille lapsille.

Team Rynkeby perustettiin vuonna 2002, kun 11 pyöräilyn harrastajaa, joilla oli yhteyksiä tanskalaiseen yritykseen Rynkeby Foods A/S:ään, päätti pyöräillä Pariisiin nähdäkseen Tour de Francen maaliin tulon.

Rynkeby Foods oli matkan pääsponsori, ja hanketta tukemassa oli myös muita yrityksiä. Kaikkien aikojen ensimmäisen Team Rynkeby -joukkueen osallistujat onnistuivat sponsoreiden hankinnassa lopulta niin hyvin, että kun joukkue palasi matkan jälkeen Tanskaan, varoja oli jäljellä vielä noin 5 100 euron verran.

Team Rynkeby lahjoitti nämä rahat Tanskan Odensen yliopistollisen sairaalan lasten syöpäosastolle, ja uusi traditio oli syntynyt!

Rahat lahjoitetaan vakavasti sairaille lapsille

Valtaosan vuodesta joukkueen jäsenet valmistautuvat pyöräilemään 1 200 kilometrin matkan Pariisiin, mutta samalla he tekevät myös parhaansa kerätäkseen rahaa vakavasti sairaiden lasten hyväksi.

Projektin keskeisten kulujen kattamisesta vastaa saksalainen mehuyhtiö Eckes-Granini (Rynkeby-, God Morgon- hohes C- ja granini ‑brändiensä kautta) yhdessä avun kohteena olevien organisaatioiden kanssa. Tämä tarkoittaa, että kaikki kerätyt varat menevät vakavasti sairaiden lasten tukemiseen.

Vuonna 2023 Team Rynkeby lahjoitti yhteensä 9,1 miljoonaa euroa vakavasti sairaita lapsia auttaville organisaatioille.

Team Rynkebyn lahjoitukset